- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.561
ben kullanıyorum. ama bitince başka bi vitamin yazdırıcam bende süphede kaldım. ama o kadar olay olmuş madem mahkemelik olmuşlar ya hap kaldırılırdı ya da içeriginde domuz yagı katkısı kaldırılırdı. sonuçta bu hapları sağlık bakanlıgı onaylamıyormu? her kafasına esen istedigini mi cıkartıyor aklım karıstı benımde o yüzden bu bitince başka bi vitamin hapı yazdırmayı düşünüyorum
Hindistan cevizi yagi çok faydali olut tabi ama hergun kullanma cunku tuylerini gurlestirebilirben hiç birşey sürmüyorum sanırım sürmek lazım. kızlar hindistan cevizi yaı sürsem olur mu?
cnm badem yagıda kakao yagıda tüyleri cogaltıyormus demekki bununda oyle bi etkisi var. kızlar peki hangi yagı kullanabılırım tüylerim zaten var yani yeterince :)Hindistan cevizi yagi çok faydali olut tabi ama hergun kullanma cunku tuylerini gurlestirebilir
Bende ayni seyi dusunuyorum evde hindistan crvizi yagi badem yagi falan var ama galiba en iyisi zeytinyagicnm badem yagıda kakao yagıda tüyleri cogaltıyormus demekki bununda oyle bi etkisi var. kızlar peki hangi yagı kullanabılırım tüylerim zaten var yani yeterince :)
Arkadasim kullaniyoMerhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler için yazıyordu. Şimdi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075812 Eki Görüntüle 2075813
merhaba kızlar 12 haftalık gebeyım corasprın folık asıt gyno ferro sanol kullanıyorum bukadar ılac zararlımı bırde bugun 3 ay adet donemım bu ara dunden berı cok bellı koyu sarı akıntım var belım kasıgımda agrıyor neden olabılır bebege dun baktılar kalp atısı var kanala odakları olmadıgı soylendı
cnm badem yagıda kakao yagıda tüyleri cogaltıyormus demekki bununda oyle bi etkisi var. kızlar peki hangi yagı kullanabılırım tüylerim zaten var yani yeterince :)
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar
bu sabah temsili ben
güzeeeeel bir mide yanması eşliğinde , sağa dön kramp ...sola dön kramp derken ..arada bi 20 dk dalıyorsam ; orada da paronayak kabuslarbi baktım yine sabah olmuş .... gözlerimden uyku akıyor ...
bu sabah bir de istifra ettim kaaaaaaaç zaman üzerine ...açım şu anamaaa yiyesim yok ...
Amaaaaaaaaaan benden şikayet ve sızlanmalar böyle işte :) bakayım sizlerde ne var ne yok ?
canım benim 14/9 cıktı dün oda tesadüfen ebe bir sıkıntın var mı diyince basım agrıyor hamilelikten heral dedim tansiyonunu bir ölçelim dedi . Hiç tansiyondan şüphelenmemiştim hamilekten derdim. Şimdi anlıyorum ki baş ağrısı bulanık görme tansiyonum yüksek olduğundanmış. Cumaya kadar takip altındayım .Bugün sağlık ocagına gittim yine 14/9Tansiyon ile ilgili yazilanlari okudum yuksek tansiyon iyi degil evet ama herkesin vucudunun alistigi bi tansiyon var mesela benim ki 9-6 10-7 bu aralarda hep, normalde olmasi gereken 12-8 iyi de ben 12 gorunce basim donuyo gozlerim karariyo midem bulaniyo.. hocalarin bunlarida goz onune almasi gerekmez mi
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar
bu sabah temsili ben
güzeeeeel bir mide yanması eşliğinde , sağa dön kramp ...sola dön kramp derken ..arada bi 20 dk dalıyorsam ; orada da paronayak kabuslarbi baktım yine sabah olmuş .... gözlerimden uyku akıyor ...
bu sabah bir de istifra ettim kaaaaaaaç zaman üzerine ...açım şu anamaaa yiyesim yok ...
Amaaaaaaaaaan benden şikayet ve sızlanmalar böyle işte :) bakayım sizlerde ne var ne yok ?
Elevit kullanmayın okuduklarınız doğru diye biliyorum. aynı içerikte olan decavit kullanin. Eczane değişmez parayla alırsınız.kızlar bir şey sormak istiyorum doktorum elevit yazmış araştırınca domuz yağı gibi birşey okudum..
doğruluğu nedir acaba kullanan var mı? ben okuyunca içmek istemedim ama emin de olamadım yalan mıdır doğru mudur diye..
Bitmiyor ya şu bulantılar şimdi nasılsın canımUyuyamıyorum karnım gurulduyo midem bulanıyo
onada bakmıstım cnm 60 lira fiyatı ve cogu kişi menmun kalmamışBenim dr. biooil i önermişti ama bende hindistan cevizi yağı var diye almadım hiç onu. Onu da araştırabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?