2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kadar sürede vermiştin canım
Ne kadar süre diye mi sordun ilk 6 ay ne bulursam yedim. Helva tahin süt yapsın diye. Sonra Bi yaşına yakın dikkat ettim yediklerime zaten peşinde koşturmaktan kesinlikle veriyorsun. Hiç inanmıyordum hep öyle dobiş kalcaö sanıyordum inanın teselli için söylüyorlar gb geliyordu ama veriliyormuş yani. Bende öyle oldu. Bi sene sürdü tam

Valla ben 52-53le başlayıp 63 ile noktalamıştım.. Evde tartım yok.. Hastanede 4. Gün 58, 6. Gün 56 çıkmıştım.. Bugün 31. Gün ve 52-53 arası çıktım.. Ben tam tersi emzirdiğim için kilo verdim baya.. Artık kendimi halsiz hissediyorum, adım atacak dermanım yok.. Hele sabah odadan sürünür gibi çıkıyorum..

Benim dogumdan sonra 15 gun surdu kanamam bikac gun leke de oldu ama bugun adet oldum sanirim bende sasirdim senin belki adet olmayabilir ama
Benimde doğumdan sonra bir hafta kanama oldu, sonrası sadece akintiydi pembe, sarı yoğun yoğun ama dün baya kan oldu adet kadar çok değil ama akıntı gibi de az ddeğil, devam ediyor , bakalım yarına devam edecek mi ?

Aynısı bende oldu canım çok zor günler geçirdim benimki ilerledi ateş ve sıtma yaptı inanılmaz ağrı oldu göğsümde. Hastanelik oldum ilaç iğne 1 haftada toparladim kendimi. Sıcak suyla masaj yap aciyacak ama dayanmalisin sonra makinede sağ ilk başlarda gelmiyor sonra damla damla gelmeye başlar ve sık sık emzir emerken sert olan yerleri elinle ovmaya çalış inşallah çabuk atlatirsin geçmiş olsun

Canım çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten çok zormuş canim çok yanıyor elimi bile vuramiyorum sicak kompres yapiyorum surekli ama pek bi ilerleme yok ...gece benide titreme tuttu eğer yarinda geçmezse bi doktora gideyim daha fazla ilerlemeden benim sipa cekmiyoki bosalsin çok tembel ya ...İnşallah geçer ilaçsız..bide tedaviden sonra sut geri geliyomu yoksa azaliyomu canim zaten az oda giderse iyice mamaya kaliriz ...çok geçmiş olsun canim sanada...

Aynen benimkide ilk cekiyordu süt gelmeyince sinir oluyordu iyilesince süt geliyor merak etme hemde dahada fazla geliyor o günlerde bende mama verdim mecburen ama önce açken emzir hızlıca çeksin 1-2 fayda faydadir :) şimdi kestim mamayi. Birde elektrikli süt sağma makinesi aldım onunda çok faydasi oldu normal pompayla yapamadım canimdan can gidiyordu senin yeni başlamış çabuk geçer sıcak su tutup ov sonra sağ boş kaldikca sürekli yap ben test emzirme de yaptım belki onunda faydası olmuştur herseyi denedim iyi olayım diye :)

Bebekleriniz nasıl uykuya geçiyor? Mayistirip yatağına koyuyorum basıyor çığlığı. 9-10 kere denedim ve gene kriz geçirmeme ramak kaldı.
Memede emip uykuya geçiyor ben de yatağına koyuyorum, bazen yarı uyanık gibi olup ağlayınca emziği veriyorum hafif sırtına piş piş yaptım mı uyuyor gene.

Kızlar sallamak dışında bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz şimdi emerek uyuyor ama bu ne kadar devam eder bilmiyorum dün bütün gün memedeydi ama uyuymadı sallamak da istemiyorum
Memede uyumassa karnı falan da toksa eşim alıyor yatarak göğsünde uyutuyor, Bende uyumuyor öyle ama babada uyuyor :)

Ben golden goat veriyorum canim.bizim gaz problemi hep var ama mamayla ilgisi yok vermedigim gunler de cok oldu degisen bisi yok benim bebisin bagirsaklari alisamadi.biogaia veriyorsun dimi her gun bebegine.gaz damlasini sab simplex nurse harvey hic biri iyi gelmedi hatta sabi kullandigimiz uc gun canimi cikardi.en son zincoya geri dondum duzenli kullaninca ise yariyor gibi.kimyon suyu denedim gecen gun azicik o gun cok rahat yapti kakasini gazini.gecen gun durduk yere ateslendi bizimkide ve aglamaktan ikinmaktan gobek fitigi olmus kakasini gazini yapmak icin ikinmaktan morariyor cocuk cok uzuluyorum

Bizim kiz cumartesi iki aylik olcak ben ne zaman adet olucam kizlar ya ara ara lekelenmeler devam etti hep.hatta haftada bi kez kan geldi son iki haftadr.hep adet oldum sandm gerisi gelmedi normali nedir ki bunun

Bizim kiz cumartesi iki aylik olcak ben ne zaman adet olucam kizlar ya ara ara lekelenmeler devam etti hep.hatta haftada bi kez kan geldi son iki haftadr.hep adet oldum sandm gerisi gelmedi normali nedir ki bunun
Aynrn benimde öyle iki ayı bitcek son 15 gündür emmiyorda sutum yok ama adet olmadım korunduk fakat korkuyorum zaten tehlikeli kesinlikle dikat et dedi dr

Kızlar, bebeğimin bir aylık aşısını yaptırdık.. Aşırı derecede huysuz.. Zaten gece, ikiden üçten sonra oturuyoruz.. Bugün bu saatten sonra hiç uyumayacak gibi..
Hemşire ateş düşürücü Vs vermedi.. Ateşi çıkarsa ne verebilirim ? Hoş eşimde yok, nöbetçi eczaneye nasıl gidebilirim bilemiyorum hiç.. Ne zormuş ya

Kızlar adet olmamanız normal merak etmeyin
Benim ilk gebelikte 4. Ayda oldu ilk adet
Olmasın daha iyi ya ped koymaktan sıkıldık.
Birde kızlar masallh sizler ne çabuk başlıyorsunuz ilişkiye ben dikislerd n korkuyordum 6.ayda başladık biz ilk doğumundan bundada 40 miz çıktı daha başına geçmedikçe ve niyetimde yok

Benim doktorum ilişki 2ay yasak dedi .hiç aklımızda bile yok yani benim yok.zaten o dikisin olduğu yerler benim hala ağrıyor ve hissiz sanki orda sünger var gibi.ben sezaryen oldum buarada

Cay aklima geldide kucuk diye tereddutte kaldim :/ Cayi uygularim bn :) sagol cnm Oyle fazla degil zatn damla kullanmam

Benim doktorum ilişki 2ay yasak dedi .hiç aklımızda bile yok yani benim yok.zaten o dikisin olduğu yerler benim hala ağrıyor ve hissiz sanki orda sünger var gibi.ben sezaryen oldum buarada
Bana 40 gün demişti. Ama hissiz ve sünger kısmına katılıyorum. Hiç umrumda değil açıkcası en az 3 ay gideri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…