2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen kıyafetlerinde küçülme var . Yine de üzülüyor um uzamiyo herhalde diye .herkes doğru olcemiyor bence

canm ilk olarak bebeginle sana huzurlu mutlu gunler.
gunduz tum bebekler oyle uyku duzenleri yok ama bebekler rutine cok cabuk alisiyolar ben aksam 10 da bebegimi yikiyorum. masajini yapiyorum emziriyorum uyuyo we bunu hergun mutlaka bu sekilde dewam ettiriyorum gece uykulari duzene girmeye basladi

Ben banyoyu sabah yaptırıyorum iki günde bir . Akşam üşür diye korkuyorum gündüz bizim de düzen pek yok değişiyor akşam sekizde uyuyordu o da değişti beste uyuyor beş saat kalkıyor iki saat sonra yatırıyorum gece üçte tekrar kalkıyor 6da iki saat daha yatıyor eski düzeni neden bıraktı anlamadım o daha iyiydi

Yarım saat emenleri duyunca moralim bozuldu. Gerci kilo alımı iyi ama yinede aç kalıyo diye üzülüyorum.

Benim de ayni sekilde :) iki memeden yarim saatte damla damla sagiyorum 30 cc cikiyor...

Kızlar kızlar kızlar.
Ankarada yaşıyorum.
Evimde derece kullanıyorum
Ev 25 26 27 santigrat derece arasi dwgisiyir değişiyor sicaklik. . Ama sanki daha serin gibi ben mi Üşüyorum bilmiyorum banyoya sürekli erteliyorum.
Bebegime yarım kol atlet ve üstüne izin kol pijama giydoriyorum. Siz nasıl giydiriyirsunjz. Banyo olaylarını z nasıl

Bende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruz

watsap grubuda iyiymis canm ben bilsem katilirdim cunku burda direk ekrana bildirim gelmiyo hizli geri donus yapamadiqimiz olyo birbirimize
Bana çok mantıklı gelmiyor Burda her şeyi paylaşıyoruz eslerimizi kaynanamizi falan gerçek
Bizimki de öyle ya bacaklarını kıracak diyorum pat küt diye vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…