- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.521
Kusması bebelac gold thickener eklersem mamasına azalıyor. Olurda eklemezsem yarısını geri çıkarıyor. Kontrolde doktoruna soracağımBenimde aynı tulumsuz gezemiyoruz üzerinde penye battaniye o bataniyeyi kapatmasak kusuyor 4 aydır oluk oluk kustu mama değiştirdik şimdide her eczanede yok napcaz bilmiyorum ek gıdaya geçmeye korkuyorum kesin kusar pütürlü olursa
Biz aldik dolapta duruyor sevmedi küstü bebelac ar verdi onu kullanıyorum çok zor ni bebek hava alsa kusuyorKusması bebelac gold thickener eklersem mamasına azalıyor. Olurda eklemezsem yarısını geri çıkarıyor. Kontrolde doktoruna soracağım
Benim bebegimde de 3 kez oldu bu durum baya da coktu 3 gun yapmayip sonrasinds dolu yesil ve sivi kaka yapti mama degistirmistim ustelik hava degisimj de oldu bayram nedeniyle. Doktora goturmedim dun de sari ama yine sivi kaka yapti tekrarlarsa mecbur goturucemTecrübeli anneler kızım tek seferde kakasını yaptı ancak kakası sıvı ve yeşildi. Hemen doktora götüreyim dedim ama annem takip et birden fazla olursa götürelim dedi. Yapmam gereken birşey varmı ateşi yok keyfi yerinde görünüyor
Evet bu şartlarda üşütmüş olamazsın. Düzelir bence. Bi takiple bakalım canım.Yok canım ilk kez bugün 10 dk dışarı çıkardık. Oda milletin bebekleri tenteler açık kısa kolken bizimki tente kapalı uzun kol üzerinde battaniyeyle. Sakınılan göze çöp batarmış benimki o hesap
Yediklerinden de olabilirTecrübeli anneler kızım tek seferde kakasını yaptı ancak kakası sıvı ve yeşildi. Hemen doktora götüreyim dedim ama annem takip et birden fazla olursa götürelim dedi. Yapmam gereken birşey varmı ateşi yok keyfi yerinde görünüyor
Ben her yolu denedim artmadi hala. Mamayi kabullendim artik Allah yardimcin olsun
Rezene anason isirgan otu cayi. Human. Kuru ve yas incir. Havuc. Dereotu. Bulgut kuru sogan. Kuru borulce mercimek kimyon. Kuru dut tereyagli. Sut yogurt komposto. Bende hala pes etmedim her mamadan oncd emziriyorum. Belki doyar diyorum ama cok nadir oluyo. Gunde en fazla 6 kere genelde 4 ya da 5 defa 60 cc veriyorum. Bebegim 67 gunlukNeler denedın mesela yazar mısınkac saatte bır mama verıyosun kac cc verıyosun canım kabullenmek ıstemıyorum ılk uc ay sutun kaderı degısır der bır arkadasım sut kampı yapıcam ben daha ıkı ay dolmadı uc ayın sonuna kadar ugrasıcam
Canım zeytinyağını içiriyorum da sürüyorum da.. Bu ara ateşi çıktı, fitil verdik ondan sonra yaptı kakasını ama sulu idi.. Sarıdan yeşile döndü..Canım kabızlıgı olduğu zaman poposunun etrafına zeytinyağı sür cok faydası oluyor ben her altını değiştirdiğimde sürüyorum
Bizimde ilk kez dün akşam 8-9 arasında yeşil yaptı.. Ben hasta diye ekstra bişey düşünmedim.. Üşütmüştür dedimTecrübeli anneler kızım tek seferde kakasını yaptı ancak kakası sıvı ve yeşildi. Hemen doktora götüreyim dedim ama annem takip et birden fazla olursa götürelim dedi. Yapmam gereken birşey varmı ateşi yok keyfi yerinde görünüyor
Canım bir kere hiç birşeyi bir kez deneme.. Bir öğün bulgur yedim artmadı deme.. Ben bir hafta sabah hariç her seferde bulgur yedim, soğan yedim, hoşaf içtim.. Bende en çok hurma hoşafı yaradı.. Bir, bir buçuk litre suyun içine bir avuç hurma, bir avuç gün kurusu ve bir avuç üzüm atıp kaynatıyorum.. Yumuşayınca blenderdan geçirip içiyorum.. İstersen şeker de kullanabilirsin.. Bu arada humanalardan, eczane de satılan malt içeceklerden, kayısı hoşafından da içtim.. Elbet göğüs ebatı ile ilgisi yok.. Benimkiler dümdüzdür.. Ay benim sütüm olmaz demedim hiç.. Süt olmazsa ne yaparım demedim.. Bunu deyince cidden kırk yol deniyorsun.. Bir hafta sütüm gelmedi, bebeğime mama verdim.. Hatta bizim doktor 30 cc ver dedi günlük.. Bende onu 15-15 vermeye çalıştım.. Ağlamasını açlığa bağlayıp daha fazla mama vermedim.. Çünkü ilk günler kiraz kadar midesi dediler.. Böyle işte :) inşallah artar sütünNeler denedın mesela yazar mısınkac saatte bır mama verıyosun kac cc verıyosun canım kabullenmek ıstemıyorum ılk uc ay sutun kaderı degısır der bır arkadasım sut kampı yapıcam ben daha ıkı ay dolmadı uc ayın sonuna kadar ugrasıcam
Sabah 5'ten bu yana çıldırdı. Sırtı yere gelmesin istiyor. Muhtemelen gazdan ama karnına dokunmami istemiyor. Tırnakları yine uzamış yüzünü ovuşturup duruyordu alnını boydan boya çizmiş oturup ağlayacağım artık
3-4 günde bir kesmek gerekiyor o tırnakları yoksa yüzü hep yara bere oluyor ama zaten az uyuduğu için uykusundan uyanır diye hep erteliyorum kesme isiniSabah 5'ten bu yana çıldırdı. Sırtı yere gelmesin istiyor. Muhtemelen gazdan ama karnına dokunmami istemiyor. Tırnakları yine uzamış yüzünü ovuşturup duruyordu alnını boydan boya çizmiş oturup ağlayacağım artık
Canım annenin beslenmesine göre süt içeriği şekillendiği için bebeğin kakasında da farklılıklar oluyor, ben mesela kurban bayramı vesilesiyle paça çorbası yemiştim ertesi gün dediğin gibi bi kakası oldu bebişin.dikakt ettim sebze ağırlıklı beslendiğimde sarı et ağırlıklı beslendiğimde yeşil kaka yapıyorTecrübeli anneler kızım tek seferde kakasını yaptı ancak kakası sıvı ve yeşildi. Hemen doktora götüreyim dedim ama annem takip et birden fazla olursa götürelim dedi. Yapmam gereken birşey varmı ateşi yok keyfi yerinde görünüyor
2 gün oldu keseli kuzum ya yediği tırnaklarınamı gidiyor anlamadım. Yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor3-4 günde bir kesmek gerekiyor o tırnakları yoksa yüzü hep yara bere oluyor ama zaten az uyuduğu için uykusundan uyanır diye hep erteliyorum kesme isini
Çok çabuk uzuyorlar değil mi, tırnakları hem kendisini hem bizi çiziyor ama baya zorlanıyorum keserken korkuyorum aslında, uykuda biraz daha kolay oluyor2 gün oldu keseli kuzum ya yediği tırnaklarınamı gidiyor anlamadım. Yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor
Ya beni çizsin de kendine yapmasın suçluluk duygusundan ölüyorum. Bende uykuda kesiyorum daha yeni kesmiştim ya ne ara bu kadar uzadı anlamadımÇok çabuk uzuyorlar değil mi, tırnakları hem kendisini hem bizi çiziyor ama baya zorlanıyorum keserken korkuyorum aslında, uykuda biraz daha kolay oluyor
Çıtçıt makas mı kullanıyorsunYa beni çizsin de kendine yapmasın suçluluk duygusundan ölüyorum. Bende uykuda kesiyorum daha yeni kesmiştim ya ne ara bu kadar uzadı anlamadım
Bebedor'un setini almıştım makas, tırnak makası birde törpüsü. Tırnak makasıyla kesip törpü ile düzeltiyorum.Çıtçıt makas mı kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?