2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah bacım ya 3 saate sağım yapmak ne mümkün uyaniksa en fazla yarım saat oyalaniyor sonra da memede , e doğal olarak sagacak süt kalmıyor ama gene de fırsat buldukça sagiyorum eskisi kadar çok sağım yapamaz oldum oğlumla büyük sıkıntılar yaşıyoruz, Şimdi de ağlamaktan helâk oldum Bi üç ay daha verebilirsem sütü şükürler olsun

insallah canim insallah cok sagol duan için

Selam guzel anneler nasilsiniz?keyifler nasil?giremez oldum artik yaahuu bizi sorucak olursaniz 4.ay asimizida olduk cok sukur ates olmadi.agular gugular havada ucuyo:)))oglumun elini agzindan alamiyorum hepsini sokacak nerdeyse agzina:) gnduz uykumuz eh iste.yarim saat uyuyup kalkiyo 1 saat uyuyup kalkiyo yada bazen hic uyumuyo.10ar dakka uyuyo uyaniyo.nyseki gece uykumuz iyi skur.sizlerde ne war ne yok?

Maalesef bende mama ile destekliyorum. Bu yüzden ısrarla uyandırmaya çalışmam, sütüm azalmasın diye. Birde kızım asla biberon almıyor kaşıkla veriyorum çok zor oluyor. Tabi gecede veremiyorum.

Gerçekten çocuk bakmak çok zor bugün bende eşimle kavga ettim maça gidicem dedi ağladım zırladım en sonunda gitmedi ama kendimi hırpaladım ha bire ya spor ya maç ben akşama kadar mahvoluyorum

Stoğum vardı bitti sağıyorum bugün sağdıcını yarın içiyor evde olduğum sürede emdiriryoeum sağacak kalmıyor zaten

Bebek direk emiyor dimi memenden. Bebekler pompadan daha fazla cekiyor bebeginiz 120 den fazla iciyordur yani merak etmeyin.

Stoğum vardı bitti sağıyorum bugün sağdıcını yarın içiyor evde olduğum sürede emdiriryoeum sağacak kalmıyor zaten

Aynen bende evdeyken sagamiyirum ancak işteyken. Evdeyken ilk uykusu fazla aslinda O arada sağabilirim ama bende uyuyakaliyorum erkenden. Sizinde bikac gun icecginden fazla sagip en azindan 4 gun stoklu gitmeniz lazim. Her cocuk emdikten sonra kalan sutu sagabilirsin mesela evdeykende. Ise basladik diye sutsuz kalmasin bebekler.

Biberon kullanan arkadaşlar. Avent biberon kullanıyorum. İlk aldığım 1 numara. Oğlum 4 ay 2 günlük oldu.biberonun Emziğini değiştirmem gerekiyor sanırım. Siz değiştiniz mi. Aventin yeni doğan, 1 ay, 3+ olan var kafam karıştı. İçiyor ama az içtiği için acaba az geldiği için mi diye düşündüm.

Yarım kundak denediniz mi hiç ? Ellerinin hareketiyle kendilerini uyandırıyorlar. Bi parça uzatır belki uykusunu.

Biz hala 1+ kullanıyoruz iki kere 3+ denedim fakat o anki huysuzlugundan mi bilmiyorum istemedi.

Bende tek delikli olanı yani 1 numarayı kullanıyorum. 3aydan sonra değişmek gerek ama değişmedim bende meme reddi felan olur delik çok olursa diye korktum.

Günaydınlar anneler :)
Havalar soğudu malum, gece bebişleri nasıl yatırıyorsunuz uyku tulumumu normal kıyafetmi, üzerine ne örtüyorsunuz bi de. Dün akşam ben yattığımız odanın peteğini yaktım biraz havası kırılsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…