2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben mama vermiyorum ama uzun süre uyumayınca yorgun düşüp beş saat uyuduğu oluyor bence normaldir mama daha tok tutuyor . Hem her bebek farklıdır kiminin az uyuyabilir her koşulda
Bugün sordum doktoruna normal dedi. Ben yinede dün kalktım uyandırdım. Oda misilleme yaptı sabahladık:)

Kızımın kontrolleri vardı yine göz muayenesi ve kalça ultrasonu yapıldı. Çok şükür sorun yok sadece sarılık bizde fazla uzadı ben süt için direndiğimden. Çarşamba tekrar kan vermemiz gerekiyor bugün hepatit 2.doz aşısı yapıldı huysuzluğu üzerinde koala gibi yaşıyoruz. Nurse harvey's gaz damlası verdi biogaia ile birlikte kullancakmışız. Bebek rezene çayı varmış onuda verebilirsin yarım çay bardağına kadar dedi ama ben o kadar vermem tabi

Bugün sordum doktoruna normal dedi. Ben yinede dün kalktım uyandırdım. Oda misilleme yaptı sabahladık:)
Canım uykusunu bölme bence . Bizimki de ssrilikti başta her iki saatte bir zorla uyandiriyorduk.bi ayı dolmaya yakın geçti kan uyuşmazlığı vardı .doktor artık uyandırmaya gerek yok acıkınca uyanır dedi öyle de oldu.uykusu bolununce daha mızmız oluyorlar

Sarılığı devam ediyor bide daha 30 günlük diye kaldiriyodum. Kontrol ederim ama zorlamam artık sürekli yapışık haldeyiz göğüslerim kırmızı trafik lambasına döndü

Deviti nasıl veriyorsunuz kızlar 3 damla verim dedi doktor ben kaşığa damlatıyorum ama sanki yarısı kaşıkta kalıyor siz direk ağzına mı damlatıyorsunuz

Deviti nasıl veriyorsunuz kızlar 3 damla verim dedi doktor ben kaşığa damlatıyorum ama sanki yarısı kaşıkta kalıyor siz direk ağzına mı damlatıyorsunuz
Çay kaşığına 4 damla veriyorum zaten 1 damlası kaşıkta kalıyor. Çok uyudu diye uyandırdım yedi içti uyumuyor. Analık=kendi topuğuna sıkmak

Bebeği Gaz sancısı çekenler kiraz çekirdeği patiklerini ya da kemerini denediniz mi?? Yada deneyen birinden yorum aldınız mı??

Dün deli oldu oğlum gazdan. Kiraz çekirdeği torbası var ısıtıp koydum ayağına. Ama sinirden durmuyor yerinde ki tutayım torbayı. O yüzden patik yada kemer alsam diyorum. Bi de kanola tohumlu patik varmış onu mu alsam bilemedim.

Valla ben karnına koydum, bir etkisi olmadı.. Sadece sıcak tutmak biraz iyi gelmiştir ama gaza etkisi olmadı

Çay kaşığına 4 damla veriyorum zaten 1 damlası kaşıkta kalıyor. Çok uyudu diye uyandırdım yedi içti uyumuyor. Analık=kendi topuğuna sıkmak
Hahaha benim ki de açken altın değişince ortalığı yıkıyor mecburen emzirdikyen sonra değiştiriyoru. Bu seferde uykusu açılıyor uyumuyor napsam bilemedim

Ben direk agzina damlatiyorum. Hem kaşık da kirlenmemis oluyor bebeği duz sekilde tutup ağzını actirin. 3 damla damlatinca oluyor bitiyor bu is

Hahaha benim ki de açken altın değişince ortalığı yıkıyor mecburen emzirdikyen sonra değiştiriyoru. Bu seferde uykusu açılıyor uyumuyor napsam bilemedim
Emzirmeden once degistirmek en iyisi. Aglayinca yarim kaldirir gibi yapip varliginizi hissettirin. Güven verin sonra hızlıca altını değiştirin

Aynı durum bendede var.. emerken uyuya kalıp doymuyor yatırdığım an uyaniyo kucağa çok alıştırdı saolsun annemler napicam ya? Var mı çözümü kuçağı unutturmanin
Daha unutmalari icin küçükler herhalde
Çok az pekmez sur cnm ucundan hemen alışır bizde öyle yaptik aliyor simdi
Ilk 6aydan once anne sütünden baska bir sey vermeyin diyorlar. O yüzden yapamam onu

Kemer bende var sıfır etki ısıtmaya uğraştığın hamallık yanına kâr kalıyor

Geçer inş en kısa sürede canım bizim sarılık da uzadı 6 değeri sizin değer kaç doktor arastırılmasında fayda var dedi uzamış sarıluk yarın 40 ıncı günümüz

Kizlar bebegim sol gozunde capaklanma oluyor sidede oldumu Nasil gecer ne yapmam gerekiyo bilgisi olan yardim edebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…