2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla bizimki de öyle genelde evde oyun oynuyorum guldruyotum . Uzanıp dizlerimi kendime çekip onu karnımın üstüne oturtuyorum ellerimle tutuyorum o zaman da ayaklarına ulaşmaya çalışıyor :) arabasını sürerken sorun yok ama durunca kalkmaya çalışıyor. Tehlikeli oldu artık çok sevimliler

Kızlar demir ilacını kullanan var mi bugün verdim üç saat sonra ağlamaya başladı hiç susmadı Allah im çok zor ya ben ona yordum çünkü farklı Bisey vermedim hiç.acaba böyle huzursuzluk yapıyor mu ?

Kızlar minies bez yorumu bekleyen bi arkadaş vardi hatırlayamadım. Bezi kullanmaya başladım. E bebeğin bezini kullanıyordum. Ikisini kıyaslayınca e bebeğin bezi aşırı sert geldi ayrica çişli bezinden aşırı koku yayılıyordu. Minies çok yumuşak geldi bana taktigimda bile yok gibi sanki. Pişik yapmadı. Yanlız kalıplar biraz küçük 1 numara büyük alcam. Olumsuz bi yani kenar kıvrım yerleri çok çok ince 1 saat içinde küçük lastikler yırtılmış oluyor hiç sağlam değil ama ne kaka ne çiş hiç sızdırmadı gece değiştirmiyorum birde. Fiyatı çok uygun bi süre deneyelim bakalim

Ben huzursuzluk yaptığına inanıyorum ilaçtan sonra kızım deliriyo kakası zaten aşırı değişti yeşil kına gibi kırmızı noktalar var. Doktorda ısrarla devam et diyo

Canım bende ilk hafta huysuzluk ve uykusuzluk yaptı ama şimdi herşey normal

Bunu ben de merak ettim gece nasil yapiyosun frhnrfhn

Ben bugün kızımı hastane kontrolüne götürdüm.
İlk defa tramvaya binip arabasız ve esimsiz hastaneye gittik.bebek arabasiyla enfeksiyon tedavisini dün kestim kızımı enfeksiyon geçmişini diye kontrole çağırdı doktor.cok şükür kültür testi temiz çıktı enfeksiyon geçmiş böbrek ultrasonu çekildi.oda temiz Allah sukur
Kızımın kusmasi artmıştı doktora gittik kiloya bakınca kiloda artışla yok hemen enfeksiyona bakıldı belirtiler bunlar.
Bugün doktor geriden gelen kilosu için kaşık mamasına başlayip hemde emzirmemi soyledi.hastane çıkışında en yakın avmye bebeğe gidip kızımla hem gezdik hemde kaşık maması aldım hipp marka 3 al 2 öde varmış.mama kasigida aldik kase aldik.doktor 4 öğün vermemizi söyledi sabah öğle akşam gece yatarken gelince eve hemen yaptım
Bir ölçek sevdi yedi cimcime akşamda verdim aralarda emziriyorum emzirmeye devam.sabah yine yapicam ek gıdaya da beşinci ayın sonunda başlayacağız
Kilosunu artirmazsak sonradan ara dahada açılır dedi doktor

Ben huzursuzluk yaptığına inanıyorum ilaçtan sonra kızım deliriyo kakası zaten aşırı değişti yeşil kına gibi kırmızı noktalar var. Doktorda ısrarla devam et diyo

Canım bende ilk hafta huysuzluk ve uykusuzluk yaptı ama şimdi herşey normal
Sagolun kızlar demek ki bu demir ilacı delirtti kızımı kıyamam ya neden böyle yapıyor vermesem mi ya mecbur bi iki gün daha deneyim bakim

Kilo almamanin dışında bi belirti yoktu yani ağlama gibi

Heralde önceki aya göre kıyasladı normal de her ay 1 kg alıyordu bu ay az aldı gece emzirmiyormusun dedi bende kendi kalkınca emziriyorum sen bekleme 2 saatte bir uyandır dedi ama ben dinlemiyorum valla benim oğlanın boyu uzun kiloyu hiç belli etmiyor 3700 doğmuştu ama ondan zayıflar bile daha tombul duruyordu

Demiri kesmeyin bence ya. Benim kızımın yüzüne renk geldi resmen yanakları al al oldu demirden sonra. Bence bünye alışana kadar delirmeler normal. Çocuk anne sütünden sonra şapşallıyor.

Bizde 6 gündür kullanıyoruz kızımı ishal yaptı 3 yada 4 günde bir kaka yapar kızım ama demir ilacını kullandığımızdan beri günde 6 kere kaka yapmaya başladı hemde öyle böyle değil belinden falan taşırarak yapıyor ben bugünden itibaren bıraktım. Yan etki yaptığı için doktor bırakmamı söyledi bağırsakları mahvoldu yavrumun birde kusmaya başladı genel huzursuzluk halide var en önemlisi gece uykusu çok düzenlidir gece 23.30 da uyur ertesi gün 11 de uyanır ama ilaçtan sonra gece 3 kere kalkmaya başladı bütün düzeni alt üst oldu mecburen kullanmayı bıraktık kan alıp demir değerine bakacaklar eğer gerekli değilse demir ilacını kullanmayacağız

Ben neredeyse 4 aydır sağarak veriyorum canım herkes azalır dedi ama inat ettim 3 saati geçirmeden sağdım verdim
Sağım yapmak bence azaltmaz sütü ilk zaman göğüslerim yara olduğu için bende çoğunlukla sağarak veriyordum çok şükür azalmadı şimdi sadece kalkınca sağıyorum o kadar yaklaşık 12 saatte öyle oluyor benim kızım gece en geç 23.30 da uyur ertesi gün öğlen 11 de uyanır gece emzirmediğim için sabah kalkınca göğüslerim çok şişmiş oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…