2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sizin genlere dahil olmak istedim bir an dün gece saat başı kalktık.
:))) elimizde olsada dahil olsan keşke:) her bebek farklı oluyor geçen ay şehir dışına gittik 6 saat yol sürdü kızım arabaya dayanamaz uyur hemen 6 saatin 4.5 saatini uyuyarak gitti . gündüz arabayla bi yere gittiğimiz zaman gündüzde uzun uyuduğu oluyor

Ben huzursuzluk yaptığına inanıyorum ilaçtan sonra kızım deliriyo kakası zaten aşırı değişti yeşil kına gibi kırmızı noktalar var. Doktorda ısrarla devam et diyo
Benimkinin kakası da aynı şekil olunca doktoru aradım, sidefer önerdi. Diş döneminde dişleri karartmıyormuş, mide bulandırmıyormuş, Demir tadı yokmuş. Ben de ona başladım ve geçti. Bir de sağlık ocağından bana 4 damla demişlerdi. Doktora sordum, kilosunu sordu. Kızım 6,500 gram. 6 damla ver, 7yi geçince 7, 8i geçince 8.. 1 yaşına kadar bu şekilde gidecek dedi. Sideferin fiyatı maalesef biraz fazla, 85 TL. Ama böyle bi etki gösterince, yani çocuğun cidden bi şeye alerjisi olsa bunu bu durumda kakadan anlayamayız. Varımız yoğumuz onların zaten :)

Offf hem ne yorucu hem ne sabır.. her seferinde parçaları ayır yıka, kurut, tekrar tak, tekrar sağ, tekrar yıka.. sanki keyfimizden!

2 saat eksik uyuyorum veya uzanıp cihazı göğsüme dayayıp öyle uyuyarak süt hazırlıyorum dışarıya çıkacaksam büfelerden bi yerden sıcak su alıp ısıtıyorum

Evet canım sağım yapmak gerçekten yorucu seni çok iyi anlıyorum ilk 2 ay öyleydim bende ama şimdi sadece kalkınca 1 kere sağıyorum düzenli sağım yapmak sütü artırıyor bazen
Canim bildiğin alarm kuruyorum süt sağma saatlerimi geçirmemek için misafirliğe bile gitsem başka bi odaya çekilip kızımın sütünü hazırlıyorum tek tesellim anne sütü alıyor olması

Aman maşallah bacım herkese deme kurban olayım uyuyan çocuk uyumaz maazallah. Çünkü senin kız altın değerinde su an

Canim bildiğin alarm kuruyorum süt sağma saatlerimi geçirmemek için misafirliğe bile gitsem başka bi odaya çekilip kızımın sütünü hazırlıyorum tek tesellim anne sütü alıyor olması
Benim kızım bu aralar emmeyi bıraktı ben de sağarak veriyorum sütüm hep azdı mama ile birlikte emziriyordum aç olsun tok olsun emerdi şimdi yaklaştığı an ittiriyor ağlayacak gibi oluyor, sağmaya başladım üç dört saatte bir, dışarı çıkmalar zor oluyor

Benimki memeyi gördüğü an çığlığı basıyor

Benimki memeyi gördüğü an çığlığı basıyor
Dört aylık oldu hiç olmadı altı ay emziririm diyordum ama... Kendimi reddedilmiş gibi hıssediyorum ben olmasam d kızıma birileri bakabilir, diye üzülüyorum. Dün dışarı çıkacaktık süt sağıp çıktım yani ekstra zaman yaratmak zorunda kaldım makineyi de yanımda taşıyorum, dışarıda ya da misafirlikte nasıl Yapıyorsun ben stres yapıyorum

Ben misafirlikte emzirmeye bike stres yapıyorum. Allah sabır versin arkadaşlar.
Ayrıca kim kızımın uykusuna maşşallah demediiiiii
Buraya uyku arkdaşı ile 1 dkda uyuttuğumu yazdığımdan beri uyumuyor. Sürekli çığlık çığlığa. Ama gözleri kapanıyor uykusuzluktan. Maşallah deyin üleynnnnn
(Uykusuzluktan deliren anne)

Bu gece benimki de çıldırdı iki saat uğtsştırdı bizi, bugün nasıl gecer bilmiyorum

Kızlar , bebislere neden demir ilacı veriliyor? Mecbur mu yani , Burda öyle birşey yok ta merak ettim sadece. Yani kansızlık mi oluyor ki bebekte.

Hiç öyle düşünme canım bebegin bunu hisseder önemli olan onun sağlığı streste yapma boşuna demek ki nazlı çocuklarımız var gittigin yerde sağ bebeğinin rahatını düşün fedakarlık yapıyoruz 5 dakika da mama hazırlayıp vermiyoruz nihayetinde (mama veren anneler yanlış anlamasın şartlar el veriyorsa anne sütü en güzeli)

Kizlar ek gidaya gecmek icin coook heves ediyorum bebegime corbalar yapayim icireyim meyve pureleri yapayim fln diye.bes ay 28inde dolcak 6.aya giricez.dun trakyanin en iyi cocuk doktoru fakultede prof ulfet hocaya msj attim herkesin msjina cevap verir kadin o yogunlukta amme hizmeti resmen Allah razi olsun mesai saati disinda bile haftasonu fln ucretsiz hasta bakar.baska bisi icin atmistim onu da sordum altinci aya girdigimizde sadece yalatma tarzi tadini alsin diye baslayim mi fln diye.cevap altinci ayin bitiminde baslamalisin oldu ve bi pdf yazi gonderdi onu paylasmaya calisicam birazdan siz de okuyun.bebegim ben bisi yerken agzima bakiyor benm de veresim geliyor ama tutuyorum kendimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…