2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 40 çıkınca kendi için kadın Doğumcuya giden var mı ne yapıyor beni çağırdı san smear falan yaparsa hiç hazir değilim alttan baktırmaya
Ben 40 çıkınca gittim canım alttan baktı sezeryan olmuştum iç dikişleri o şekilde kontrol etti birde smear testi yaptı

1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı yapıyordum. Muhtemelen pamukçuk yüzünden seninkide benim kızda pamukçuk çıktığında olmuştu bende

Erken digilmi bacaklari yamulmazmi? Benimki hic boyu yetmiyo icime

Erken digilmi bacaklari yamulmazmi? Benimki hic boyu yetmiyo icime
Bacakları yamulacak olsa sayılmazdı ya da 0-4 ay arası kullanılmaz diye uyarı verilirdi bence. Benim aldığım kanguru da 0-4 ay arası kendinize dönük kullanın yazıyor sadece . Zaten öyle kullandigimda uyudu bebeğim de.

Hangi marka acaba , ergonomik değilse mümkün mertebe uzak durun naçizane tavsiyem şuan için en uygun sling. Kanguru tercih ediyorsanız yeni doğan aparatı ile kullanmak gerek. Benim yenidoğan aparatı yok kanguru un ergonomik bir kanguru marka vermeyim şimdi. 6 aylık olmasını bekliyorum Ama dediğiniz gibi kanguru büyük nimet anne için. Oğlum kendi yürüyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…