- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.081
Elime damlatıyordum sütü öyle sildim parmağımlaTesekkur ederim cnm denicem
İdrar verdik kan da sarılık dışında birseye bakulmadı
Guzel anneler gunaydin iyi haftalar.bebisler nasil ins hepiniz iyisinjzdir.bende de mevlid kaygisi war suan.elbise bakiyorum netten.birde kokulu tesbih filan.yapip kaygisini atayim dion bian once herkes gelsin.cnki benim pasa surekli agliyo hic bi is yapamiom tek basimayken evde.sizler yaptinizmi mevlid?yada yapicakmisinz?
Günaydın canım benim bebiş iyi 2 aylık olduk bile :) her geçen gün düzeni daha çok oturuyor ben mevlid düşünüyordum ama zaten bebek görmeye gelecek olanlar geldi bu hafta içide taşınma işimiz var ama ağustos sonu yada eylül gibi mevlid düşünüyorum en yakınlarımızı çağırıp ufak birşey yapabilirim belki canım yaparsam bende kokulu tesbih dağıtmayı düşünüyorumGuzel anneler gunaydin iyi haftalar.bebisler nasil ins hepiniz iyisinjzdir.bende de mevlid kaygisi war suan.elbise bakiyorum netten.birde kokulu tesbih filan.yapip kaygisini atayim dion bian once herkes gelsin.cnki benim pasa surekli agliyo hic bi is yapamiom tek basimayken evde.sizler yaptinizmi mevlid?yada yapicakmisinz?
Vallahi annem olmasa aç kalırım. Bu sabah kucağımda çocuk emzirdim annem elime ekmek ağzıma peynir verdi. 4 bardak sıcak çay içtim rüya gibiBen mevlit yapmıyorum misafirler parça pinçik geliyor burda da çok adet değil zaten. Annemlerin orada beşik görme derler herkes topluca gelir hediyesini verir bebeği görür gider. Ben Konya'dayım parça pinçik misafir gelmesi daha zor geliyor bana. Daha 40 çıkmadan gelen kalanı mı arasın. Bunda akıllandım Allahtan. İkinci bebek olunca usuldan usuldan duyurfum 40 çıkmadan gelmek çok sacma diye . İki bebekle misafir agırlamak daha zor. Misafiri bırakıp emzirmek odada yarım saat. Bırakmasan yanlarında emziren yorsun. Ben o yüzden bebek evi ziyaretlerini en kısa olacak şekilde yapıp çogu zaman küçük bir ikramlıkda kendim götürüyorum. Şu anda sofradan hep yarı aç kalkıyorum gb zaten hep Bi eksiklik sıcak çay yok zaten biliyorsunuz.
Biz kendimiz bunlaru yaşadık biliyoruz acaba bu insanlar yaşamadı mı hiç diye merak ediyorum. Dün kızım o kadar ağlayıp yordu ki bizi uykusuz ama gazdan ne kendi ne ben uyudum .
Ana olmak instagramdaki süslü analara hiç benzemiyor hele iki çocukla
Allah gücümüzü artırsın Sağlıklarını versin inş
Tam ben soracaktım Bilmiyorum benim ki adet mi oluyor ama bugün 26. Günümüz daha ama dün kanama başladı yani öyle normal adet gibi değil ama akıntı gibi de değil bildiğin kanama :/ Neden acabaSelam kizlar 40i cikmadan adet olan varmi?
Anne sütü damlatabilirsiniz 1 damlaKizlar bebegim sol gozunde capaklanma oluyor sidede oldumu Nasil gecer ne yapmam gerekiyo bilgisi olan yardim edebilir mi
Evet ben oluyorum daha 40 im çıkmadı. Beklemediğim kadar çok hem deSelam kizlar 40i cikmadan adet olan varmi?
37. gün bugün hala tam gülmüyor canım. Etrafı inceliyor evet bana da çok bakıyor auvv falan yapıyor nadiren cevap verir gibi ama güldüğünü gormedim bilinçli olarak. Uykusunda gülüyor. Genelde ağlayıp uyuyor zaten belki 10 dk aglamadan duruyor ne ara öğrenecek öyle tepkiler vermeyi ben biraz daha vakit var diyorum. Bir de benimki de 37 de doğdu bu da çok etken. Erken sonuçta diğer bebeklerden daha eksikler şuan. Büyüme atağı haftaları bile eksik hesaplanıyor bizimkilerinMrb kızlar benim bebeğim 48 günlük oldu 36 haftalık doğdu geçen komşum bu neden konuşunca oynayınca gulmuyo benimki 40 çıkmadan gülmeye başlamıştı dedi morelim bozuldu sizinkiler başladımı tepki vermeye benimki konuşunca dinliyo arada kendi kendine guluyo ama tam tepki vermiyo
Sağol canım cevabın için içimi rahatlattın37. gün bugün hala tam gülmüyor canım. Etrafı inceliyor evet bana da çok bakıyor auvv falan yapıyor nadiren cevap verir gibi ama güldüğünü gormedim bilinçli olarak. Uykusunda gülüyor. Genelde ağlayıp uyuyor zaten belki 10 dk aglamadan duruyor ne ara öğrenecek öyle tepkiler vermeyi ben biraz daha vakit var diyorum. Bir de benimki de 37 de doğdu bu da çok etken. Erken sonuçta diğer bebeklerden daha eksikler şuan. Büyüme atağı haftaları bile eksik hesaplanıyor bizimkilerin
Bizimde 43. Günümüz.bilincli olarak gülmeyi birak yeni yeni goz kontağı kurmaya başlıyoruz. Abartmış arkadaşın canını sıkmaMrb kızlar benim bebeğim 48 günlük oldu 36 haftalık doğdu geçen komşum bu neden konuşunca oynayınca gulmuyo benimki 40 çıkmadan gülmeye başlamıştı dedi morelim bozuldu sizinkiler başladımı tepki vermeye benimki konuşunca dinliyo arada kendi kendine guluyo ama tam tepki vermiyo
Sağol canım yaBizimde 43. Günümüz.bilincli olarak gülmeyi birak yeni yeni goz kontağı kurmaya başlıyoruz. Abartmış arkadaşın canını sıkma
Benimki 40+1 de doğdu ama gülmüyor canım büyük doğmasına rağmen.sadece aşırı haraketli bir bebek eller kollar hiç durmuyor gözler hep açık beni dinliyor ama agu ve gülme yokMrb kızlar benim bebeğim 48 günlük oldu 36 haftalık doğdu geçen komşum bu neden konuşunca oynayınca gulmuyo benimki 40 çıkmadan gülmeye başlamıştı dedi morelim bozuldu sizinkiler başladımı tepki vermeye benimki konuşunca dinliyo arada kendi kendine guluyo ama tam tepki vermiyo
Daha neler duyacağız canım etraftan, herkes hep bir kıyas yapma derdinde, insana laf söyleyip üzme derdindeler , Daha çok küçükler arkadaşın bebeği muhakkak bilinçli gulmuyordur çünkü anlamiyorlar, kızların dediği gibi göz kontağı bile kurmak zor çünkü 20 -25cm den anca görüyorlar bizi. 2.ayda daha bi farklı olurlar , uyanık kalma süreleri arttıkça seslere olan ilgileri arttıkça :) bol bol göreceğiz o gülüşleri İnşallahMrb kızlar benim bebeğim 48 günlük oldu 36 haftalık doğdu geçen komşum bu neden konuşunca oynayınca gulmuyo benimki 40 çıkmadan gülmeye başlamıştı dedi morelim bozuldu sizinkiler başladımı tepki vermeye benimki konuşunca dinliyo arada kendi kendine guluyo ama tam tepki vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?