2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bende sabah emzirip hemen sağdım çnkü göğsüm acıyordu bitirmediği için 10 dk falan sürdü benim de taş gibi olmuyor 80 100 cc arası çıkıyor sonra sağımlarda

Yanlış oluyorlar yaa sağlık ocağındaki hemşire bizimkinde yanlış ölçtü
Bir gün arayla muayeneye gittim doktor dikkatlice ölçtü
Kesinlikle yanlış değil bizim sonuç bu dedi
Sağlık ocağındaki hemşire yanlış ölçmüş
Bende tutdum baktım .
Birde hemşire kabul etmiyor

Sağlık ocağının ölçümü bi tuhaf. Hastane ile farklı ölçüyorlar.

Gece uyuya kalmışım eşim bebeğe mama vermiş beni uyandırmak istememiş göğsümün sızısı ile uyandım dört bucuk saat geçmiş son sağdığımdan hemen sağmaya başladım ve kızdım kendime, zamanını geçirince süt sulu çıkıyor, bu aralar kalkamıyorum sütüm zaten az ben böyle olursam hepten gider bari devamlılığını sağlayalım. Üçüncü ayda bebek için aşı tetkik vs var mı arkafaşlr

Arkadaslar merhaba bebekleriniz nasil uyuyor ve gun icerisinde uyuma sureleri nasil merak ediyorum yakinda ise baslayacagim hala uyku konusunda cok sıkıntılıyiz uyku gozunden akiyor mizmiz ama uyumak istemiyor ayakta kucakta besikte ana kucaginda nasil denk gelirse oyle uyuyor 20 dk 10 dk toplasam gunduz uykusu 2 saati gecmiyor gecede 3 4 kere kalkiyorum bir rutin oluşturmam lazim ama olmuyor siz nasil yapiyorsunuz

Kızlar Selam nasılsınız
Bebeği 3 aylık olanlar rotavirüs aşısıni yaptırdı mı.
Fiyatı ne kadar kaça aldınız.
Yaptırmak mantıklı mı sizce
Ilk doz 3 ay dolmadan dediler 2.ay aşısında yaptırdım ben 218 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.bir de 4. Ayda yapilacak

Kizlar 3 ay 12 gunluk olduk ya benim bebis alt dudagini şapur şupur somuruyordu simdi ust dudaga da basladi. Seli de cok akıyor acaba neden diş olayı mi erken değil mi

Ayy, insanın oturup kendisinin ağlayası geliyor valla.. Rapor işini ne yaptın canım? Zaman daraldı.. Ben bir doktor buldum ama Eylül randevuları dolu imiş Üniversite hastanesinde . Sabah gitsem randevu verirler mi bilemedim.. İyice daraldım..

Canım ben yeni aldım, çok araştırdım. En çok tiny love maymun adasını beğendim. Gerçekten de güzelmiş. Henüz çok anlamıyor ama zamanla sevecek gibi duruyor.
Bende senden sonra baktım canım.. Tiny love iyiye benziyor.. Bende aynısından alacağım galiba . Teşekkür ederim .

Aynen. Banyoda tek sıkıntı hareketli olması.. Sürekli el kol hareketli.. Kıpır kıpır.. Banyodan çıkınca öyle ağlıyor ki sanki dayak yedi :)

Kizlar benim kız çok az emiyor. Tuttum en fazla 7 dk emiyor. Bende kıyamıyorum sağıp veriyorum. Bide çok uyuyor. Uyuyunca imkanı yok uyanıp emmiyor. Çok yoruldum artık . Gece basında bekliyorum uyansın diye.
Doktor midesi yumruğu kadar demişti.. Bizimde en fazla beş dk emiyordu.. 5 dk ya çok bile dedi :) Tabi o zaman sütüm vardı.. Şimdi azaldı, emme süresi arttı bu sefer.. Yavrum çekip duruyor.. O zorlamasa sütüm kesilir kesin. Doymasa bırakmaz canım, için rahat olsun.

Kizlar 3 ay 12 gunluk olduk ya benim bebis alt dudagini şapur şupur somuruyordu simdi ust dudaga da basladi. Seli de cok akıyor acaba neden diş olayı mi erken değil mi
Bizim ilk aydan beri salyası çok.. Artık tavan yaptı.. Bende diş çıkaracak diye korkuyorum.. Gaz sancısı bitmedi. Senin bebek gibi gün boyu kucakta.. Heder oldum.. Otomatik salıncağı var ama yatmıyor onda

A aeengineer bizimkilerin huyları bayabi aynı :) aşı vurulurkende ağladım pazartesi ağlama krizine girdi susturamayınca da ağladım sulugöz anne oldum iyice :) bizim hatun ben ağlarken susup incelemeye başlıyor rapor işini kalp ve damar cerrahide tedavim sürüyor doktoruma söyledim ayarlarız dedi. 19 gün ondan alacağım. Cumartesiye 1 gün gitmesin. 19daha bulmam lazım 20 günde yıllık iznim var. Bunları yapabilirsem 3 aralık baslayış oluyor

Bizim ilk aydan beri salyası çok.. Artık tavan yaptı.. Bende diş çıkaracak diye korkuyorum.. Gaz sancısı bitmedi. Senin bebek gibi gün boyu kucakta.. Heder oldum.. Otomatik salıncağı var ama yatmıyor onda
Aynen benimkinin de salyası ilk aydan beri ama bu sıralar daha çok arttı. Gaz sıkıntımız da devam ediyor kuckatan inmiyor eriyorum günden güne:)

10 gün sonra 3.ay kontrolü ve rota aşısı var bizim

Arkadaslar merhaba bebekleriniz nasil uyuyor ve gun icerisinde uyuma sureleri nasil merak ediyorum yakinda ise baslayacagim hala uyku konusunda cok sıkıntılıyiz uyku gozunden akiyor mizmiz ama uyumak istemiyor ayakta kucakta besikte ana kucaginda nasil denk gelirse oyle uyuyor 20 dk 10 dk toplasam gunduz uykusu 2 saati gecmiyor gecede 3 4 kere kalkiyorum bir rutin oluşturmam lazim ama olmuyor siz nasil yapiyorsunuz

yanlisi wardir balim ole bisey olabilir mi allah aşkina bacaklarini cekmistir senin kuzu belki icin rahat etmezse bi hafta sonra yine gotur kendi hemsirenin nosu yokmu ararsin ole gidersin buyuycekken kisalirmi bebek hic umursamamistir belki
Bugün doktora goturecem olcmesini isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…