- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.681
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim dun sınırda çıkan ense ölçümünden sonra bugün ayrıntılı ultrosona gittim ve doktor ennnn fazla 1.80olctuki oda fazla fazla dedi tüm riskli organlara baktı elhamdülillah simdilik sıkıntı yok
Aaaa çok güzel anlamları..Asmin kircicegi eliz cennetteki meyve prenses demek cnm
Haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla 15 gün olacak görmeyeli, 10+6 olacağız acaba nasıldır. Ben hiç cinsiyeti merak etmiyorum ya :) iyi olduğunu bilsem 9 ay öğrenmesem bile olur :) eşim mesaiye kalmış evde yemek yok normalde o hazırlardı. Çıkamadım yataktan ne hazırlasam ya da hazırlayabilirmiyim bilemiyorum. Doğru düzgün beslenemiyorum diye vicdan yapıyorum bu aralar
Usenmedim saydim 112 gebemiz var haziran ayinda doğuracak.acil ekibi gibiyiz masaallah Allah eksiltmesin
Ben yarin ogleden sonra doktora gidicem iki hafta oldu gitmeyeli.2.bi ikili test gibi olcak soyle bi baksin ozeldeki doktor da.cihazlari daha iyidir.benim her gittigimde korkum oluyor ya o sedyeye yatarken ve oncesinde.kalp atimini duyana kadar rahat etmiyorum.hep kotuyu dusunuyorum gecmste pat diye kotu haber verdikleri icin herhalde
Esim doppleri getirdi bi ara duyulmuyordu daha kucuk diye sanrm.bi ara yine getirtcem evde dinleyip durcam tedirgin oldukca sanirim tek o rahatlatcak beni...hareketlerini hissetmeye baslasak da icimizi rahatlatan o tekmeleri hissetsek artik
mGecen hafta oldu birkere korktum bidada olmadi
Bir arkadaşım da sürpriz olsun diye bilerek duymak istemedi cinsiyeti..Haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla 15 gün olacak görmeyeli, 10+6 olacağız acaba nasıldır. Ben hiç cinsiyeti merak etmiyorum ya :) iyi olduğunu bilsem 9 ay öğrenmesem bile olur :) eşim mesaiye kalmış evde yemek yok normalde o hazırlardı. Çıkamadım yataktan ne hazırlasam ya da hazırlayabilirmiyim bilemiyorum. Doğru düzgün beslenemiyorum diye vicdan yapıyorum bu aralar
Anladım canım saol bakalım nolucak doktoru degistirmeye karar verdimtahlil yaptır asm de kansızlık seni halsiz düşürür kramplar için magnezyum toz halınde oluıyor onlardan iste
Benim de 2. Bu ilk te kız hissettim ve kızım oldu ama bunda ilk erkek dedim arkadaşlarda aklıma girip duruyorlar kızdır kız diye ondan şimdi hislerim karışıkBakalım ben kendim için erkek diyorum neolcak bu 3. Gebeligim 2 gebeligimdede ne geçtiyse içimden oldu hayırlı sağlıklı evlat versin rabimm
Bu arada gebelik takvimi yapamıyorum nasil yapicam
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim dun sınırda çıkan ense ölçümünden sonra bugün ayrıntılı ultrosona gittim ve doktor ennnn fazla 1.80olctuki oda fazla fazla dedi tüm riskli organlara baktı elhamdülillah simdilik sıkıntı yok
çok geçmiş olsun umarım size bulaşmaz hic bilgim yok bu konudaBayanlar mrb kızım ikinci sınıfa gidiyor ve sanirim sınıftaki bir çocuktan tüm sınıfa bulaşmış su çiçeği çıkarıyor sanırım bugün vücuda döktü dört beş tane ben küçükken geçirmiştir sanırım ama içime bir şüphe düştü ne yapacağım ben şimdi 11 haftalık hamileyim.bilgilerinizi paylaşın ne olur.
Bir arkadaşım da sürpriz olsun diye bilerek duymak istemedi cinsiyeti..ikisine de razıyım ama çatlardım herhalde.. Bende bugün televizyonda gördüm, canım çok istedi, makarna yaptım, iki tabak yemişim.. Normalde tost, gözleme yiyorum sürekli..
Valla ben sabah, öğle, akşam yiyorum bunları.. Diğerleri yağlı filan geliyor, kokuyor.. Ama hamur kızartma yağlı gelmiyor.. Bakalım kaç kilo olacağım?Bende çatlarım ya. Düşünsene doğunca öğreniyorsun şaka gibi geliyor.yeme içme konusuna gelince
Allah allaahhh diyorumm hepsi de çok kilo yapar
Ilk gebeligimde vardi canim, tek tarafliydi, 20.haftada detayli usg da farkedildi 33. Haftada kendiliginden duzeldi cok sukur. Bu surecte surekli kontrol altindaydim bebegin gelisiminde problem filan yasamadik. Bugun dr a bahsettim bu durumu, simdi anlasilabilir mi dedim hayir dedi zamaninda seni gereksiz yere korkutmuslar dedi. Sanirim boyle durumlarda bazi drlar kan sulandirici hap veriyormus tam emin degilim, baska bir dr a daha gorun istersen cok gecmis olsunKizlar merhaba ne zamandir giremiyorum.bugun kontrolum vardi onu gittik doktor centik gördüğünü söyledi 15+3 deyim sizde bu durumu yasayan var mi ? Uterin Arterde Çentik diye yazmis kağıda canim sıkıldı moralim bozuldu
cocukluk caginda gecirdiysen sana zarari olmaz canim ama gecirmediysen bilmiyorum Allah korusun bebislerimiziBugün doktora da gittim ama akşam eşim onayladı su çiçeği bu diye ben bildirdim su an öğlen doktora derdim test yaptırırım.ne yapsam bilemedim
Bol meyve ve istirahat cok gecmis olsunHamile iken gribe ne iyi gelir? çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?