- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.801
Ah bacım ya 3 saate sağım yapmak ne mümkün3 saatte 1 düzenli sağım yap süt sağarken bebeğinin tatlı hallerini düşün canım psikoloji etkiliyor sütü artık 3 ayı geçti bizimkiler süt kanallarının açılmış olması lazım ne yersen ye süt olur zaten
1 saat aralıksız sağım yaparak günde 10 saat kadar süt sağarak artırmış
Bir saat aralıksız nasıl sagmis1 saat 20 dk sağdım çıkan 70 cc
insallah canim insallah cok sagol duan içinNe kadar anlayışsız ve terbiyesiz insanlarmış. Kötü komşu insanı ev sahibi yaptırır diye boşuna demiyorlar. Allah kurtarsın canım. Çok zor. Kendi evleriymiş ama inşallah bi bahaneleri çıkar da onlar gider. Senin de düzenin bozulmamış olur.
Benim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesef
Gerçekten çocuk bakmak çok zor bugün bende eşimle kavga ettim maça gidicem dedi ağladım zırladım en sonunda gitmedi ama kendimi hırpaladım ha bire ya spor ya maç ben akşama kadar mahvoluyorumAh bacım ya 3 saate sağım yapmak ne mümkünuyaniksa en fazla yarım saat oyalaniyor sonra da memede , e doğal olarak sagacak süt kalmıyor ama gene de fırsat buldukça sagiyorum eskisi kadar çok sağım yapamaz oldum oğlumla büyük sıkıntılar yaşıyoruz, Şimdi de ağlamaktan helâk oldum Bi üç ay daha verebilirsem sütü şükürler olsun
Mamayı nasıl veriyorsun canım benimki biberon almıyordaBenim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesef
Stoğum vardı bitti sağıyorum bugün sağdıcını yarın içiyor evde olduğum sürede emdiriryoeum sağacak kalmıyor zatenstoğunuz yokmuydu hiç buzlukta. Ben işe başlamadan son 1 ay stokladım. şuanda da 4 gün stoklu gidiyorum. Sabah 7 aksam 7 çalışıyorum. gün içinde sağdığım toplam 500 ml felan yapıyor. Onu da 1 gün de içiyor zaten. Gün içerisinde 2 veya 3 defa sağıyorum ben. Siz kaç defa?
Valla biberondan hupletiyo mamayi. Biberon agzina deyince keyifleniyo sipa. Ama biberon almamasi daha mi iyi bilemedim. Meme reddi yasarim diye cok korkuyorum ben. Arada almak istemiyo memeyi itiyo beniMamayı nasıl veriyorsun canım benimki biberon almıyorda
Bizimde aynı şekilde. Ben saat kurup kalkıyorum. O uyuyor. Az besleniyor zaten.Benim bebegim dogdugundan beri oyke sadece 1 kere uyaniyo o da sabah 5 gibi. Gece emmedigi icin mi sutum artmiyo diye dusunuyirum simdi. Anne sutu arti mama da veriyorum malesef
Face te bi grupta bi kadın 30 cc den günlük 1000 cc ye çıkardım sağarak dedi gaza geldim bende. Power pump falan yaptım millet haftada yapıyo ben günde 5 yaptım elde var kanlı memeler çok gıcığım süt mevzusuna yetersiz hissettiriyor
Sadece mama mı veriyorsun. Benim oğlumda 60cc üzerine çıkamıyoruz. Ama kilo alamıyor bu kadarla.Kilo alimi iyi ama mama iciyo gunde 5 kez 60 cc
Stoğum vardı bitti sağıyorum bugün sağdıcını yarın içiyor evde olduğum sürede emdiriryoeum sağacak kalmıyor zaten
Yarım kundak denediniz mi hiç ? Ellerinin hareketiyle kendilerini uyandırıyorlar. Bi parça uzatır belki uykusunu.Canim nerdee bizimki uykusu gelince ciglik cigliga agliyor o an ne pis pislamak kar eder ne eline bisi vercem uyucak falan mumkun degil.ne zaman uykusu geldigi de belli olmuyor duzensiz saatleri.bi yerden baslamam lazm nasi birakicam duzene sokucam bilmiyorum ama kendi kendine uyumasa da uzun sure deliksiz uyumasini isterim.uykusundan korkarak eller havaya uyanıyor sık sık
Biz hala 1+ kullanıyoruz iki kere 3+ denedim fakat o anki huysuzlugundan mi bilmiyorum istemedi.Biberon kullanan arkadaşlar. Avent biberon kullanıyorum. İlk aldığım 1 numara. Oğlum 4 ay 2 günlük oldu.biberonun Emziğini değiştirmem gerekiyor sanırım. Siz değiştiniz mi. Aventin yeni doğan, 1 ay, 3+ olan var kafam karıştı. İçiyor ama az içtiği için acaba az geldiği için mi diye düşündüm.
Biberon kullanan arkadaşlar. Avent biberon kullanıyorum. İlk aldığım 1 numara. Oğlum 4 ay 2 günlük oldu.biberonun Emziğini değiştirmem gerekiyor sanırım. Siz değiştiniz mi. Aventin yeni doğan, 1 ay, 3+ olan var kafam karıştı. İçiyor ama az içtiği için acaba az geldiği için mi diye düşündüm.
Tüm gün sağdıgım 120 bazen okadarda olmuyor. Emiyor ama 1 saatte emse ağlıyor peşine mama ve 120 cc içince sakinleşiyorBebek direk emiyor dimi memenden. Bebekler pompadan daha fazla cekiyor bebeginiz 120 den fazla iciyordur yani merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?