- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.541
Gozu de var kiz gorunuyor siyah bi nokta:))ben göremedim :) başını gördüm :)
ben kesin çatlarım zaten vücudumda ergenlikten kalma çatlaklarım var vücudum musait çatlamaya :) a101 de katı hindistan cevizi yagı vardı onu alayımda aüreyim bari :)Benimde ağrıyor belim serviste gidip gelirken özellikle, akşam yemek yaparken felan ağrıyor. Kaşıntı da başladı her gün değilde 2 günde bir duştan sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum bende bakalım çatlıcakmıyız.
cnm biraz bugulu cıkmış göremedim :)Gozu de var kiz gorunuyor siyah bi nokta:))
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar
bu sabah temsili ben
güzeeeeel bir mide yanması eşliğinde , sağa dön kramp ...sola dön kramp derken ..arada bi 20 dk dalıyorsam ; orada da paronayak kabuslarbi baktım yine sabah olmuş .... gözlerimden uyku akıyor ...
bu sabah bir de istifra ettim kaaaaaaaç zaman üzerine ...açım şu anamaaa yiyesim yok ...
Amaaaaaaaaaan benden şikayet ve sızlanmalar böyle işte :) bakayım sizlerde ne var ne yok ?
Kızlar 12.hafta bitmek üzere ama benim son 2 haftadır kusmalar başladı. Azalması gerekirken artti. Dr ilaç vermiyor ya. Idrar yolu enfeksiyonu varmış ama sadece lökosit olur öyle her hamilede var diyor. Ishal de oldu kac gundur. Onu da soyledim 1 hafta oldu biraz bekleyelim diyor.Napicam bilmiyorum bebek besleyemiyor gibi geliyor çok uzuluyorum.Hayir bebeğe bişey olsa kesin olacağı varmış der dr lar.
Artık uyuyabilirim
:) Gunaydinn cnmm bnmmm bnde olmadi bu sabah bulantiiiInsallah en kisa zamanda hafifleyerek biter bulantilar
Çok geçmiş olsun. Bebeğin mutlaka senden , depolarından beslenmeye devam ediyordur annesi ... ama senin için de uzun bir süre 1 hafta .
Bol su iç ... susuz kalmasız vücudun .
patates ve muzla ..pirinç lapası ile .. az az , sık ye ama ..dolu dolu değil .
Aman da amaaan Haziran annelerinin en hamaratı ..emeğine sağlık canım
ceviz ... uyuyamıyorum derken .. bu mesaja çok güldüm ya sabah sabah
İnşallah canım ... uykuda önemli yahu :)) kafam aymıyor bir türlü
bu arada maşallah ultrason görüntüsünden tanıştım bebeğinleyüzü belirgin evet ama cinsiyet kısmı kapalı :))
valla bilmiyorum ama korkuyorum ileri ki gunlerde daha fazla kılo aldığım zaman hiç kalkamassam diye.ben dik otururken yatarken bile agrıyor bazen. belkide ondandır ama hamilelikten kaynaklıda olabilir tabikide
Aynen bende de var ergenlik çatlakları, onun için çok korkuyorum ama ne yapalım elimiz den geleni yapıyoruz.ben kesin çatlarım zaten vücudumda ergenlikten kalma çatlaklarım var vücudum musait çatlamaya :) a101 de katı hindistan cevizi yagı vardı onu alayımda aüreyim bari :)
Aynen bende de var ergenlik çatlakları, onun için çok korkuyorum ama ne yapalım elimiz den geleni yapıyoruz.
Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075812 Eki Görüntüle 2075813
aman olsun cnm sağlıklı olsunlarda çatlaklarda geçer❣Aynen bende de var ergenlik çatlakları, onun için çok korkuyorum ama ne yapalım elimiz den geleni yapıyoruz.
her ilaçta aynı uyarı var cnm. ilacı kullanmadna once doktorunuza danışın diye. istersen gir bi eczaneye sor hamileler için kullanımı uygunmu diyeMerhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Ben kullanıyorum.. Hatta doktor 6.-7. Hafta gibi verdi bana.. Tabi o kadar erken başlamadım.. Şuan 11 deyim, daha yeni yeni başladım..Merhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Teşekkür ederim aminInş sorunsuz atlatırsınız bu durumu ve her şey iyi olur.
Hepimize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim!
ben kullanıyorum. ama bitince başka bi vitamin yazdırıcam bende süphede kaldım. ama o kadar olay olmuş madem mahkemelik olmuşlar ya hap kaldırılırdı ya da içeriginde domuz yagı katkısı kaldırılırdı. sonuçta bu hapları sağlık bakanlıgı onaylamıyormu? her kafasına esen istedigini mi cıkartıyor aklım karıstı benımde o yüzden bu bitince başka bi vitamin hapı yazdırmayı düşünüyorumkızlar bir şey sormak istiyorum doktorum elevit yazmış araştırınca domuz yağı gibi birşey okudum..
doğruluğu nedir acaba kullanan var mı? ben okuyunca içmek istemedim ama emin de olamadım yalan mıdır doğru mudur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?