- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.781
Ayakta sallamanın ilacı hamak en azından biraz başından uzaklasabiliyorum. Yine yemek yapmak falan hayal ama hiç değilse ayağım kopmuyor. Uyku eğitimi benim içinde şu an rüyadan ibaret odasındaki yatağında kesinlikle uyumuyorDepresyona giricem yaa yazdiklarinizi okudukcabizim uyku duzenimiz falan yok sabah dorte kadar uc dort kez uyaniyor emziriyorum her seferinde oyle uyutabiliyorum.sonrasinda gazi kakasi varsa yirmi dk yarim saate bi uyaniyor.kakasini yapmasi saatlerini aliyor en gec yedide uyaniyor ve bida uyumuyor.zaten kendi kendine uyumasi bi ruya uyku egitimini okudum ama uygulamak imkansiz suan.yatirdigim an cigligi kopariyor sallayarak ve beyaz gurultuyle uyutuyorum.ayaktan indirdigim an gozunu aciyor tuvalete zor gidiyorum çıt sesine uyaniyor.gunduz uykusu max yarim saat offff
Süt izni yokmu kistoğunuz yokmuydu hiç buzlukta. Ben işe başlamadan son 1 ay stokladım. şuanda da 4 gün stoklu gidiyorum. Sabah 7 aksam 7 çalışıyorum. gün içinde sağdığım toplam 500 ml felan yapıyor. Onu da 1 gün de içiyor zaten. Gün içerisinde 2 veya 3 defa sağıyorum ben. Siz kaç defa?
iyi ki söyledin. aradım iş yeri raporu onaylamamış dedi. şimdi muhasebeciyi arattırdım . hallolur sanırım. tşk ederimbenim 3 eylülde bitti 1 hafta sonra yattı. Alo 170i arayın bi isterseniz yatması lazımdı şimdiye.
her çocuk farklı tabi ama uyandığında pışpışlayıp geri uyutmayı dene derim. bi de 2-3 haftaya kadar biz de öyleydik . 3 ayı bitieince düzelmeye başladıYa ne güzelmiş benimki iki defa uyanıyor bi ikide bi de 6 da uyanıp artık yatmıyor
Süt izni yokmu ki
iyi ki söyledin. aradım iş yeri raporu onaylamamış dedi. şimdi muhasebeciyi arattırdım . hallolur sanırım. tşk ederim
Ayakta sallayan arkadaşlar , Gerçekten işiniz zorAma bu alışkanlığı biraktirmak lazım sizin ve bebeğiniz için, gündüz ne olursa olsun sallamayin , başlarda zor olacak ama zamanla alisacaklar. Ben de anakucaginda sallıyordum ama artık gündüzleri eline muslin bez veriyorum hafif yüzünü kapatacak şekilde o şekilde uyumaya başladı Insallah akşamları da o şekilde yababiliriz
Ayakta sallamanın ilacı hamak en azından biraz başından uzaklasabiliyorum. Yine yemek yapmak falan hayal ama hiç değilse ayağım kopmuyor. Uyku eğitimi benim içinde şu an rüyadan ibaret odasındaki yatağında kesinlikle uyumuyor
Gün içinde 120 bile zor çıkıyor bendenstoğunuz yokmuydu hiç buzlukta. Ben işe başlamadan son 1 ay stokladım. şuanda da 4 gün stoklu gidiyorum. Sabah 7 aksam 7 çalışıyorum. gün içinde sağdığım toplam 500 ml felan yapıyor. Onu da 1 gün de içiyor zaten. Gün içerisinde 2 veya 3 defa sağıyorum ben. Siz kaç defa?
Gün içinde 120 bile zor çıkıyor benden
Face te bi grupta bi kadın 30 cc den günlük 1000 cc ye çıkardım sağarak dedi gaza geldim bende. Power pump falan yaptım millet haftada yapıyo ben günde 5 yaptım elde var kanlı memeler çok gıcığım süt mevzusuna yetersiz hissettiriyorGaliba bu bünye ile alakalı ben bir çaba göstermedim çünkü olsun diye.Hiç üzülmeyin,çocuğunuz sağlıklı olsun da ne içerse içsin. Bana da işe başlayınca azalır felan başlama diyorlardı ama ne yapalim mecbur başladım, sürekli sağıyorum azalır mı bilmiyorum.
Üzülme yalnız değilsin...Depresyona giricem yaa yazdiklarinizi okudukcabizim uyku duzenimiz falan yok sabah dorte kadar uc dort kez uyaniyor emziriyorum her seferinde oyle uyutabiliyorum.sonrasinda gazi kakasi varsa yirmi dk yarim saate bi uyaniyor.kakasini yapmasi saatlerini aliyor en gec yedide uyaniyor ve bida uyumuyor.zaten kendi kendine uyumasi bi ruya uyku egitimini okudum ama uygulamak imkansiz suan.yatirdigim an cigligi kopariyor sallayarak ve beyaz gurultuyle uyutuyorum.ayaktan indirdigim an gozunu aciyor tuvalete zor gidiyorum çıt sesine uyaniyor.gunduz uykusu max yarim saat offff
Anlıyorum canım zorCanim nerdee bizimki uykusu gelince ciglik cigliga agliyor o an ne pis pislamak kar eder ne eline bisi vercem uyucak falan mumkun degil.ne zaman uykusu geldigi de belli olmuyor duzensiz saatleri.bi yerden baslamam lazm nasi birakicam duzene sokucam bilmiyorum ama kendi kendine uyumasa da uzun sure deliksiz uyumasini isterim.uykusundan korkarak eller havaya uyanıyor sık sık
Nasıl çıkarmış o kadar, Ben emziriyorum sagiyorum normal yiyorum da ama söylemesi ayıp iki meme 125cc ediyor bazen o bile olmuyor gene de şükürler olsun tabi ama mama da veriyorum bazen çok ağlıyorFace te bi grupta bi kadın 30 cc den günlük 1000 cc ye çıkardım sağarak dedi gaza geldim bende. Power pump falan yaptım millet haftada yapıyo ben günde 5 yaptım elde var kanlı memeler çok gıcığım süt mevzusuna yetersiz hissettiriyor
1 saat aralıksız sağım yaparak günde 10 saat kadar süt sağarak artırmışNasıl çıkarmış o kadar, Ben emziriyorum sagiyorum normal yiyorum da ama söylemesi ayıp iki meme 125cc ediyor bazen o bile olmuyor gene de şükürler olsun tabi ama mama da veriyorum bazen çok ağlıyor
Canım ağlamak stres ve uykusuzluk kesinlikle etkiliyor ben geçen ayla filmini izledim ağlayıp ağlayı yattım gece de bebeğim çok uyandı ertesi güne sütüm çok azaldı kesinlikle ağlama hep bebeğinin o tatlı hallerini düşün geri gelir inşalah süt psikolojik ciddenKIZlar konuştunuz mu bilemiyorum çalışan bir anneyim sabah 8.30 da bebeğimi emdirip bırakıyorum saat 11 de sağıyorum tek göğsümden 180 ml sağıyordum dün biraz ağladım bugün iki göğsümden 110 ml oldu ne yapabilirim bebeğim hiç mama yemiyor zorla yedirinceye hepsini kusuyor
3 saatte 1 düzenli sağım yap süt sağarken bebeğinin tatlı hallerini düşün canım psikoloji etkiliyor sütü artık 3 ayı geçti bizimkiler süt kanallarının açılmış olması lazım ne yersen ye süt olur zatenNasıl çıkarmış o kadar, Ben emziriyorum sagiyorum normal yiyorum da ama söylemesi ayıp iki meme 125cc ediyor bazen o bile olmuyor gene de şükürler olsun tabi ama mama da veriyorum bazen çok ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?