2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde de var ya her gün banyo yaptırtıyorum bende çözüm bulan var mı diyecektim yaz bebeği valla çok zor emzirmekte ayrı dert bu sıcakta

Bizimki de önce memede sonra omuZda uyku iyice dalınca yatırıyorum sırtım çok fena herşeyi geçtim sırt ağrısı mahvetti beni

Bende pişik kremi bulaştı diye silmeye çalışıyordum

Kızlar 40 çıkınca kendi için kadın Doğumcuya giden var mı ne yapıyor beni çağırdı san smear falan yaparsa hiç hazir değilim alttan baktırmaya

Hangi kanguru canım? Bebeğin kaç aylık bir de? Sling gibi sana yaslanabiliyor mu çocuk?

Annem ne kısa kollu giydirmeme izin veriyor. Ne de hergün banyo yaptırmama yanıyor çocuğum
Annene söyle çocuk sıcaktan da durmaz :) gerçi annenin de bilmesi lazım ama, rahatlatın cocugu. Ben uzun süredir tek zibinla durduruyorum ayağına çorap giydiriyorum aksamlari bazen onu da giydirmiyorum

kronik_unutkan bazı durumlarda büyükleri dinlememek lazım :) bebeğin annesi sensin ve sen en iyisini bilirsin. Bana kalırsa da senin bebeğin sıcaklardan dolayı huysuz Olabilir, Hava sıcak , birde emme cabası zaten terletiyor, gaz ve ikinma da sıcak bastırıyor, Bence tek kısa kollu zıbın altına çorap giydir , İki günde bir yıka bence farkı göreceksiniz canım

Kısa kollu zıbın derken çıtçıtlı body mi

Ben hamileyken gitmiştim. Aynı şekilde utançtan baya erteledim ama dayanılamayacak boyuta gelmişti. Anestol pomad verdi çok rahatlatmıştı
Bende su anda ağrı yok tuvalet sırasında oluyor.sen meme uçlarına çare buldun mu ? Benim şu an uç kısmı kıpkırmızı kahverengi alanda da sivilce gibi şeyler çıkmış bugün ağrısı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…