- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.441
K. Validelere mümkün mertebe sağarak gitmem lazım orada sağarsam bir ton şey sorar konuşur durur benim moral olur sıfırHiç öyle düşünme canım bebegin bunu hisseder önemli olan onun sağlığı streste yapma boşuna demek ki nazlı çocuklarımız var gittigin yerde sağ bebeğinin rahatını düşün fedakarlık yapıyoruz 5 dakika da mama hazırlayıp vermiyoruz nihayetinde (mama veren anneler yanlış anlamasın şartlar el veriyorsa anne sütü en güzeli)
Sagdiginda ne kadar sut cikiyo merak ettim bi de hangi marka sagim cihazi kullaniyorsunHiç öyle düşünme canım bebegin bunu hisseder önemli olan onun sağlığı streste yapma boşuna demek ki nazlı çocuklarımız var gittigin yerde sağ bebeğinin rahatını düşün fedakarlık yapıyoruz 5 dakika da mama hazırlayıp vermiyoruz nihayetinde (mama veren anneler yanlış anlamasın şartlar el veriyorsa anne sütü en güzeli)
Bu sebze çorbalarını nasıl yapıcax acaba yapınca ezicekmiyiz blendar dan mı geçircez
Ben kayinvalidemlerde de sağıyorum hatta dedim anne moralimi bozmayın sütüm azalıyor mama vermek zorunda kalmayalım diye sağolsunlar artik karışmıyorlar. Gunduzleri 15-20 dakika sutun gelişi durunca bi bardak su icip tekrar devam ediyorum geceleri sagarken uyuyakalabiliyorum onu hiç hesaplamadım canm:)K. Validelere mümkün mertebe sağarak gitmem lazım orada sağarsam bir ton şey sorar konuşur durur benim moral olur sıfıravmlere gittiğimde emzirme odalarında fln sağarım artk, kaçar dakika sağıyorsun
Valla canim beslenmeme ve uykuma göre değişiyor en çokta regli olacağım zaman sütüm azalıyor ama aşağı yukarı 2 saatte bi 80 90 cc çıkıyor maşallah diyelim deSagdiginda ne kadar sut cikiyo merak ettim bi de hangi marka sagim cihazi kullaniyorsun
Kızlar yaptırırken gece ne örtüyorsunuz kimse cevap yazmamış peluş battaniye örtüyorum giyimi yapıyorum bilemedim
Ben uyku tulumu giydiriyorum üzerine birşey örtmeme izin vermiyorKızlar yaptırırken gece ne örtüyorsunuz kimse cevap yazmamış peluş battaniye örtüyorum giyimi yapıyorum bilemedim
Gece uyku o kadar tatlı oluyor ki uyanmakta zorlanıyorum sonra uykum kaçıyorBen kayinvalidemlerde de sağıyorum hatta dedim anne moralimi bozmayın sütüm azalıyor mama vermek zorunda kalmayalım diye sağolsunlar artik karışmıyorlar. Gunduzleri 15-20 dakika sutun gelişi durunca bi bardak su icip tekrar devam ediyorum geceleri sagarken uyuyakalabiliyorum onu hiç hesaplamadım canm:)
Sağol canım doğalgaxı yakıyoruz tulum giydirmiyorum şimdilik inş kışı rahat atlatırızEvin sicakligina gore degisir.biz kaloriferi bayadir yakiyoruz ama evin en serin odası yatak odasi.tulum giydirdiysem tek kat battaniye ortuyorum kislik.giydirmediysem iki kat ortuyorum.kendi sicaklamama gore karar veriyorum gece uyandigimda fln bazen daha cok ortup bazen daha cok açiyorum
Tuluma geçmedim daha ama üstünü açmaya başladı yaramazBen uyku tulumu giydiriyorum üzerine birşey örtmeme izin vermiyor
Kombiyi açtım pike örtüyorum en çok da elleri yukarıda uyuduğu için kolları üşüyor mu diyorumKızlar yaptırırken gece ne örtüyorsunuz kimse cevap yazmamış peluş battaniye örtüyorum giyimi yapıyorum bilemedim
Canım evin sıcaklığına bağlı biz kombiyi açıyoruz üzerine örgü battaniyesi var onu örtüyorum uyandığı zaman yanağına ellerine dokun sıcaksa tamamdırKızlar yaptırırken gece ne örtüyorsunuz kimse cevap yazmamış peluş battaniye örtüyorum giyimi yapıyorum bilemedim
Ya bende bir gün dışarı çıkacakken sağayım dedim, bir ml anca çıkmıştır.. Ondan sonra tek göğsüm bitti.. Önceden ikisi de sert, dolu dolu olurdu, hatta penyelerim batardı.. Şimdi biri yok, diğeri de hiç sertleşmiyor.. Bir iki sağdım ama artmadı daKızlar uzun zamandır sağım yapmıyordum ilk iki ay yapmıştım bebeği emzirdim sonra iki memeden 30 cc çıktı ancak sütüm çok azalmış önceden 100 çıkıyordu sürekli sağım yaparsam artabilir mi acaba ?
Sağım yapmayınca kesin azalıyor canım ben sürekli sağıyorum düzenli sağ artar bol tatlı şeyler ye su iç biraz sütün artsın sonra bırakırsın tatlıyıKızlar uzun zamandır sağım yapmıyordum ilk iki ay yapmıştım bebeği emzirdim sonra iki memeden 30 cc çıktı ancak sütüm çok azalmış önceden 100 çıkıyordu sürekli sağım yaparsam artabilir mi acaba ?
Anne olmak çok zor canım ama bir yandanda çok güzel bir duyguherşey yavrularımız için zor günler geçiriyoruz hepimiz ama geçecek biraz sabırCanim bildiğin alarm kuruyorum süt sağma saatlerimi geçirmemek için misafirliğe bile gitsem başka bi odaya çekilip kızımın sütünü hazırlıyorum tek tesellim anne sütü alıyor olması
:)))) doğru diyorsun canım bebekler çok çabuk nazara geliyorAman maşallah bacım herkese deme kurban olayım uyuyan çocuk uyumaz maazallah.Çünkü senin kız altın değerinde su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?