2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
K. Validelere mümkün mertebe sağarak gitmem lazım orada sağarsam bir ton şey sorar konuşur durur benim moral olur sıfır avmlere gittiğimde emzirme odalarında fln sağarım artk, kaçar dakika sağıyorsun

Sagdiginda ne kadar sut cikiyo merak ettim bi de hangi marka sagim cihazi kullaniyorsun

Kızlar yaptırırken gece ne örtüyorsunuz kimse cevap yazmamış peluş battaniye örtüyorum giyimi yapıyorum bilemedim

K. Validelere mümkün mertebe sağarak gitmem lazım orada sağarsam bir ton şey sorar konuşur durur benim moral olur sıfır avmlere gittiğimde emzirme odalarında fln sağarım artk, kaçar dakika sağıyorsun
Ben kayinvalidemlerde de sağıyorum hatta dedim anne moralimi bozmayın sütüm azalıyor mama vermek zorunda kalmayalım diye sağolsunlar artik karışmıyorlar. Gunduzleri 15-20 dakika sutun gelişi durunca bi bardak su icip tekrar devam ediyorum geceleri sagarken uyuyakalabiliyorum onu hiç hesaplamadım canm:)

Kızlar yaptırırken gece ne örtüyorsunuz kimse cevap yazmamış peluş battaniye örtüyorum giyimi yapıyorum bilemedim

Evin sicakligina gore degisir.biz kaloriferi bayadir yakiyoruz ama evin en serin odası yatak odasi.tulum giydirdiysem tek kat battaniye ortuyorum kislik.giydirmediysem iki kat ortuyorum.kendi sicaklamama gore karar veriyorum gece uyandigimda fln bazen daha cok ortup bazen daha cok açiyorum

Gece uyku o kadar tatlı oluyor ki uyanmakta zorlanıyorum sonra uykum kaçıyor

Sağol canım doğalgaxı yakıyoruz tulum giydirmiyorum şimdilik inş kışı rahat atlatırız

Canım evin sıcaklığına bağlı biz kombiyi açıyoruz üzerine örgü battaniyesi var onu örtüyorum uyandığı zaman yanağına ellerine dokun sıcaksa tamamdır

Kızlar uzun zamandır sağım yapmıyordum ilk iki ay yapmıştım bebeği emzirdim sonra iki memeden 30 cc çıktı ancak sütüm çok azalmış önceden 100 çıkıyordu sürekli sağım yaparsam artabilir mi acaba ?

U Umutt19 ben kalın nohut battaniye ortuyorum normal tulum giydiriyorum yatarken ama tabiki kokar kokar disarda göğsünden altını ortmus oluyorum.uyanmadigi sürece üstünü açmıyor.kaloriferler yanmıyor daha o yüzden bazen soğuk diye eşim petekli ısıtıcı yakıyor.

Ya bende bir gün dışarı çıkacakken sağayım dedim, bir ml anca çıkmıştır.. Ondan sonra tek göğsüm bitti.. Önceden ikisi de sert, dolu dolu olurdu, hatta penyelerim batardı.. Şimdi biri yok, diğeri de hiç sertleşmiyor.. Bir iki sağdım ama artmadı da neden böyle oldu anlamadım..

Sağım yapmayınca kesin azalıyor canım ben sürekli sağıyorum düzenli sağ artar bol tatlı şeyler ye su iç biraz sütün artsın sonra bırakırsın tatlıyı

Canim bildiğin alarm kuruyorum süt sağma saatlerimi geçirmemek için misafirliğe bile gitsem başka bi odaya çekilip kızımın sütünü hazırlıyorum tek tesellim anne sütü alıyor olması
Anne olmak çok zor canım ama bir yandanda çok güzel bir duyguherşey yavrularımız için zor günler geçiriyoruz hepimiz ama geçecek biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…