- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.361
Havalar o kadar sogumadi ki ben doğuda oturmama rağmen gunduz bi yazma gece de ince penye battaniye örtüyorum. Akşamları dışarı çıkınca serin oluyor sarıp sarmaliyorum ama millete bakıyorum rahat ince Bisey giydirmiş yada kısa kollu bence bebekleri nasıl alistirirsan öyle gidiyor.Çocuğum uyumuş üstünü örtmeyi unutmuşum nasıl anayım ben ya daha alışamadım herhalde
Ideal sıcaklıkta oda bence banyoyu erteleme gelişimleri için iyi oluyor.ben iki günde bir yıkıyorum. Korkuyorsan da banyodan sonra sıcak tutarsınKızlar kızlar kızlar.
Ankarada yaşıyorum.
Evimde derece kullanıyorum
Ev 25 26 27 santigrat derece arasi dwgisiyir değişiyor sicaklik. . Ama sanki daha serin gibi ben mi Üşüyorum bilmiyorum banyoya sürekli erteliyorum.
Bebegime yarım kol atlet ve üstüne izin kol pijama giydoriyorum. Siz nasıl giydiriyirsunjz. Banyo olaylarını z nasıl
Ben de aynı :/ sabahları iyi, uyuyor ıkı saat işte o ara iş güç yapıyorum ama sonrası hep koltuk tepesinde emziriyorum. Başım ağrıyor artık sürekli oturup Aynı şeyi yapmaktan, gün içinde sabah hariç uyumuyor7/24 emzirme yastığı modundayım :) babasına konsept foto çekicektim doğum günü icin huysuzluğu yüzünden yapamadım. Banyosunuda yaptı hala aynı :/
Bana da serin geliyor içine atlet niyetine ince askılı cıtcıtlı body üzerine uzun kollu giydiriyorum Aşıdan dolayı banyo yaptıramadım ya Banyoyu ısırırım ya da banyo sonrası odasını ısıtır öyle giydiririmKızlar kızlar kızlar.
Ankarada yaşıyorum.
Ev 25 26 27 santigrat derece arasi dwgisiyir değişiyor sicaklik. . Ama sanki daha serin gibi ben mi Üşüyorum bilmiyorum banyoya sürekli erteliyorum.
Bebegime yarım kol atlet ve üstüne izin kol pijama giydoriyorum. Siz nasıl giydiriyirsunjz. Banyo olaylarını z nasıl
Orada rüzgar çok oluyor dimi, kısa kolluları kaldırdık artık:)Bende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruz
Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim demek ki butun bebeklee asagi yukari boyle imsallah en kisa zamanda duzene girerlercanm ilk olarak bebeginle sana huzurlu mutlu gunler.
gunduz tum bebekler oyle uyku duzenleri yok ama bebekler rutine cok cabuk alisiyolar ben aksam 10 da bebegimi yikiyorum. masajini yapiyorum emziriyorum uyuyo we bunu hergun mutlaka bu sekilde dewam ettiriyorum gece uykulari duzene girmeye basladi
Merhaba ben de ankaradayim evim 26 27 derece kisa kol zibin ustune uzun kol giydiriyorum ben usuyorum cunku. banyoyu sizin gibi bende erteliyorum 2 3 gunde bir yikiyorum usumesim diyeBende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruz
biraz oyna canim uyutma masaj yap gec bi saat gec yatarsa bide yorulmus olur guzel uyur keyiflerine gore uyuyolarBen banyoyu sabah yaptırıyorum iki günde bir . Akşam üşür diye korkuyorum gündüz bizim de düzen pek yok değişiyor akşam sekizde uyuyordu o da değişti beste uyuyor beş saat kalkıyor iki saat sonra yatırıyorum gece üçte tekrar kalkıyor 6da iki saat daha yatıyor eski düzeni neden bıraktı anlamadım o daha iyiydi
Bana çok mantıklı gelmiyor Burda her şeyi paylaşıyoruz eslerimizi kaynanamizi falan gerçek
Bizimki de öyle ya bacaklarını kıracak diyorum pat küt diye vuruyor
tabikide canim uykunun tadini aldikca daha da uyku duzenleri yerlescek daha bebisler ceneleri kuwetsiz kemikleri guclu degil yorulmuyolar oturmaya baslasinlar surunsunler daha da yorulcaklar we uykular daha uzun olcak insallahOncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim demek ki butun bebeklee asagi yukari boyle imsallah en kisa zamanda duzene girerler
Ben de yarın odayı ısıtip öyle yaptırım bari. Ogleden sonraBana da serin geliyor içine atlet niyetine ince askılı cıtcıtlı body üzerine uzun kollu giydiriyorum Aşıdan dolayı banyo yaptıramadım ya Banyoyu ısırırım ya da banyo sonrası odasını ısıtır öyle giydiririm
Ben de mamaktayim . Geçen haftalar da çok sıcaktai. Çocuk geceleri terle terle mahvoldu. Sürekli gece değiştirdim. Ama bu haftalarda serin havaBende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruz
İzmir hala çok sıcak :) evdeki derece 30 larda. Bazen klima çalıştırıyorum. Normal şartlarda o sıcaklıkta üşümemen lazım. Rüzgar mı çok acaba?Kızlar kızlar kızlar.
Ankarada yaşıyorum.
Ben de evde derece kullaniyorum, 25-26 derece oluyor genelde. Icine ince askili atlet ve uzerine uzun kollu citcitli badi giydiriyorum. Gece uzerini muslin ile ortuyorum.. Artik bi serinlik basladi.. banyosunu da 2 gunde bir yaptiriyorum ben.Kızlar kızlar kızlar.
Ankarada yaşıyorum.
Uyumadı mı hala cnmUyumuyor kendimi camdan atacağım az kaldı
Doğumdan sonra düzene girmesi zaman alıyormuş ya muhtemelen yoğunluğumda da aynısı gecerlidir, regl döneminde süt miktarında azalma olabilir diye okumuştum sende oldu muKizlar ben 2.reglimi oluyorum. Bugun 4.gun ve kanamam cokk yogun sekilde devam ediyor. Kanamanin fazla gelmesi normal mi acaba...
Uyumadı mı hala cnm
Aynen keyfine göre yatıyor uyku düzeni değişti geçte yatirsam yine aynı saatte kalkıyor anlamadım kibiraz oyna canim uyutma masaj yap gec bi saat gec yatarsa bide yorulmus olur guzel uyur keyiflerine gore uyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?