- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.721
Durmuyor çığlık çığlığa ağlıyor. Kendi kontrolünde bile emzirme odasından çıkamıyorum.Bebeğini niye bırakacaksın yanında götür bebek arabasıyla
Daha iyi durmuyor der cabuk alirsin raporu. Ben alamadim bugun vermediler. Yarin iznim bitiyo. Yillik izin alicam mecbutDurmuyor çığlık çığlığa ağlıyor. Kendi kontrolünde bile emzirme odasından çıkamıyorum.
Kadin doğumcumda bana vermediDaha iyi durmuyor der cabuk alirsin raporu. Ben alamadim bugun vermediler. Yarin iznim bitiyo. Yillik izin alicam mecbut
Hem 6 ay anne sutu verin diyolar hemde 16 hafta sadece izin veriyorlar bu nasil is. Anne sutunu de gectim 3 aylik bebek kine emanet edilir isimiz cok zor. Ah su borclar olmasaKadin doğumcumda bana vermedikapı kapı dolaşıp bulcam valla sonrasına da izin
Bakalim mi o küçük dişe :) maşallah insallah inci gibi olsun, geç çürüsün :) gözünüz aydınKızlar size bir. Müjdem var sevinsem.mi uzulsemmi bilemedim
Kızim dış çıkarıyor.disleri patlamış alt disler
hemde nasil ne uykusundan bisi anliyom ne emmeden canim walla cok yoruyo bu ara
Ayni seyler var desem inanır mısın? Demek ki "atak" hep ataga suç buluyoruzhemde nasil ne uykusundan bisi anliyom ne emmeden canim walla cok yoruyo bu ara
uyutuyorum 5 dakka gecmeden bagiriyo.
emziryorum emerken homurdaniyo emmek isteyip memeyi werince sinirlenyo kucakta gezdiryom yine memnun deil ben anlamadim bu hafta dahada yoruyo
Evet canim bende bugun banyo yaptirdim biraz gecti gibi gece uykusunda cok oluyor cay demini denicem ama korkuyorumGözü çapaklanma bebekler için tavsiye
Banyo yaptırırken kafasını şampuanı Görkem yüzünü de kopukleyin hızlı bir şekilde durulayin gözündeki çapak diğer gün geçiyor mikroplar oluyor çünkü
Ben bu şekilde yaptım geçtibirfr demli çaylı suyla silebilirsin iz pamukla bana bunu prof.dr soyledi
ikizler bebegi canimAyni seyler var desem inanır mısın? Demek ki "atak" hep ataga suç buluyoruzbebelerde hiç suç yok. Ama öyleyse geçer inşallah. Bu aralar ben de memnun edemiyorum
Büyüyünce bu ikizlerin güzel huylari geçse bari. Neseli, eglenceli de olurlar insallah. 40ini bekleme, 3 ayını doldurma, simdi de 6 ay hele bi gelsin :))) insallah o zaman daha kolay olurlarikizler bebegi canim
degisik bisi bu bebeler
ama inaniyorum 5 aylik olsunlar hatta 6 diyim
gecicek duzene gircek
yemek yapamaz oldum banyo edemez oldum kendime zaman ayiramaz oldum bi tosbişin keyfine fırr dönüyorum
ütü benide bekliyo tepeleme biyetlendim bu gece yapcam canm bi saatte bitirmem lazimBüyüyünce bu ikizlerin güzel huylari geçse bari. Neseli, eglenceli de olurlar insallah. 40ini bekleme, 3 ayını doldurma, simdi de 6 ay hele bi gelsin :))) insallah o zaman daha kolay olurlar
Benim de bebekle işim bitse evin işi gözüme bakıyor. Çamaşır yikamasi, ütü yapmasi. Ütü de çok çıkıyor. Valla çok zor ya
Insallahh :) Allah ömür versin her birineütü benide bekliyo tepeleme biyetlendim bu gece yapcam canm bi saatte bitirmem lazim
bizim bebeler huysuzlar napalim buyuyunce huylari duzelirde rahat ederiz insallah
cayimizi cekirdegimizi alir oturur onlari izleriz sonra seneler ne cabuk gecmis diye
Kaç aylık erken değil miiiKızlar size bir. Müjdem var sevinsem.mi uzulsemmi bilemedim
Gözünüz aydın diyeyim maşallah :) Huysuzluk yapıyor mu peki? Bir de bu ilk dişler her zaman altta çıkıyor sanırımKızlar size bir. Müjdem var sevinsem.mi uzulsemmi bilemedim
mama vermiyosun demi canimKızlar bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı bebeğim 22 gümde 400 gram almış az Almış dedi geceleri uyandırıp emzir dedi napsam bilmiyorum
2.5 senedir en üst katta oturuyorum. Bir kez ne ön ne arka pencereden birşey silkelemedim. Kapalı fransız balkon var ufacık oraya sofra bezini silkeler süpürürüz. Gel görki alt katımdaki pislik kadından da ben çekiyorum. Az kaldı öldüreceğim artık oğlunun yüksek baslı çukur müziği dinlemeleri, kendi sesleri otur eşlik et. Sabahın köründe 7 8 de elektrik süpürgesi çalıştırması katıksız şerefsiz yani. Alt üst farketmiyor canım kiracı ya da ev sahibide ben tasınamamda onlar kiracı birde evmi satacağım. Allah kendini bilen insanlarla karşılaştırsın bilmeyenleri ıslah etmek çok zorkızlar ay bir dertlendim sinir küpü oldum size yazım dedim üst komşum mahfediyo beni.
ben kiraciyim onlarinsa ev kendilerinin yeter ettim tasincam artik ama ha deyince bilirsiniz ki olmuyo ewimide cok sewiyorum bu lanet kadin yuzunden burnumdan geliyo hersey
kAc defa uyarmama ragmen 4 cocugu war gece gunduz susmuyolar sesleri ewjn icinde resmen aglamalar bagirmalar tamm anliyorum cocuklu ew sonucta ama gece 2 3 sonra balkonumda ekmek kırıntısi kabuk kagit akliniza ne gelirse sac kıl hersey buluyorum camlarimin onu dahil cam acamiyorum hanimefendiyi uyarmama ragmen ben senin icin ewimemi kitlenim demez mi arka camlardan silkele ben on camlari kullanyom diyorum arka cama kim gidicek diyo veeee en buyuk sinirimin nedeni iseee arslanin elbiseleri asiliydi bilyosunuz genel beyaz bi baktim balkon sapsari bisi islak elbisrlere baktim onlarda ayni sapsari balkondan kucuk oglu isemis. sok oldum ve ben napim kusura bakmayin yazdim yazdim.
hani sakin sanmayin sabretmedim 1 senedir bunlari yasiyorum daha neler neler titiz biriyim bide cocukla zaten is yapamiyorum bu aralar ölüyom evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?