2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Keşke imkanım olsaydı da ücretsiz izin alabilseydim.. Evin borcundan sebep işime dönmek mecburiyetinde kaldım Çok zor geliyor...

Keşke imkanım olsaydı da ücretsiz izin alabilseydim.. Evin borcundan sebep işime dönmek mecburiyetinde kaldım Çok zor geliyor...
Ben 6ayin hepsini alamıyorum canım dediğin gibi borç harç durumları.hayirlisi.ama bak ne güzel annen bakıyor bazı şeyleri sorun etme üzme kendini.benim kim bakacağı belli değil annem bakamıyor aynı ilçede değil ananem hasta ona bakmak durumunda.cok isterdim o baksın ona alissin o buyutsun.suan belki kayınvalidem bakacak o da olmazsa bakıcı.belirsizlik var yani.uzme kendini annen en güzel şekilde bakar ona.simdi bebeğine bakamadigin için annenin soyledigi şeyler de seni rahatsız ediyor olabilir.ama dediğim gibi ne güzel annen bakabiliyor

Allah kolaylık versin herkese, özellikle çalışan annelere.. Haklısın belirsizlik daha kötü, Allah başımızdan eksik etmesin annemi, sağolsun çok yardımcı oluyor. Ama annelik iç güdülerimi unutuyor bazen :) Kendim büyütemediğim için ekstra bir hassasım. Kayınvalidenle anlaşabiliyorsan o da iyi bir seçenek. Ben kayınvalideme bebeğimi bıraktığımı hayal bile edemiyorum Allah korusun.. Aynı şehirde yaşamıyoruz neyseki.

Yani hiç zararını görmedim şimdiye kadar zaten pek konuşmaz sessiz bir insan ama bizde kalacak öyle bir sıkıntı var.esim deneyelim istemezsen anneme ev tutariz diyor.oncelik her zaman senin annende diyor ama annem gelemiyor.bakiciya eşim hiç sıcak bakmıyor annemler baksın istiyor
Bakalım hayırlısı gün doğmadan neler doğar

Gündüz belirli bir duzeniniz var mi hanimlar? Yani şu saatte uyusun, şu saatte kalkar, şu saatte soyle yapayim gibisine... Bizim maşallah her gün farkli geçiyor. Çocuğun da alisacagi bir düzen olsun istiyorum. Ama nasıl yaparim ki en doğru nasıl olur?

neymis beyimiz napcani bilememis
biz anamizin karnindan bebek bakmayi ogrenerek cikiyoruz zaten bu zor zamanlari atlatcaz hep beraber insallah canim. kocalar sewme zamaninda sewiyolar walla

sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar bu dewam canim bende esimi taniyamaz oldum. bide onlar ilgi bekliyo tabiiiiiii
ben kendime wakit ayiramazken.
allah sabir wersin hepimize walla cokkk bunaldimmm cok yoruluyorum

neymis beyimiz napcani bilememis
biz anamizin karnindan bebek bakmayi ogrenerek cikiyoruz zaten bu zor zamanlari atlatcaz hep beraber insallah canim. kocalar sewme zamaninda sewiyolar walla
Emzirebilecekleri göğüsleri olssaydi da azicik da onlar emzirseydi ne iyi olurdu. Çünkü bahane ettikleri hep bu oluyor. "ben mi emzireyim" bir estetik ameliyat şart protezlerden neyden :)

Gündüz hiç bi düzen oturmadı. Hala çok huysuz hala çok ağlıyor. 3. Ay da bitti. Bakalım ne zaman düzelecek bu bebeler

Benim bebeğim memeye indirene kadar bağırıyor ama sizin öyle miydi bilmiyorum. 2 ay sorunsuz emdi, şimdi başkası da emzirme pozisyonunda aldığında bağırıyor.
alla alla memeye karşı tepki oluşturmuş çok ilginç. belki biberonun akışı fazladır ve memeden az geldiği için sinirleniyordur?

Kızlar bebek bezleri almış başını gidiyor hangi bezi kullanıyorsunuz memnunmusunuz ve kaç paraya alıyorsunuz
ben baştan beri sleepy kullanıyorum. bir ara kaka sızdırdığı için bi primayı deneyeyim dedim. iğrenç kokuyordu. temizken plastik kokusu gibi, kirliyken iae sanki kimyasal gibi kokuyordu. sikayetvar sitesine yazdım. hemen dönüş yapıldı. benden 10 bez numune istediler ve 1 paket 3 numara bez gönderdiler(2 numara kullanıyordum) 3 nunarada koku yok. ama benden istedikleri 10 bez için bi bilgi vermediler .
bu arada madem böyle ilgileniyorlar hele bir de sleepy ile ilgili sızdırma şikayetimi yazayım dedim. onlar da aradı. 2 numarayı 5 kiloya kadar öneriyoruz dediler. onlar da 5 bez istedi kontrol için. ve 1 paket 2 numara 1 paket de 3 numara bez gönderdilergönderdiğim numuneler test edilöiş ve sorun çıkmamış. ve 3 numarayı kullanmaya başladım hiç sızdırma olmuyor.
paketin üstünde her ne kadar 6 kiloya kadar yazsa da 5 kilodan sonra küçük geliyor demekki.
baya uzun anlattım özetle ben primaya göre sleepyden daha memnun kaldım. fiyatı da çok uygun . tabi sleepyde de fiyat arttı. başta 19du şimdi sözde indirimle 25. ama yapacak birşe yok...

Bence benim kız için meme yada elimi emmesinin farkı yok. Biberon bebesi oldu iyice benimle oynuyor

alla alla memeye karşı tepki oluşturmuş çok ilginç. belki biberonun akışı fazladır ve memeden az geldiği için sinirleniyordur?
Biberondan kastınız silikon sıkma kaşık ise onu bu durumdan sonra kullanmaya başladım onun dışında da bi şey kullanmıyorum zaten önceden de kullanmadım. En Azından uykuda alıyor diyip kendimi avutuyorum.

Kızlar bebek bezleri almış başını gidiyor hangi bezi kullanıyorsunuz memnunmusunuz ve kaç paraya alıyorsunuz
Merhaba,
Ben primadan sleepye geçtim hem pahalandığı için hemde son aldığım paket o kadar sızdırdı ki bariyerleri hiç iyi değildi anlamadım.Şimdi sleepy kullanıyoruz en son indirimle Tanesini 45 kuruşa almış oldum.
Bu Arada mama desteği veriyorum 2 hafta önce aldığım mamaya dün baktım +15,00₺ zam gelmiş zaten en son aldığımda da çok zamlı almıştım ne olacak böyle bilmiyorum

Ne güzel sansliymissiniz. Ben bir sürü şikayet yazdim oraya. Sadece firmaya iletildi dedi. Oyle elle tutulur bir geri dönüş olmadi

Ben şok markette Ülker üretimi babystar marka kullanıyorum memnunum biraz küçük o yüzden 3 numara kullanıyorum fiyatı zam gelmediyse 14 liraydı hem Türk malı hem çok ince yapısı var çok memnun kaldım. Kızlar hepinize teşekkür ediyorum bebeğim boynunu tutuyor Dr götürdük gayet iyi durumu dedi

Herkese selam arkadaslar kizimin gözü capaklaniyor süt sık diyorlar sizde de oldumu damla kullandik gecmedi
Benim bebeğim de de doğdu dogali 3 kez oldu. Ama 1 2 gün devam etti geçti. İlk olduğunda iki göz birden oldu. Kayinvalidem kafası usudu dedi. Sütun ile silmistum ertesi gün geciverdi. En son bi kaç gün önce oldu. Ozaman da tek gözü oldu. Ve öncesinde o gözüne parmağını soktuğunda görmüştüm. Sanırım en son olduğunda mikrop kaçtı. Ilık suya tulbeni Batir. Gözünün çapagini sil canım çapaklandikça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…