2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet sorma canım şuan ikinip duruyoruz zaten kaka yapınca bayram havası esiyor evde gaz damalsi da kullaniyoeuz
Aynen yaa, evde kardeşim var ne acayipsiniz diyor sevinince.. Gaz çıkarınca, kaka yapınca bir mutlu oluyorum ki.. Ama gel gör ki gazı çıkarsa da geçmiyor, geçmiyor.. Keşke bu süreç 40 günlük bir süreç olsa idi..

Bizde de var ya her gün banyo yaptırtıyorum bende çözüm bulan var mı diyecektim yaz bebeği valla çok zor emzirmekte ayrı dert bu sıcakta
Ay emzirirken pişiyoruz zaten.. Hoş benimki 5-10 dk anca emiyor.. Derileri hassas olunca en ufak şeyde coşuyor.. Tersiz tutmak tek çözüm gibi canım

kaju canım banada doğumdan sonra devam et dediler bende decavit kullanıyorum ama çok düzenli değil arada aklıma gelirse alıyorum ....süt yaparımı hiç bi bilgim yok kontrolde doktoruma sorayım yazarım canim

Kızlar benim bebiş kabız mama yiyor sadece zeytin yağıda denedik nafile napabiliriz
Canım mamanin şöyle bi özelliği var eğer ölçüsünden fazla mama korsan kabiz az korsan ishal olur ...örnek 30 cc ye bir ölçek yerine 2 ölçek koyarsan kabiz olur 60 cc ye 1 ölçek korsan ishal olur canım

Ben hamileyken gitmiştim. Aynı şekilde utançtan baya erteledim ama dayanılamayacak boyuta gelmişti. Anestol pomad verdi çok rahatlatmıştı
Canım sen meme işini ne yaptın benim ucu kıpkırmızı etrafında da kırmızı pişik gibi şeyler sivilce gibi çıktı çok ağrıyor anestol emzirme sırasında kullanılmıyor yazmış

Canım sen meme işini ne yaptın benim ucu kıpkırmızı etrafında da kırmızı pişik gibi şeyler sivilce gibi çıktı çok ağrıyor anestol emzirme sırasında kullanılmıyor yazmış

2 defa başıma geldi. Muhtemelen bebeğin ağzında pamukçuk vardır ve göğsünüze bulaşıyordur. Madecassol krem çok iyi geliyor. Bebeğe de mikostatin damla yanaklarına günde 3 defa. Bir de bebeğin ağzını karbonatlı su ile silerseniz 2 güne geçer. Doktorumun tavsiyesidir bunlar. Siz de danışın isterseniz çok rahatlarsınız

Göğüs pedi kullaniyormusun bana o şekilde alerji yapmıştı cayır cayır yanıyordu aciyordu heryeri iki göğsünü de sivilce olmuştu.karbonatli su ile sildim.o da çok acı verdi.gogus pedi kullanmadım normal mendil kullandım.ve suyla yıkadım emzirmeden önce hep temizledim
Pamukçuk için de üstteki arkadaşın dediklerini yaptım

Doktor bana emzirmeden önce karbonatlı suyla sil ılık suyla yıka demişti. Ben hametan ve anestolu karıştırıp sürdüm. Emmek istediği için ikisine birden sürmedim. Tekine sürüp diğerini emzirdim yarım gün. Sonra silip diğerine sürüp sildigimle emzirdim. 2 günde düzeldi şükür yaraların geçmesi biraz daha sürdü ama sıfır acı

Çocuk gibi küsüp yüzüme bakmıyor annem anlamadım valla

Aslında ben de pamukcuk diye düşündüm başta ama bebeğin iç yanağını silince o beyazlık geçti şimdi bakıyorum göremiyorum.evde madecassol var aslında kullanayım çok acı verici gerçekten

Kullanmıyorum canim göğüs kalkanı kullanıyorum göğüs ağrılarım hep vardı ama şimdi en baştaki ağrılara geri döndüm bağırarak emziriyorum

Canım karbonat ve su miktarı ne kadar oluyor peki .hametan tek başına bi ise yaramadı bende . Anestol süte geçiyor ama doktor kar zarar oranına bakıp ona göre karar vermiştir . Iki günde geçiyor sa değer canımdan can gidiyor çünkü

Kullanmıyorum canim göğüs kalkanı kullanıyorum göğüs ağrılarım hep vardı ama şimdi en baştaki ağrılara geri döndüm bağırarak emziriyorum
Benim kahverengi kısımlar çevresi böyle kırmızı kırmızı nokta doluydu ben göğüs pedi alerji yaptı diye düşündüm onu bırakınca geçti ama karbonatla da sildim.bebegimde de pamukçuk vardı o da geçti.kaynamis soğumuş bir çay bardağı suya bir tepeleme çay kaşığı karbonat koyuyorsun ben.ama goguslerimi çok yakıyordu zaten bebeğin ağzını da yakıyor geçiriyor .bebeğimin pamukçu geçti

Evet benimde öyle ufak sivilceler gibi internetten resimlere baktığım kadarıyla psmukcuk olmuş aynı çünkü ucu da kırmızı yani normalde kahverengiydi rengi değişti ve çok ağrıyor sadece karbonat mi kullandın ? Emzirme öncesi mi sonrası mi kullandın ?

emzirmeden önce ama çok canımı yaktı benim karbonat emzirmeden sonra yıkayıp hametan krem sürdüm ama sen onu denemissin .bebeğin ağzını da ağız beziyle karbonatlı su ile emzirmeden önce sildim
Kendi memelerime de hametan sürdükten sonra yine tülbent ağız beziyle örttüm.
Ben göğüs pedinden oldu sanmıştım cayır cayır yaniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…