2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O damlatılarak araştırayim valla bizde hep ikiniyoruz mikir mikir mikir mikir nasıl iş anlamadım bukadar gaz masumda resmen bağırsakları pıtır pıtır ediyor içim gidiyor

Canım ben o damlayı hamilelikte kaydetmiştim ama burada satılmıyor diyordu. Nereden aldın sen ? Cidden etkili bir damla imiş o
N11 ve gitti gidiyor üzerinden satılıyor. İnstagramda mommysblissturkiye diye bir hesap vardı onun gittigidiyor hesabından aldım. Nurolis ti sanırım kullanıcı adı

N11 ve gitti gidiyor üzerinden satılıyor. İnstagramda mommysblissturkiye diye bir hesap vardı onun gittigidiyor hesabından aldım. Nurolis ti sanırım kullanıcı adı
Tamam canım teşekkür ederim.. Bende o sitelerde görmüştüm ama orjinal değilse diye tereddüt etmiştim, 100 tl den 200 tl ye kadar vardı çünkü.. Dediğin siteye bakayım birde

Tamam canım teşekkür ederim.. Bende o sitelerde görmüştüm ama orjinal değilse diye tereddüt etmiştim, 100 tl den 200 tl ye kadar vardı çünkü.. Dediğin siteye bakayım birde
Ben yorumlara güvenerek aldım. Günlük doz 5 ml 6 kerede verilebiliyor. Ben o kadar vermediğim halde sürekli gaz çıkarma halinde

2 aylık asimizi olduk bugün. 1 kola 2 bacağa, bı de rota virüs ağızdan verildi. Bakalım beni nasıl bir gün bekliyor
Biz de dün olduk aynılarını. Aşıdan yarım saat önce ateş düşürücü ağrı kesici surup verdirdiler. Ateşi çıkarsa 4 saat sonra birdaha ver dediler çok şükür ateş olmadi ama ağrısı oldu galiba huysuzlandı araliklarla

Ben yorumlara güvenerek aldım. Günlük doz 5 ml 6 kerede verilebiliyor. Ben o kadar vermediğim halde sürekli gaz çıkarma halinde
Bende 4 kez verilebilir diye okumuştum.. Aynen canım etkili imiş, kk da da baya yorum vardı hakkında, Amerika olayını duyunca üzülmüştüm.. Geçenlerde araştırmıştım hatta ama güvenememiştim sitelere.. Orjinal mi değil mi, sahte mama satanları bile gördük haberlerde. Sende amerikadan akraba getirdi filan yazarsın sanmıştım :)

2 aylık asimizi olduk bugün. 1 kola 2 bacağa, bı de rota virüs ağızdan verildi. Bakalım beni nasıl bir gün bekliyor
Ayy, hayırlı olsun canım.. İnşallah sıkıntı olmaz. Çok ağladı mı? Benimki 1. Ayda bile baya ağladı. Hiç dayanamıyorum

Bizde salı günü 2 aylık aşımızı olduk 1 koldan 2 tane bacaktan ama rotavirüs yapılmadı 3.ay yapılcakmış
Sizin nasıl geçti canım? Çok ağladı mı bebeğin? Ben çok korkuyorum 2. Ay aşısından.

Ben hemşiremize sordum, 2.ay gelmeden ateş düşürücü vereyim mi diye. Ateşi çıkmadan vermiyoruz Vs dedi.. Bende korkuyorum ya ateş yaparsa diye..
Bu arada nerelerdesin canım? Ağrıların geçti mi? Alıştınız mı?

Kızlar benim kız iki gündür kaka yapmadı , Neden oldu böyle bi anda anlamıyorum. Baya baya gaz çıkartıyor alttan ve üstten yani gaz cikarmada sıkıntı yok ama neden kaka yapması kesildi ki ? ara ara ağlıyor . Bu arada sadece anne sütü alıyor gün içinde. Ne yapabilirim, bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim birşey var mı? Zeytinyağlı kulak çubuğu ile hafif uyardım ama fayda etmedi

Kızlar merhaba ara ara girip çözüm önerileri yazıyorum kendi derdime çare arayıp bende işe yarayanları gögüs için tahin yağı gaz için elma yağı vs derken şimdide süt için bende işe yarayan birkaç denemem daha oldu aktardan ısırgan otu aldım demledim ve 3 kere 1 i sabah 2. Akşam 3 . Sabaha karşı emzirdikten sonra işe yaradı göğsüm taş gibi oldu maşallah ama bende alerji yaptı her yerim isilik gibi kaşıntılı pörtledi . Sanırım ben dozunu abarttım . Humana ve promalt içiyordum etkililer ama promalt aşırı şişkinlik ve kilo yapmaya başladı onada ara verdim. Şimdi galactago diye bitkisel damla kullanıyorum 3. Günden sonra etkili oldu bende netten araştırdım eczaneden alınıyor ama benim oturduğum yerde depodan getirelim dediler sanırım raflarda çok bulunmuyor . Birde bende petibör bisküvi ile yulaflı kaymaklı bisküvü yine süt açısından işe yaradı araştırıp sizde deneyebilirsiniz.Şimdilik sıkıntı yaşamıyorum çok şükür tabiki ara ara azalmalar oluyor ama süt geri gitmesin diye eşime rica ettim mamajoo elektirikli tekli pompasını aldırdık (aslında başka marka araştırmıştım ama oda kalmamıştı şans ) önce emzirip sonra artık eski tazyikle gelmemeye başlayınca kalanı sağıyorum . Kaka yapmakta zorlanınca bebeğim sırtımı yarım yatar pozisyonda kanepeye dayayarak uzanıp ayaklarımı büküyorum ve kızımı kasığıma oturup başı dizlerime gelecek gibi oturtuyorum ara sıra sevmeyip o pozisyonu ağlasada çoğu zaman yapıyor kakasını ( pusete oturtur gibi) . Sütünüzle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…