- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.401
Sadece sağarakmı veriyorsun yoksa arada emziriyormusunBen neredeyse 4 aydır sağarak veriyorum canım herkes azalır dedi ama inat ettim 3 saati geçirmeden sağdım verdim
Çevrenin baskısı oldu emzirmezsen azalır diye bende 1 hafta sağmadan emzrdim bi gün sabah uyandığımda dur dedim bu kadar emzirdim sağayım bakalım süt artmış mı (bu süreçte kızım elime hiç ağır gelmedi suphelendim) bi sağdım 20-30 cc yikildim resmen bi önceki hafta 15 dakika sağarak tek göğüsten 150 cc çıkarken o gün o kadar azalmasına üzüldüm sağlık ocağına gittik hemen daha büyük hüsran yaşadım bi haftada sadece 40gr almıştı kızım eve gelip 2 saatte bi sağmaya başladım yavaş yavaş artmaya başladı çok şükür o günden sonra 10 gün içinde 600gr aldırdım prensesime sagmayi kolay sanıyor insanlar ama çok yorucu ve sabır isteyen bisey benceSadece sağarakmı veriyorsun yoksa arada emziriyormusun
Hafta sonundan beri kızım emmiyor ben de mecburen sağıyorum üç- dört saatte bir ama önceki aylarda iki saatte sağardım şimdi kızım dört aylık anca doluyor gibi ama dediğin gibi sağmak çok daha zor keşke emse, özellikle dışarı çıkınca sorun oluyırÇevrenin baskısı oldu emzirmezsen azalır diye bende 1 hafta sağmadan emzrdim bi gün sabah uyandığımda dur dedim bu kadar emzirdim sağayım bakalım süt artmış mı (bu süreçte kızım elime hiç ağır gelmedi suphelendim) bi sağdım 20-30 cc yikildim resmen bi önceki hafta 15 dakika sağarak tek göğüsten 150 cc çıkarken o gün o kadar azalmasına üzüldüm sağlık ocağına gittik hemen daha büyük hüsran yaşadım bi haftada sadece 40gr almıştı kızım eve gelip 2 saatte bi sağmaya başladım yavaş yavaş artmaya başladı çok şükür o günden sonra 10 gün içinde 600gr aldırdım prensesime sagmayi kolay sanıyor insanlar ama çok yorucu ve sabır isteyen bisey bence
Gece on birden sabah on bire kadar nasıl uyanmaz ya? Acıkmıyor mu hiç, on iki saat.. Hatırladığım kadarıyla kilosu da iyiydi maşallah.. Valla ben gece üçte, 4 ya da 5. Kalkışımı yapmıştım.. Sonrası klasik yatamadım hiç.. Gündüz uykusu nasıl oluyor canım?Bizde 6 gündür kullanıyoruz kızımı ishal yaptı 3 yada 4 günde bir kaka yapar kızım ama demir ilacını kullandığımızdan beri günde 6 kere kaka yapmaya başladı hemde öyle böyle değil belinden falan taşırarak yapıyor ben bugünden itibaren bıraktım. Yan etki yaptığı için doktor bırakmamı söyledi bağırsakları mahvoldu yavrumun birde kusmaya başladı genel huzursuzluk halide var en önemlisi gece uykusu çok düzenlidir gece 23.30 da uyur ertesi gün 11 de uyanır ama ilaçtan sonra gece 3 kere kalkmaya başladı bütün düzeni alt üst oldu mecburen kullanmayı bıraktık kan alıp demir değerine bakacaklar eğer gerekli değilse demir ilacını kullanmayacağız
Kusma vardıKilo almamanin dışında bi belirti yoktu yani ağlama gibi
Gece on birden sabah on bire kadar nasıl uyanmaz ya? Acıkmıyor mu hiç, on iki saat.. Hatırladığım kadarıyla kilosu da iyiydi maşallah.. Valla ben gece üçte, 4 ya da 5. Kalkışımı yapmıştım.. Sonrası klasik yatamadım hiç.. Gündüz uykusu nasıl oluyor canım?
Canımbenim oğlum da uyanınca emmiyor mecbur bende sağıp veriyorum sütüm çok maşallah senin dediğin gibi bende emmezse azalır dediler bi kaç gün sadece uyukluyken emzirdim sütümü sonra sağdığımda çok azaldığını fark ettim bence bebek alışıyor biberona anneyi iyi ememiyor heralde öndeki süt ağzına akınca doyup bırakıypr süt de çok üretilmiyor haliyle bakalım bende sağıp sağıp içiriyorum bebeğim 3 ay 19 günlük 7450 olmuş maşallah süt yarıyor demekÇevrenin baskısı oldu emzirmezsen azalır diye bende 1 hafta sağmadan emzrdim bi gün sabah uyandığımda dur dedim bu kadar emzirdim sağayım bakalım süt artmış mı (bu süreçte kızım elime hiç ağır gelmedi suphelendim) bi sağdım 20-30 cc yikildim resmen bi önceki hafta 15 dakika sağarak tek göğüsten 150 cc çıkarken o gün o kadar azalmasına üzüldüm sağlık ocağına gittik hemen daha büyük hüsran yaşadım bi haftada sadece 40gr almıştı kızım eve gelip 2 saatte bi sağmaya başladım yavaş yavaş artmaya başladı çok şükür o günden sonra 10 gün içinde 600gr aldırdım prensesime sagmayi kolay sanıyor insanlar ama çok yorucu ve sabır isteyen bisey bence
Bugün korkudan vermedim dahaBizde 6 gündür kullanıyoruz kızımı ishal yaptı 3 yada 4 günde bir kaka yapar kızım ama demir ilacını kullandığımızdan beri günde 6 kere kaka yapmaya başladı hemde öyle böyle değil belinden falan taşırarak yapıyor ben bugünden itibaren bıraktım. Yan etki yaptığı için doktor bırakmamı söyledi bağırsakları mahvoldu yavrumun birde kusmaya başladı genel huzursuzluk halide var en önemlisi gece uykusu çok düzenlidir gece 23.30 da uyur ertesi gün 11 de uyanır ama ilaçtan sonra gece 3 kere kalkmaya başladı bütün düzeni alt üst oldu mecburen kullanmayı bıraktık kan alıp demir değerine bakacaklar eğer gerekli değilse demir ilacını kullanmayacağız
Bizim kızı çok huzursuz etti devam edip etmeme konusunda kararsızımCanımbenim oğlum da uyanınca emmiyor mecbur bende sağıp veriyorum sütüm çok maşallah senin dediğin gibi bende emmezse azalır dediler bi kaç gün sadece uyukluyken emzirdim sütümü sonra sağdığımda çok azaldığını fark ettim bence bebek alışıyor biberona anneyi iyi ememiyor heralde öndeki süt ağzına akınca doyup bırakıypr süt de çok üretilmiyor haliyle bakalım bende sağıp sağıp içiriyorum bebeğim 3 ay 19 günlük 7450 olmuş maşallah süt yarıyor demek
Canım niye öyle sıkıntı yapıyor ki biz oğlumla dışarı çıktığımızda daha iyiyiz sütünü içiyor arabayla gezerken de uyuyup kalıyor şaşırdım normalde bebekler gezmeyi severler bi sıkıntısı olmasın aç yada kakasını falan belki yapamamıştırKızım 5 aylık oldu dışarıya çıktık deli oldu ağlamaktan yüzünü gözünü çizdi ne kucakta durdu ne pusetinde bin pişman oldum çıktığımıza. Allahin gücüne gitmesin gerçekten sabrım kalmadi artık. Dönence oyun halisi beşik araba hepsi boşa para. Hiçbiri mutlu etmeye yetmiyo oyalanmiyo. Yanlış anlamayın ama sokaklara bakıyorum millet örtüyo arabasının üzerini çarşı pazar tek başına geziyo. Ben neyi eksik yapıyorum bilmiyorum.
Eve gitmeden kakasini yaptı emzirip çıktım. Çocuk büyütmek zor diyorlardi da bu kadarını bilmiyordum.Canım niye öyle sıkıntı yapıyor ki biz oğlumla dışarı çıktığımızda daha iyiyiz sütünü içiyor arabayla gezerken de uyuyup kalıyor şaşırdım normalde bebekler gezmeyi severler bi sıkıntısı olmasın aç yada kakasını falan belki yapamamıştır
Evet canım sağım yapmak gerçekten yorucu seni çok iyi anlıyorum ilk 2 ay öyleydim bende ama şimdi sadece kalkınca 1 kere sağıyorum düzenli sağım yapmak sütü artırıyor bazenÇevrenin baskısı oldu emzirmezsen azalır diye bende 1 hafta sağmadan emzrdim bi gün sabah uyandığımda dur dedim bu kadar emzirdim sağayım bakalım süt artmış mı (bu süreçte kızım elime hiç ağır gelmedi suphelendim) bi sağdım 20-30 cc yikildim resmen bi önceki hafta 15 dakika sağarak tek göğüsten 150 cc çıkarken o gün o kadar azalmasına üzüldüm sağlık ocağına gittik hemen daha büyük hüsran yaşadım bi haftada sadece 40gr almıştı kızım eve gelip 2 saatte bi sağmaya başladım yavaş yavaş artmaya başladı çok şükür o günden sonra 10 gün içinde 600gr aldırdım prensesime sagmayi kolay sanıyor insanlar ama çok yorucu ve sabır isteyen bisey bence
Valla uyanmıyor canım emzirmek için uyandırınca ağlıyor emmiyor zaten doktora anlattım oda dediki bazı bebekler uykuyu sever bazıları hiç uyanmaz bazılarıda güzel uyur dedi kilo alımıda iyi olduğu için gece uyandırma uyusun dedi ama biraz genetik olduğunu düşünüyorum hem benim ablamın ve kardeşimin çocukları gece güzel uyur görümcemin eltimin çocuklarınında gece uykusu düzenlidir.gündüz 2 kere 45 dakikalık kısa uykusu var canımGece on birden sabah on bire kadar nasıl uyanmaz ya? Acıkmıyor mu hiç, on iki saat.. Hatırladığım kadarıyla kilosu da iyiydi maşallah.. Valla ben gece üçte, 4 ya da 5. Kalkışımı yapmıştım.. Sonrası klasik yatamadım hiç.. Gündüz uykusu nasıl oluyor canım?
Sizin genlere dahil olmak istedim bir anValla uyanmıyor canım emzirmek için uyandırınca ağlıyor emmiyor zaten doktora anlattım oda dediki bazı bebekler uykuyu sever bazıları hiç uyanmaz bazılarıda güzel uyur dedi kilo alımıda iyi olduğu için gece uyandırma uyusun dedi ama biraz genetik olduğunu düşünüyorum hem benim ablamın ve kardeşimin çocukları gece güzel uyur görümcemin eltimin çocuklarınında gece uykusu düzenlidir.gündüz 2 kere 45 dakikalık kısa uykusu var canım
Bende vermiyorum canım dün bıraktımBugün korkudan vermedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?