2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çocuğum uyumuş üstünü örtmeyi unutmuşum nasıl anayım ben ya daha alışamadım herhalde
Havalar o kadar sogumadi ki ben doğuda oturmama rağmen gunduz bi yazma gece de ince penye battaniye örtüyorum. Akşamları dışarı çıkınca serin oluyor sarıp sarmaliyorum ama millete bakıyorum rahat ince Bisey giydirmiş yada kısa kollu bence bebekleri nasıl alistirirsan öyle gidiyor.

Ideal sıcaklıkta oda bence banyoyu erteleme gelişimleri için iyi oluyor.ben iki günde bir yıkıyorum. Korkuyorsan da banyodan sonra sıcak tutarsın

7/24 emzirme yastığı modundayım :) babasına konsept foto çekicektim doğum günü icin huysuzluğu yüzünden yapamadım. Banyosunuda yaptı hala aynı :/
Ben de aynı :/ sabahları iyi, uyuyor ıkı saat işte o ara iş güç yapıyorum ama sonrası hep koltuk tepesinde emziriyorum. Başım ağrıyor artık sürekli oturup Aynı şeyi yapmaktan, gün içinde sabah hariç uyumuyor

Bana da serin geliyor içine atlet niyetine ince askılı cıtcıtlı body üzerine uzun kollu giydiriyorum Aşıdan dolayı banyo yaptıramadım ya Banyoyu ısırırım ya da banyo sonrası odasını ısıtır öyle giydiririm

Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim demek ki butun bebeklee asagi yukari boyle imsallah en kisa zamanda duzene girerler

Bende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruz
Merhaba ben de ankaradayim evim 26 27 derece kisa kol zibin ustune uzun kol giydiriyorum ben usuyorum cunku. banyoyu sizin gibi bende erteliyorum 2 3 gunde bir yikiyorum usumesim diye

biraz oyna canim uyutma masaj yap gec bi saat gec yatarsa bide yorulmus olur guzel uyur keyiflerine gore uyuyolar

Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim demek ki butun bebeklee asagi yukari boyle imsallah en kisa zamanda duzene girerler
tabikide canim uykunun tadini aldikca daha da uyku duzenleri yerlescek daha bebisler ceneleri kuwetsiz kemikleri guclu degil yorulmuyolar oturmaya baslasinlar surunsunler daha da yorulcaklar we uykular daha uzun olcak insallah

Ben de yarın odayı ısıtip öyle yaptırım bari. Ogleden sonra

.
Bende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruz
Ben de mamaktayim . Geçen haftalar da çok sıcaktai. Çocuk geceleri terle terle mahvoldu. Sürekli gece değiştirdim. Ama bu haftalarda serin hava

İzmir hala çok sıcak :) evdeki derece 30 larda. Bazen klima çalıştırıyorum. Normal şartlarda o sıcaklıkta üşümemen lazım. Rüzgar mı çok acaba?
Hemen hemen hergün banyo ettiriyorum. Kıyafet olarak da gündüz kolsuz zıbın gece de çok serinse uzun kollu pijama takım giydiriyorum. Serin değilse tek zıbınla yatıyor.

Ben de evde derece kullaniyorum, 25-26 derece oluyor genelde. Icine ince askili atlet ve uzerine uzun kollu citcitli badi giydiriyorum. Gece uzerini muslin ile ortuyorum.. Artik bi serinlik basladi.. banyosunu da 2 gunde bir yaptiriyorum ben.

Kizlar ben 2.reglimi oluyorum. Bugun 4.gun ve kanamam cokk yogun sekilde devam ediyor. Kanamanin fazla gelmesi normal mi acaba...

Kizlar ben 2.reglimi oluyorum. Bugun 4.gun ve kanamam cokk yogun sekilde devam ediyor. Kanamanin fazla gelmesi normal mi acaba...
Doğumdan sonra düzene girmesi zaman alıyormuş ya muhtemelen yoğunluğumda da aynısı gecerlidir, regl döneminde süt miktarında azalma olabilir diye okumuştum sende oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…