2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mamayi kac cc ve kac saat arayla veriyorsun canim? Aciksa aglar dicem ama bazen ac kaldiklari icin de fazla uyuyabiliyorlar diye biliyorum.
Mama aralarında 3 ya da 4 saat bırakıyorum bazen uzuyor emzirmeye uğraşıyorum. 30 40 yada 60 cc veriyordum 2 gündür 90 a çıktım. Uzun uyumaya başladı. Saat kuruyorum uyandırıp emzireyim diye ben uyanmadan susturuyorlar. Annem varken alıp öteki odaya götürüyordu sallayıp uyusun diye dün mesela uyanmaya çalıştıkca eşim sallamış. Hastayım diye yapıyorlar ama bu kezde ben üzülüyorum

Ben hep bunu söylerim annelik dünyanın en zor şeyi bakmak ve ona bişey olacakmış onu korumak kollamak esirgemek sakınmak onu hep düşünmek inan büyüsün yine aynı .
Anne olmak için kimse erken davranmalı
Hele şu küçük yaşta anne olanlar vallahi tebrik ediyorum.
Böyle büyük sorumluluğu almak çok zor .
Ben işte ikinciyi çok zor karar verip başına geçtim.inan o sorumluluk çok ağır bir yük.cok güzel bir duygu ama çok da ağır bir yuk

Uyanmasini falan beklemeyin canim, her sekilde duzenli olarak beslenmesine devam edin bence. Benim de sutum bugun daha da az geldi ay sonu doktorla konuscam bakalim nasil bi beslenme uygun gorecek. Ben de 4-5 saat arayla 60 cc mama veriyorum aralarda da emzirmeye calisiyorum, emmediginde sagip veriyorum ama az sut cikiyor bazen 30 cc, bazen daha da az cikiyor.

kizlar 18haziran dogumlu bebegin 4kilo olmasi normalmi ya bana fazla geldi bi bebek 4ayli ve 5bucuk kilo benmki 4aylik olana Kadar 5i gececek galiba korkiyorum mamayida cok vermiyorum bazen 30yada 60cc felan :/ bitsin bidaha almicam :/

kizlar 18haziran dogumlu bebegin 4kilo olmasi normalmi ya bana fazla geldi bi bebek 4ayli ve 5bucuk kilo benmki 4aylik olana Kadar 5i gececek galiba korkiyorum mamayida cok vermiyorum bazen 30yada 60cc felan :/ bitsin bidaha almicam :/
Doğum kilosuna bağlı bence eğer 3 kilo ve üzerinde doğdu ise gayet normal çünkü bebek 1 ayı geçmiş ve ayda 1 kilo da normal.

Anammm herkeste ise yaramış bu yaaaa nöbetçi aktar var mı acaba
aldır kesinlikle canım.. İki saatte olsa işe yarıyor..

4 kilo ve üzerinde doğan bebekler var canım.. 1 aylık bebek neden 4 kilo olmasın? Tabi 2 kilo doğmadıysa? İlk ay 1000--1200 gram alabiliyor yavrular

Bu saat oldu halaa uyumadi. Memede daliyor yataga yatiriyorum uyaniyor eller kollar hareket ediyor surekli. Daha demin kaka yapti gaz cikardi halaa ayni. Ne yapacagimi sasirdim oluyorum uykusuzluktan..

Oğlum 28 haziranda 3700 doğdu doğunca 3500 e düştü şuan 4250 olmuş doktor kilo alımı iyi dedi

Benim bebeğim 17 Haziran dogumu dört kilo olmuş normal dedi sağlık ocağındaki hemşire, tabi doğum kilosuna da bağlı 2-2.5 kg için fazla olabilir

Ay valla canımm, elma yağını sen yazıyordun değil mi? Kronik_unutkan işe yaradı deyince bende aldım, o an işe yaradı cidden.. Sağolasın.. Kaç saatte kullanmak gerek bunu?
Ben günde iki kere kullanıyorum ama kaç kere kullanmak gerek fikrim yok sadece ağır Bi yağ olduğu için çok kullanmamak gerek diyorlar . Siz de çok kullanmayın bence o yüzden iki kere yeterli diye düşünüyorum

Mama takviyesi yapan arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyuyor. Bugün öğlen 12 de yattı 4 te kaldırdım mesela yada dün gece 10 da uyumuştu 3 e kadar uyumuş bende uyumuşum. Bu kadar uzun uyuması normalmi
Bir aydan sonra kilosu kadar uyusun sıkıntı olmaz demişti ilk çocugumda doktor 5 kiloya 5 saate yakın uyuyabilir gb

Anne sütü alan bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor kizkar ve kıvamı nasıl
Küçük küçük 3 kere yapıyor sarı minik su damlası gb katılımlar var. Ama Anne sütü alan bebekler 10 gün kaka yapmasa da olur kabızlık olduğu anlamına gelmiyor. Sadece çişle de atabilir yani .

İki gündür yeşil oldu yavrumu üşüttüm mü ne

Bebeğin vaginasini açıb temizliyormusunuz? Hani o arayı açıb içini. 23 gunluk olduk dün ilk defa açtım çok kötü kokuyordu

Bende küçük bebek acıtmıyım diye hiç açmamıştım 25 günlük falandı bakim bi dedim beyaz beyaz şeyler vardı ve gerçekten kötü kokuyodu acıtmadan temizlemeye çalıştım. Şimdi bakıyorun oluyo yine ama acıtıcam diye çok silemiyorum bide baya hareketli neden oluyo acaba

Doğum kilosuna bağlı bence eğer 3 kilo ve üzerinde doğdu ise gayet normal çünkü bebek 1 ayı geçmiş ve ayda 1 kilo da normal.
aldır kesinlikle canım.. İki saatte olsa işe yarıyor..

4 kilo ve üzerinde doğan bebekler var canım.. 1 aylık bebek neden 4 kilo olmasın? Tabi 2 kilo doğmadıysa? İlk ay 1000--1200 gram alabiliyor yavrular
3210dogdu ama 3050yebkadar dusmustu normalse iyi ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…