2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben kesin çatlarım zaten vücudumda ergenlikten kalma çatlaklarım var vücudum musait çatlamaya :) a101 de katı hindistan cevizi yagı vardı onu alayımda aüreyim bari :)

:) Gunaydinn cnmm bnmmm bnde olmadi bu sabah bulantiii Insallah en kisa zamanda hafifleyerek biter bulantilar

Çok geçmiş olsun. Bebeğin mutlaka senden , depolarından beslenmeye devam ediyordur annesi ... ama senin için de uzun bir süre 1 hafta .
Bol su iç ... susuz kalmasız vücudun .
patates ve muzla ..pirinç lapası ile .. az az , sık ye ama ..dolu dolu değil .

Kızlar dayanamadım bebise yelek başladım yine
Tabi acemilik eserim olacak Eki Görüntüle 2075644

Aman da amaaan Haziran annelerinin en hamaratı ..emeğine sağlık canım

Artık uyuyabilirim

ceviz ... uyuyamıyorum derken .. bu mesaja çok güldüm ya sabah sabah

:) Gunaydinn cnmm bnmmm bnde olmadi bu sabah bulantiii Insallah en kisa zamanda hafifleyerek biter bulantilar

İnşallah canım ... uykuda önemli yahu :)) kafam aymıyor bir türlü

bu arada maşallah ultrason görüntüsünden tanıştım bebeğinle yüzü belirgin evet ama cinsiyet kısmı kapalı :))

Evet cinisyet kismi kapali bn basini gozunu agzini kulagini hepsini gorebiliyorm:) normalde hic anlamam:)

ben dik otururken yatarken bile agrıyor bazen. belkide ondandır ama hamilelikten kaynaklıda olabilir tabikide
valla bilmiyorum ama korkuyorum ileri ki gunlerde daha fazla kılo aldığım zaman hiç kalkamassam diye.
birde çalışıyorum ve işi gelmem çalışmam şart

merhaba kızlar 12 haftalık gebeyım corasprın folık asıt gyno ferro sanol kullanıyorum bukadar ılac zararlımı bırde bugun 3 ay adet donemım bu ara dunden berı cok bellı koyu sarı akıntım var belım kasıgımda agrıyor neden olabılır bebege dun baktılar kalp atısı var kanala odakları olmadıgı soylendı

ben kesin çatlarım zaten vücudumda ergenlikten kalma çatlaklarım var vücudum musait çatlamaya :) a101 de katı hindistan cevizi yagı vardı onu alayımda aüreyim bari :)
Aynen bende de var ergenlik çatlakları, onun için çok korkuyorum ama ne yapalım elimiz den geleni yapıyoruz.

Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi

Benim damlamda da aynısı yazıyordu. Ebe prospektüs lerdeki herşeye takılmayın dedi. Doktor yazmışsa kullanın dedi

her ilaçta aynı uyarı var cnm. ilacı kullanmadna once doktorunuza danışın diye. istersen gir bi eczaneye sor hamileler için kullanımı uygunmu diye

Ben kullanıyorum.. Hatta doktor 6.-7. Hafta gibi verdi bana.. Tabi o kadar erken başlamadım.. Şuan 11 deyim, daha yeni yeni başladım..

kızlar bir şey sormak istiyorum doktorum elevit yazmış araştırınca domuz yağı gibi birşey okudum..

doğruluğu nedir acaba kullanan var mı? ben okuyunca içmek istemedim ama emin de olamadım yalan mıdır doğru mudur diye..

ben kullanıyorum. ama bitince başka bi vitamin yazdırıcam bende süphede kaldım. ama o kadar olay olmuş madem mahkemelik olmuşlar ya hap kaldırılırdı ya da içeriginde domuz yagı katkısı kaldırılırdı. sonuçta bu hapları sağlık bakanlıgı onaylamıyormu? her kafasına esen istedigini mi cıkartıyor aklım karıstı benımde o yüzden bu bitince başka bi vitamin hapı yazdırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…