2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki cocugu nasil sakinlesdirdin? Seninki de gunduzleri 5 saat uyumuyor.ama hep me istedigni bilmiyot ayni durumdayim
Ya kucağıma alıp ritmik zıplıyorum. Ya da ana kucağının içine yatırıp öne arkaya sallıyorum. Anakucagı banko çözüm yüzde yüz susuyor. Uyutana kadar sallayıp o uyuduktan sonra da ağrı çekiyorum. Kollarım ve bacaklarım iğnelerden morardı. Eskisi gibi değilim artık hamileyken bile daha iyi durumdaydım. Çocuğun bu halleri birazda o yüzden zor geliyor. Ben yarım gün hep aynı memeyi verdim. Diğerine krem sürdüm gümüs kapak kapadım. İlk gün acısı tamamen gitti 3 günde de kızarıklık yok oldu. Garmastan emzirme acısını almıştı normalde hametanla anestol karışımı efsane gerçekten

Ben istanbuldayım evde sıfır kolluyla bile yanıyorum. Üzülüyorum o yüzden kafası falan hep emerken ter içinde kalıyor

Emerken çok çaba sarfediyor bebekler onun içinde terliyorlar. Müslin koyuyorum ben bebeğin başıyla kolumun arasına. Birbirimize yapışmıyoruz en azından

Gündüz uyuyup anasına gece işkence eden bebekler var mı ??? Yoksa Bi tek benimki mi ters düz

8 gb Bi uyanıyor akşam gece 3 e kadar martı gb çığlık atıyor tam uyudu diyorum gözünü açıp bakıyor . Artık uyudu da demiyorum inanamıyorum o dereceye geldim. Allah sabır deyip devam sallamaya

Gece gündüz işkence eden benim kız oluyo

Benimki de öyleydi ama şimdi kendi kendime değişti masallah. Bütün gece uyuyor gazdan inliyor masajla çıkarıyorum uykuda emziriyorum utanmıyor. Altınıza uykuda temizliyorum. Akşam olunca bezi çıkar pantalon giydirip o naylon havluya uzat bakıyim uyur belki sever bebekler bezsiz kalmayi

Gaz masajı yaparken canını alıyorum gibi ağlıyor. Yapmama izin verse işe yarıyor aslında

Arkadaslar bana yardimci olur musunuz.
ben korkmaya basladim.seker yuklemesi yaptirmamistim.hamileligimin 31.haftasindayim.mesela sabah 6 dilim tam bugday ekmeginden tost yaptim kasarli.2 tanede domates yedim.1 saat sonra tokluk kan sekerim 155 cikti risk altindayim diymi.agzimda kuruyor zaten.sabah aclik kan sekerim ise 95 çıktı.benim simdi ne yapmam gerek kime gostereyim bunu bisry olmaz bebegime diymi

Geçmiş olsun öncelikle. Bence en doğrusu kendi kendinize evham yapmadan önce doktorunuzla görüşmeniz . İçinizi rahatlatacsktır eminim

CCanım bizde de öyle 40 gün çıkmadım sonra çıktım kısa kola da izin vermiyorlar

Merhaba kızlar moralim çok bozuk lohusalık fena vurdu beni KPSS sınavına gittim pazar sabah girdim öğlen yemek süt sağmak derken bir iki dk ile ikinci oturuma geç kaldım almadılar çalışmamıştım ama nisan ayında yds sınavım geçen seneye göre iyiydi hepsi birden hesaplanıyordu hayırlısı diyorum ama alım olursa çok üzüleceğim senelerdir uğraşıyorum onun dışında durumlar sizden farksız gaz uykusuzluk devam bi ara 4 saat uyuyordu ne güzel şimdi ancak 1•5 2 saat

Çok üzüldüm hayırlısı olsun canım olan olmuş sıkma canını

120 sınır canım ama çok yüksek değil bende gebelik şekeri vardı yüksek çıkıyordu 6 dilim ekmeğe göre gayet iyi ben 1 dilim ekmek yiyordum yine yükseliyordu şeker varsa diyetisyen git seni yönlendirir yoksa şekerin sıkıntı yok bence

Çok geçmiş olsun. Bölümün ne? Allah dags hayırlı birşey çıkarsın önüne inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…