- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.121
Ne kadar süre diye mi sordun ilk 6 ay ne bulursam yedim. Helva tahin süt yapsın diye. Sonra Bi yaşına yakın dikkat ettim yediklerime zaten peşinde koşturmaktan kesinlikle veriyorsun. Hiç inanmıyordum hep öyle dobiş kalcaö sanıyordum inanın teselli için söylüyorlar gb geliyordu ama veriliyormuş yani. Bende öyle oldu. Bi sene sürdü tamBen kadar sürede vermiştin canım
Valla ben 52-53le başlayıp 63 ile noktalamıştım.. Evde tartım yok.. Hastanede 4. Gün 58, 6. Gün 56 çıkmıştım.. Bugün 31. Gün ve 52-53 arası çıktım.. Ben tam tersi emzirdiğim için kilo verdim baya.. Artık kendimi halsiz hissediyorum, adım atacak dermanım yok.. Hele sabah odadan sürünür gibi çıkıyorum..Kilo durumlarınız nedir kızlar ben sezeryan oldum hayatımda ki en kilolu halimle hamile kalmıştım ztn 80 kilo ile boyum 172 genelde 70 kilolarda balık etli bir hatundum şimdi biraz balina variyim hahaha en son tartıldım 84 e düştüm emzirirken nasıl kilo vercez ya kiloyu kafaya takanlar varmı
Benimde doğumdan sonra bir hafta kanama oldu, sonrası sadece akintiydi pembe, sarı yoğun yoğun ama dün baya kan oldu adet kadar çok değil ama akıntı gibi de az ddeğil, devam ediyor , bakalım yarına devam edecek mi ?Benim dogumdan sonra 15 gun surdu kanamam bikac gun leke de oldu ama bugun adet oldum sanirim bende sasirdim senin belki adet olmayabilir ama
Aynısı bende oldu canım çok zor günler geçirdim benimki ilerledi ateş ve sıtma yaptı inanılmaz ağrı oldu göğsümde. Hastanelik oldum ilaç iğne 1 haftada toparladim kendimi. Sıcak suyla masaj yap aciyacak ama dayanmalisin sonra makinede sağ ilk başlarda gelmiyor sonra damla damla gelmeye başlar ve sık sık emzir emerken sert olan yerleri elinle ovmaya çalış inşallah çabuk atlatirsin geçmiş olsunGünaydın kizlar nasılsınız. ..Ben pek iyi değilim dün gece mememde bi ağrıyla uyandım halada devam ediyor elimi bile vuramiyorum acidan galiba süt kanalları tıkandı ...sıkıyorum süt çıkmıyor bebekte çekmiyor uyuya kalıyor hemen..Manuel süt sıkma makinesi var onunla sıkıyorum ama bir damla bile yok..Sabah sıcak suyla masaj yaptım başka ne yapabilirim böyle bi durum yaşayan varmı aranızda ..
Bende aynen böyle oldum su an adetim bitmek üzere tam lohusalık bitiyor dedim ufak lekelneme vardı 40 mavi yaklaştım sonra bir başladı adet oldum bu hafta muayenem var bakalım doktor ulatrasonla bakacak rahim ne durumdaBenim 40 çıkar çıkmaz adet olmuştum ilkinde
Canım çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten çok zormuş canim çok yanıyor elimi bile vuramiyorum sicak kompres yapiyorum surekli ama pek bi ilerleme yok ...gece benide titreme tuttu eğer yarinda geçmezse bi doktora gideyim daha fazla ilerlemeden benim sipa cekmiyoki bosalsin çok tembel ya ...İnşallah geçer ilaçsız..bide tedaviden sonra sut geri geliyomu yoksa azaliyomu canim zaten az oda giderse iyice mamaya kaliriz ...çok geçmiş olsun canim sanada...Aynısı bende oldu canım çok zor günler geçirdim benimki ilerledi ateş ve sıtma yaptı inanılmaz ağrı oldu göğsümde. Hastanelik oldum ilaç iğne 1 haftada toparladim kendimi. Sıcak suyla masaj yap aciyacak ama dayanmalisin sonra makinede sağ ilk başlarda gelmiyor sonra damla damla gelmeye başlar ve sık sık emzir emerken sert olan yerleri elinle ovmaya çalış inşallah çabuk atlatirsin geçmiş olsun
o benim kirkima 5 gun kala bildigin adet oldum 4 gun surdu kesildi sok oldum cabim ama normal galbaSelam kizlar 40i cikmadan adet olan varmi?
Aynen benimkide ilk cekiyordu süt gelmeyince sinir oluyordu iyilesince süt geliyor merak etme hemde dahada fazla geliyor o günlerde bende mama verdim mecburen ama önce açken emzir hızlıca çeksin 1-2 fayda faydadir :) şimdi kestim mamayi. Birde elektrikli süt sağma makinesi aldım onunda çok faydasi oldu normal pompayla yapamadım canimdan can gidiyordu senin yeni başlamış çabuk geçer sıcak su tutup ov sonra sağ boş kaldikca sürekli yap ben test emzirme de yaptım belki onunda faydası olmuştur herseyi denedim iyi olayım diye :)Canım çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten çok zormuş canim çok yanıyor elimi bile vuramiyorum sicak kompres yapiyorum surekli ama pek bi ilerleme yok ...gece benide titreme tuttu eğer yarinda geçmezse bi doktora gideyim daha fazla ilerlemeden benim sipa cekmiyoki bosalsin çok tembel ya ...İnşallah geçer ilaçsız..bide tedaviden sonra sut geri geliyomu yoksa azaliyomu canim zaten az oda giderse iyice mamaya kaliriz ...çok geçmiş olsun canim sanada...
Memede emip uykuya geçiyor ben de yatağına koyuyorum, bazen yarı uyanık gibi olup ağlayınca emziği veriyorum hafif sırtına piş piş yaptım mı uyuyor gene.Bebekleriniz nasıl uykuya geçiyor? Mayistirip yatağına koyuyorum basıyor çığlığı. 9-10 kere denedim ve gene kriz geçirmeme ramak kaldı.
Memede uyumassa karnı falan da toksa eşim alıyor yatarak göğsünde uyutuyor, Bende uyumuyor öyle ama babada uyuyor :)Kızlar sallamak dışında bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz şimdi emerek uyuyor ama bu ne kadar devam eder bilmiyorum dün bütün gün memedeydi ama uyuymadı sallamak da istemiyorum
Ya varya doğru şeyi tutturduğumu bilsem mama parası falan umrumda değil, sütümün olmaması vicdan azabı benim için beslendiği şeyde onu anne sütü gibi rahat ettirsin istiyorum. Mesela ağlamasın ama sabaha kadar uykusuz kalmam gerekiyosa yine kalayım. Yeterki canı yanmasın böyle acayip deli hallerdeyim. Sallamayı seviyo diye babası dün hamak beşik bakmaya gitti. Bi arkadaşımdan denemek için salıncak aldık bel kısmına sünger destek koydum uyudu. Mamayı 120 cc verdim bugün 15 dk sonra tuvaletini yaptı. Süt getircem diye zorlamaktan canına okuyorum çocuğun. Kaynar diye bi içecek okudum şimdi bugünde onu deneyeceğim ise yararsa söylerim. Benim en acilinden genel cerrahiye gitmem gerek hem sütü soracağım hemde bu yaralardan kurtulup süt sağmam lazım
Aynrn benimde öyle iki ayı bitcek son 15 gündür emmiyorda sutum yok ama adet olmadım korunduk fakat korkuyorum zaten tehlikeli kesinlikle dikat et dedi drBizim kiz cumartesi iki aylik olcak ben ne zaman adet olucam kizlar ya ara ara lekelenmeler devam etti hep.hatta haftada bi kez kan geldi son iki haftadr.hep adet oldum sandm gerisi gelmedi normali nedir ki bunun
Benim doktorum ilişki 2ay yasak dedi .hiç aklımızda bile yok yani benim yok.zaten o dikisin olduğu yerler benim hala ağrıyor ve hissiz sanki orda sünger var gibi.ben sezaryen oldum buaradaKızlar adet olmamanız normal merak etmeyin
Benim ilk gebelikte 4. Ayda oldu ilk adet
Olmasın daha iyi ya ped koymaktan sıkıldık.
Birde kızlar masallh sizler ne çabuk başlıyorsunuz ilişkiye ben dikislerd n korkuyordum 6.ayda başladık biz ilk doğumundan bundada 40 miz çıktı daha başına geçmedikçe ve niyetimde yok
Kollarının altını tutmak da ne demek ? Kolaltindan tutup kaldırmak mi? Bunun sakıncası mi var?
Canım bizde vardı doktor damla verdi 2 gün kullandım çamur gibi olmuştu çok fazla değilse damla kullanma. Çay ı pamukla hafifçe sil sonra gözün kenarından burnuna doğru hafifçe masaj yap biz de kalmadı ben her emzirdiğimde sütümle temizledim bi de o daha kolay geliyordu
Elime damlatıyordum sütü öyle sildim parmağımla
Evet benimde 5 gun var ama oyle cok olmuyo suano benim kirkima 5 gun kala bildigin adet oldum 4 gun surdu kesildi sok oldum cabim ama normal galba
Bana 40 gün demişti. Ama hissiz ve sünger kısmına katılıyorum. Hiç umrumda değil açıkcası en az 3 ay gideri varBenim doktorum ilişki 2ay yasak dedi .hiç aklımızda bile yok yani benim yok.zaten o dikisin olduğu yerler benim hala ağrıyor ve hissiz sanki orda sünger var gibi.ben sezaryen oldum buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?