- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.741
Evet canım sadece anne sütü veriyorum üzüldüm bimama vermiyosun demi canim
emzirmeye dewam duraksiycak kilo alimlari yani yawasliycak bu aydan sonra bana ole dedi hemsire de o yuzden diyorum
Bazen her şey üst üste geliyorEsime haftasonu eğitim çıktı baska şehirde ailemde memlekette gerginim, cuma kızın doktor kontrolü var pazarteside doğum iznim bitiyor. Rapor için doktora gitmem gerek kızı bırakacak kimse yok
Uyuturken ağlıyor zorluk çıkarıyor bi de hafiften kafasını kaldırıp beni kucağa alın gibisinden ağlıyor biraz huysuz a çok şükür gazı azaldı
Kilo alımı azalıyor galiba bizimkide ilk iki ay birer kilo üçüncü ay 700 gram aldı bu ay bakalım ne olacak çok Bisey beklemiyorum gerçi :/Kızlar bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı bebeğim 22 gümde 400 gram almış az Almış dedi geceleri uyandırıp emzir dedi napsam bilmiyorum
Ya normal de ayına göre kilosu çok ama kendine göre az almış dedi şuan 6800 çıktı bakalım vermesin de azaz alsın oda yeter çok kusmaha başladı bu aralar bide kakası hep su gibi hiç koyulaşmıyorKilo alımı azalıyor galiba bizimkide ilk iki ay birer kilo üçüncü ay 700 gram aldı bu ay bakalım ne olacak çok Bisey beklemiyorum gerçi :/
Çok bile sabretmişsin. Benim tepemden halı silkeledi diye kadının canını okudum. Bi daha balkona desturla çıktı. Şimdi başka bi evde oturuyoruz en üst kat. Bundan sonra da tercihim hep en üst kat olacak.kızlar ay bir dertlendim sinir küpü oldum size yazım dedim üst komşum mahfediyo beni.
ben kiraciyim onlarinsa ev kendilerinin yeter ettim tasincam artik ama ha deyince bilirsiniz ki olmuyo ewimide cok sewiyorum bu lanet kadin yuzunden burnumdan geliyo hersey
kAc defa uyarmama ragmen 4 cocugu war gece gunduz susmuyolar sesleri ewjn icinde resmen aglamalar bagirmalar tamm anliyorum cocuklu ew sonucta ama gece 2 3 sonra balkonumda ekmek kırıntısi kabuk kagit akliniza ne gelirse sac kıl hersey buluyorum camlarimin onu dahil cam acamiyorum hanimefendiyi uyarmama ragmen ben senin icin ewimemi kitlenim demez mi arka camlardan silkele ben on camlari kullanyom diyorum arka cama kim gidicek diyo veeee en buyuk sinirimin nedeni iseee arslanin elbiseleri asiliydi bilyosunuz genel beyaz bi baktim balkon sapsari bisi islak elbisrlere baktim onlarda ayni sapsari balkondan kucuk oglu isemis. sok oldum ve ben napim kusura bakmayin yazdim yazdim.
hani sakin sanmayin sabretmedim 1 senedir bunlari yasiyorum daha neler neler titiz biriyim bide cocukla zaten is yapamiyorum bu aralar ölüyom evde
Kaçıncı aydasınız canım? Bizimde ilk iki aya göre az aldı üçüncü ay.. Bu ay 800 gr almış.. Ama dedigin gibi ayına göre kilosu fazla olunca bende sıkıntı etmedimKızlar bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı bebeğim 22 gümde 400 gram almış az Almış dedi geceleri uyandırıp emzir dedi napsam bilmiyorum
Bizimde 2 gün sonra tam3 aylık oluyoruzKaçıncı aydasınız canım? Bizimde ilk iki aya göre az aldı üçüncü ay.. Bu ay 800 gr almış.. Ama dedigin gibi ayına göre kilosu fazla olunca bende sıkıntı etmedim
3 aylıksa dediğin gibi kilosu iyi canım.. Bizimde 7yi biraz geçmişti, maşallah.. Hemşire ayına göre fazla ama takmıyorum çünkü ilerde daha az kilo alıyorlar dedi..Bizimde 2 gün sonra tam3 aylık oluyoruz
Aynen bende istiyorum.. 3 aylık oldular, eğitim verebiliriz.. Ama onların alacağını sanmıyorum.. Emzirip, yatıranlar ne şanslılar.. Bizim bebe özellikle gece iki buçuktan sonra çıldırıyor. Ayakları kaldırıp, indiriyor, inliyor.. Bir kakasını yapamıyor, gazını çıkaramıyor.. Büyüdükçe azalacak gaz artmaya başladı.. Neler yapıyorum gazı çıksın diye ama yok.. Bunlar bitmedikçe eğitim zor.. Birde gelenler kucağa alışmış demesin mi? İyice sinir oluyorum.. Acıdan kıvranan çocuğa nr yapmam lazımsa..Gündüz belirli bir duzeniniz var mi hanimlar? Yani şu saatte uyusun, şu saatte kalkar, şu saatte soyle yapayim gibisine... Bizim maşallah her gün farkli geçiyor. Çocuğun da alisacagi bir düzen olsun istiyorum. Ama nasıl yaparim kien doğru nasıl olur?
Ya benimki de emzik almadı ama benle oynuyor.. Sade diliyle oynar, damağı ile kıstırır.. Dişi yok ama canın çok yanıyor yaa.Bence benim kız için meme yada elimi emmesinin farkı yok. Biberon bebesi oldu iyice benimle oynuyor
Bizde belli birşey yok ama akşam 7-9 arası uyuyor.. Hemen iki saat sonra kalkmaya başlıyor.. En son gece iki buçuktan sonra ıkınması başlıyor ve ben yatamıyorum.. Sabah 6-7 gibi kaka yaparsa 8de uyutuyorum, en fazla bir saat.. Kaka yapmazsa yandık zaten.. Sonra öğlen kırk beş dk civarı yatıyor, sürekli sallarsam.. En son yine akşam dediğim saatte yatıyor. Yani pek uykusu yok.. Bugün hâlâ gözler cin gibi.. Yatışı belli değil ama kalkış saati belli, sağolsun.. Uyanıkken de sırtı yerde olmaz.. Hep kucakta ve ayakta.. Ayaktaki hareketleri, yavaş yavaş oturarak yapıyorum, tam oturduğum an basıyor çığlığı.. Nerden anlıyor oturduğumu anlamıyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Gaz sancısı bitse düzelecek gibi hissediyorumKızlar nasılsınız? Bu aralar pek giremiyorum , gündüz kızım anca bir saat uyuyor ıkı posta o zaman da yemek yapıyorum yada iş. Sonra kendi oyalansa da ilgi istiyor gene de. Uyku eğitimi veren var mı başladınız mı ? Eğitimden ziyade bi rutin ve farkındalık. Kaçta yatıp kaç kez kalkıyorlar?
Bence kilosu gayet iyi benim doktorum önemli olan toplam aldığı kilo dedi .artık baştaki kadar almayacaklar . Biz de de kaka koyu değil sadece anne sütü alan bebeğim kakası koyu olmaz zaten kusma bizde de oluyorYa normal de ayına göre kilosu çok ama kendine göre az almış dedi şuan 6800 çıktı bakalım vermesin de azaz alsın oda yeter çok kusmaha başladı bu aralar bide kakası hep su gibi hiç koyulaşmıyor
Ben başladım canım. Tam kesinleşmedi saatler fakat bugün en güzel günümüzde bugünü yazayım sana.Kızlar nasılsınız? Bu aralar pek giremiyorum , gündüz kızım anca bir saat uyuyor ıkı posta o zaman da yemek yapıyorum yada iş. Sonra kendi oyalansa da ilgi istiyor gene de. Uyku eğitimi veren var mı başladınız mı ? Eğitimden ziyade bi rutin ve farkındalık. Kaçta yatıp kaç kez kalkıyorlar?
Aslında bende ilk yengeç okumuştum yükselenine falan baktım. Sen sorduğunda yengeç yazdım sonra tekrar baktım ikizler gördüm karıştı hatlarAynen bende istiyorum.. 3 aylık oldular, eğitim verebiliriz.. Ama onların alacağını sanmıyorum.. Emzirip, yatıranlar ne şanslılar.. Bizim bebe özellikle gece iki buçuktan sonra çıldırıyor. Ayakları kaldırıp, indiriyor, inliyor.. Bir kakasını yapamıyor, gazını çıkaramıyor.. Büyüdükçe azalacak gaz artmaya başladı.. Neler yapıyorum gazı çıksın diye ama yok.. Bunlar bitmedikçe eğitim zor.. Birde gelenler kucağa alışmış demesin mi? İyice sinir oluyorum.. Acıdan kıvranan çocuğa nr yapmam lazımsa..
Ya benimki de emzik almadı ama benle oynuyor.. Sade diliyle oynar, damağı ile kıstırır.. Dişi yok ama canın çok yanıyor yaa.
Bu arada 22 hazirana yengeç diyen çok site var :) ben yengeç kabul ediyorum.. Bazı siteler 21 inden bile başlatmış yengeci.. Bilindik sitelerde 22 si yengeç..
Bizimki de Akşam 10 dan önce yatmıyor ama yattı mı maşallah iki kere kalkıyor biri sabaha karşı olmak üzere şükür, eğer o da olmasa enerjim kalmazdı hiç birşeye. Gündüz hiç oyalanmiyir mi canım kendi oyun halisinda ,ana kucağında falan. Allah yardımcınız olsun canım , ben iki çocuk zor olur diyordum ama ilki daha zormuş Hele ki tecrubesizlik ve ilk bebeğin verdiği heyecan ve endişe hali de işi zorlaştırıyor. Insallah en kısa zamanda düzene girer canimBizde belli birşey yok ama akşam 7-9 arası uyuyor.. Hemen iki saat sonra kalkmaya başlıyor.. En son gece iki buçuktan sonra ıkınması başlıyor ve ben yatamıyorum.. Sabah 6-7 gibi kaka yaparsa 8de uyutuyorum, en fazla bir saat.. Kaka yapmazsa yandık zaten.. Sonra öğlen kırk beş dk civarı yatıyor, sürekli sallarsam.. En son yine akşam dediğim saatte yatıyor. Yani pek uykusu yok.. Bugün hâlâ gözler cin gibi.. Yatışı belli değil ama kalkış saati belli, sağolsun.. Uyanıkken de sırtı yerde olmaz.. Hep kucakta ve ayakta.. Ayaktaki hareketleri, yavaş yavaş oturarak yapıyorum, tam oturduğum an basıyor çığlığı.. Nerden anlıyor oturduğumu anlamıyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Gaz sancısı bitse düzelecek gibi hissediyorum
Tabi sizlerin ikinci çocuk daha zordur canım.. Allah kolaylık versin
amin canim amin2.5 senedir en üst katta oturuyorum. Bir kez ne ön ne arka pencereden birşey silkelemedim. Kapalı fransız balkon var ufacık oraya sofra bezini silkeler süpürürüz. Gel görki alt katımdaki pislik kadından da ben çekiyorum. Az kaldı öldüreceğim artık oğlunun yüksek baslı çukur müziği dinlemeleri, kendi sesleri otur eşlik et. Sabahın köründe 7 8 de elektrik süpürgesi çalıştırması katıksız şerefsiz yani. Alt üst farketmiyor canım kiracı ya da ev sahibide ben tasınamamda onlar kiracı birde evmi satacağım. Allah kendini bilen insanlarla karşılaştırsın bilmeyenleri ıslah etmek çok zor
sen dediqi gibi elinden geldikce sık emzir canim insallah kilo alimi cogalirEvet canım sadece anne sütü veriyorum üzüldüm bi
ben diyim 20 sende 30 kez uyarmisimdir canim bende esime dedim üst kat diye yok yok yok yuksek olmasin cok dedi dedi beni 1 seneyi geciktir ugrastiryo kültürsüz yobaz anlayissiz insanlardan allahim uzak etsin gözümle gorduqumu inkar ediyo.Çok bile sabretmişsin. Benim tepemden halı silkeledi diye kadının canını okudum. Bi daha balkona desturla çıktı. Şimdi başka bi evde oturuyoruz en üst kat. Bundan sonra da tercihim hep en üst kat olacak.
Bence anlayana kadar söyle gerekirse bağır çağır. İnsanlar şimdi o dilden anlıyor.
asallah canım , sizin baya duzeniniz oluşmaya başlamış, Böyle de devam etsin inşallah .Gece uyanmıyor mu hiç ?Ben başladım canım. Tam kesinleşmedi saatler fakat bugün en güzel günümüzde bugünü yazayım sana.
Sabah 8 gibi kalktı. 10 gibi uyudu tam iki buçuk saat. Sonra 2 de yattı yine iki buçuk saat uyudu. Sonra 6 buçukta yattı 7 de uyandı. Şimdi gece uykusuna geçti saat 9da.
Her gün böyle güzel uyumuyor tabii fakat genel hatları ile akşam 9 da yatar sabah 7-8 arasi kalkar gün içinde de 3-4 kere uyuturum.
Sallanarak ağzında emzik beyaz gürültüyle uyuyor. Onları kesmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?