2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar size dün fark ettiğim bir şey söylemek istiyorum.
Dün akşam yemekte söylemesi ayıp etli barbunya ve pilav yaptım.
Yemekten sonra da kayınvalidemi verdiği kuşburnu marmelatı yedik.
Çok güzel süt yaptı akşam bayağı bir Göğüslerim dolmuştu.
Ben bunu kuşburnu marmelatı na bağladım.
Sizlerde deneyin.
Çünkü daha önce etli yemekler yediğimde bu kadar süt olmamıştı

Kızımı sabah okula götürdüm bebeğim içerde uyuyor.
Ben de güzel bir kahvaltı yaptım.
Şimdi evleri toparlama zamanı bebeğim de uyandı:))) içerden sesi geliyor

Benim annem de beni çok motive ediyor sağolsun :) "seni tanıyor" değil de, "bak beni tanıyor" diyor.. 3 aydır sadece ben ilgilendim halbuki bebeğimle, sadece 1 haftadır anneme bırakıyorum...
Annene bakma sen benim annem de ben çocuğa bakamam diyor çalçalıştığı için ve ona göre çocuğun her ağlaması açlıktan bu da benim sinirimi bozuyor.

Bizimki de öyle her gün farklı uyuması uyanması kendi isteğine göre oluyor

biz göz muayenesine gitmedik. sizi doktorunuz mu yönlendirdi ? normal göz doktoruna mı gitmeli yoksa çocuk göz bölümü mü var? kronik_unutkan
Doktoru yönlendirdi canım 1 aylıkken gittik. Normal göz doktoruydu farkli ton ve şiddette ışık tutarak takibine gözünü kırpmasına baktı. 9 aylıkken tekrar getirin dedi

kızlar bizim kızın uykusu normale dönmüştü son 2- 3 haftadır. 2 gündür uyutuyordum ağlayarak uyanıyordu . özellikle gece hiç durmuyordu. aklımıza ya aç olduğu ya da gaz sancısı olduğu geldi. ama bugün sabah üstünü değiştirirken bir de ne göreyim! boynu boğum boğum. aslında çok zayıf bir bebek ( 61cm 5050 gr) boğumlar arası pişik olmuş. ama ne pişik. baya derin. yavrum o yüzden uyuyamıyordu demekki. annem her sabah bi bez ıslatıp silerdi sonra kurulardı. ben eve geldikten sonra hiç yapmamıştım . siz çok dikkatli olun arkadaşlar.

Esime haftasonu eğitim çıktı baska şehirde ailemde memlekette gerginim, cuma kızın doktor kontrolü var pazarteside doğum iznim bitiyor. Rapor için doktora gitmem gerek kızı bırakacak kimse yok

Bende pamukla temizliyorum ilik suyla ama hala devam ediyor insallah gecer ya gözünü acamiyor kiyamiyorum da

Bende pamukla temizliyorum ilik suyla ama hala devam ediyor insallah gecer ya gözünü acamiyor kiyamiyorum da
Gözü çapaklanma bebekler için tavsiye
Banyo yaptırırken kafasını şampuanı Görkem yüzünü de kopukleyin hızlı bir şekilde durulayin gözündeki çapak diğer gün geçiyor mikroplar oluyor çünkü
Ben bu şekilde yaptım geçtibirfr demli çaylı suyla silebilirsin iz pamukla bana bunu prof.dr soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…