- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.761
Bazı geceler hicc uyanmiyor bazen bir kere acikip uyanıyor. Bı de sabahları neden olduğunu anlamadığım ağlamaları oluyor ara ara. Bugün burnu tıkandığı için ağladığını düşündüm.asallah canım , sizin baya duzeniniz oluşmaya başlamış, Böyle de devam etsin inşallah .Gece uyanmıyor mu hiç ?
Düzeniniz çok iyi canım bende düzenlemeye çalışıyorum.Gece emmek için uyanıyor mu ?Ben başladım canım. Tam kesinleşmedi saatler fakat bugün en güzel günümüzde bugünü yazayım sana.
Sabah 8 gibi kalktı. 10 gibi uyudu tam iki buçuk saat. Sonra 2 de yattı yine iki buçuk saat uyudu. Sonra 6 buçukta yattı 7 de uyandı. Şimdi gece uykusuna geçti saat 9da.
Her gün böyle güzel uyumuyor tabii fakat genel hatları ile akşam 9 da yatar sabah 7-8 arasi kalkar gün içinde de 3-4 kere uyuturum.
Sallanarak ağzında emzik beyaz gürültüyle uyuyor. Onları kesmeye calisiyorum
Valla düzen için 2 aydır uğraşıyorum. Kolikti benim cocuk. Yedi bitirdi beni ama baya düzeldi zorla da olsa uyutunca çoğu ağlaması azaldı. Şimdi kendi kendine uyuması için uğraşıyorum ağlatma Maya çalışarak. Emmiyor sadece mama ile besleniyorDüzeniniz çok iyi canım bende düzenlemeye çalışıyorum.Gece emmek için uyanıyor mu ?
Yataginda verin mamayi yatarak orda içsin. Ondan sonra da emzik verin. Pış pis yapin kendi kendine uyusun. Hem sadece mama içiyorsa hem de emzik kullaniyorsa boyle uyur. Annem kardesime böyle yapti. Hic sorun cikarmiyordu ne güzel.Valla düzen için 2 aydır uğraşıyorum. Kolikti benim cocuk. Yedi bitirdi beni ama baya düzeldi zorla da olsa uyutunca çoğu ağlaması azaldı. Şimdi kendi kendine uyuması için uğraşıyorum ağlatma Maya çalışarak. Emmiyor sadece mama ile besleniyor
Valla maşallah size, böylede düzenli devam etsinBazı geceler hicc uyanmiyor bazen bir kere acikip uyanıyor. Bı de sabahları neden olduğunu anlamadığım ağlamaları oluyor ara ara. Bugün burnu tıkandığı için ağladığını düşündüm.
Bakayım canım onu takip etmiyordumNasilYarDiyeyim instagram da irlandalianne var , Onu takip etmiyorsan tavsiye ederim, Güzel yöntemleri var
Ne kadar anlayışsız ve terbiyesiz insanlarmış. Kötü komşu insanı ev sahibi yaptırır diye boşuna demiyorlar. Allah kurtarsın canım. Çok zor. Kendi evleriymiş ama inşallah bi bahaneleri çıkar da onlar gider. Senin de düzenin bozulmamış olur.ben diyim 20 sende 30 kez uyarmisimdir canim bende esime dedim üst kat diye yok yok yok yuksek olmasin cok dedi dedi beni 1 seneyi geciktir ugrastiryo kültürsüz yobaz anlayissiz insanlardan allahim uzak etsin gözümle gorduqumu inkar ediyo.
boyle bisi sofra bezi silkeledin bak balkonun haline diyorum ben yapmadim diyo gozumle gordum diyorum hayir anlamiyo insnlar
Benim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesefMerhabalar benim kızım geceleri ben uyandırmazsam uyanmıyor. Hatta bende uyandırıp emzirmekte güçlük çekiyorum bu normal mi? Benim gibi olan anneler var mı?
Derdin de guzeli varmış. Biz uyutmaya calisiyoruz. Siz kaldirmayaBenim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesef
kızım da öyle . çok nadir 4 gibi uyanır emer ve uyur. öyle olduğunda 8-9 a kadar uyumaya devam eder. çoğu zaman sabah 6-7 ye kadar giç uyanmaz. zaten 3 aydan sonra sabaha kadar kesintisiz yatması normalmiş. gece acıktığından değil alışkanlıktan uyanırmış bebekler ( 3 aydan sonra . )Merhabalar benim kızım geceleri ben uyandırmazsam uyanmıyor. Hatta bende uyandırıp emzirmekte güçlük çekiyorum bu normal mi? Benim gibi olan anneler var mı?
canım senin raporun ne zaman bitti? benimki 6 eylülde bitti ama hala yatmadı ödenekKızlar ben doğum sonrası rapor paramı aldım.11 haziran dogumlu olanlar.
Bilginiz olsun. Sizinki de Büyük ihtimal yatmıştır
Ya ne güzelmiş benimki iki defa uyanıyor bi ikide bi de 6 da uyanıp artık yatmıyorkızım da öyle . çok nadir 4 gibi uyanır emer ve uyur. öyle olduğunda 8-9 a kadar uyumaya devam eder. çoğu zaman sabah 6-7 ye kadar giç uyanmaz. zaten 3 aydan sonra sabaha kadar kesintisiz yatması normalmiş. gece acıktığından değil alışkanlıktan uyanırmış bebekler ( 3 aydan sonra . )
bence uyandırma sen de
Kilo alimi iyi ama mama iciyo gunde 5 kez 60 ccDerdin de guzeli varmış. Biz uyutmaya calisiyoruz. Siz kaldirmayabence kilo alımı iyiyse ne güzel uyusun siz de dinlenin
canım senin raporun ne zaman bitti? benimki 6 eylülde bitti ama hala yatmadı ödenek
KIZlar konuştunuz mu bilemiyorum çalışan bir anneyim sabah 8.30 da bebeğimi emdirip bırakıyorum saat 11 de sağıyorum tek göğsümden 180 ml sağıyordum dün biraz ağladım bugün iki göğsümden 110 ml oldu ne yapabilirim bebeğim hiç mama yemiyor zorla yedirinceye hepsini kusuyor
Artık uyandırma canım uzun uyuması gayet normal. Ben doğduğundan beri uyandirmiyorum Akşam 10 da yatıyor sabaha karşı 4 te uyanıyor emiyor tekrar uykuya geçip sonra sabah 6:30 gibi kalkıyor .Merhabalar benim kızım geceleri ben uyandırmazsam uyanmıyor. Hatta bende uyandırıp emzirmekte güçlük çekiyorum bu normal mi? Benim gibi olan anneler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?