2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
asallah canım , sizin baya duzeniniz oluşmaya başlamış, Böyle de devam etsin inşallah .Gece uyanmıyor mu hiç ?
Bazı geceler hicc uyanmiyor bazen bir kere acikip uyanıyor. Bı de sabahları neden olduğunu anlamadığım ağlamaları oluyor ara ara. Bugün burnu tıkandığı için ağladığını düşündüm.

Düzeniniz çok iyi canım bende düzenlemeye çalışıyorum.Gece emmek için uyanıyor mu ?

Düzeniniz çok iyi canım bende düzenlemeye çalışıyorum.Gece emmek için uyanıyor mu ?
Valla düzen için 2 aydır uğraşıyorum. Kolikti benim cocuk. Yedi bitirdi beni ama baya düzeldi zorla da olsa uyutunca çoğu ağlaması azaldı. Şimdi kendi kendine uyuması için uğraşıyorum ağlatma Maya çalışarak. Emmiyor sadece mama ile besleniyor

Yataginda verin mamayi yatarak orda içsin. Ondan sonra da emzik verin. Pış pis yapin kendi kendine uyusun. Hem sadece mama içiyorsa hem de emzik kullaniyorsa boyle uyur. Annem kardesime böyle yapti. Hic sorun cikarmiyordu ne güzel.

Valla maşallah size, böylede düzenli devam etsin ben 10 dan önce uyutamiyorum kızı maalesef, kendimi hazır hissettigimde eğitime başlayacağım bakalim

Merhabalar benim kızım geceleri ben uyandırmazsam uyanmıyor. Hatta bende uyandırıp emzirmekte güçlük çekiyorum bu normal mi? Benim gibi olan anneler var mı?

Ne kadar anlayışsız ve terbiyesiz insanlarmış. Kötü komşu insanı ev sahibi yaptırır diye boşuna demiyorlar. Allah kurtarsın canım. Çok zor. Kendi evleriymiş ama inşallah bi bahaneleri çıkar da onlar gider. Senin de düzenin bozulmamış olur.

Merhabalar benim kızım geceleri ben uyandırmazsam uyanmıyor. Hatta bende uyandırıp emzirmekte güçlük çekiyorum bu normal mi? Benim gibi olan anneler var mı?
Benim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesef

Benim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesef
Derdin de guzeli varmış. Biz uyutmaya calisiyoruz. Siz kaldirmaya bence kilo alımı iyiyse ne güzel uyusun siz de dinlenin

kızım da öyle . çok nadir 4 gibi uyanır emer ve uyur. öyle olduğunda 8-9 a kadar uyumaya devam eder. çoğu zaman sabah 6-7 ye kadar giç uyanmaz. zaten 3 aydan sonra sabaha kadar kesintisiz yatması normalmiş. gece acıktığından değil alışkanlıktan uyanırmış bebekler ( 3 aydan sonra . )
bence uyandırma sen de

Ya ne güzelmiş benimki iki defa uyanıyor bi ikide bi de 6 da uyanıp artık yatmıyor

KIZlar konuştunuz mu bilemiyorum çalışan bir anneyim sabah 8.30 da bebeğimi emdirip bırakıyorum saat 11 de sağıyorum tek göğsümden 180 ml sağıyordum dün biraz ağladım bugün iki göğsümden 110 ml oldu ne yapabilirim bebeğim hiç mama yemiyor zorla yedirinceye hepsini kusuyor

stoğunuz yokmuydu hiç buzlukta. Ben işe başlamadan son 1 ay stokladım. şuanda da 4 gün stoklu gidiyorum. Sabah 7 aksam 7 çalışıyorum. gün içinde sağdığım toplam 500 ml felan yapıyor. Onu da 1 gün de içiyor zaten. Gün içerisinde 2 veya 3 defa sağıyorum ben. Siz kaç defa?

Depresyona giricem yaa yazdiklarinizi okudukca bizim uyku duzenimiz falan yok sabah dorte kadar uc dort kez uyaniyor emziriyorum her seferinde oyle uyutabiliyorum.sonrasinda gazi kakasi varsa yirmi dk yarim saate bi uyaniyor.kakasini yapmasi saatlerini aliyor en gec yedide uyaniyor ve bida uyumuyor.zaten kendi kendine uyumasi bi ruya uyku egitimini okudum ama uygulamak imkansiz suan.yatirdigim an cigligi kopariyor sallayarak ve beyaz gurultuyle uyutuyorum.ayaktan indirdigim an gozunu aciyor tuvalete zor gidiyorum çıt sesine uyaniyor.gunduz uykusu max yarim saat offff

Artık uyandırma canım uzun uyuması gayet normal. Ben doğduğundan beri uyandirmiyorum Akşam 10 da yatıyor sabaha karşı 4 te uyanıyor emiyor tekrar uykuya geçip sonra sabah 6:30 gibi kalkıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…