- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.881
Evet canım, oğlumda çok severdi , oyuncakları çok kullanışlı, üstünde ışıklı ve müzikli yengeç vardı onu heryere taşıdık resmen :) rengarenk rahatlatan ışıkları var, bakalım bu üzüm çekirdeği sevecek mi abisi gibi
kadın doğum dr u erkek
radyoloji uzmanı kız dedi canım
bizde bilemedik
yok canım ayrı alıyorsun yani o zamanlar öyleydi değişti mi bilmiyorum
Su sondaki cok guzel canm yaa Ama bnim esim bunlardan istemiyorkarisma diyorm istedigim yere gidince goturebilirim diyorm ama nafile
Ben oğlumda kullandım ve cok memnun kaldım. İkinciyede kesinlikle alıcam. Çok rahat oluyo. Onun üzerinde sallayıp uyutuyordum. Benimki fisher price’tı. Tekrar ondan alırım herhalde...
Ay çok güzeller özellikle mavi tonlarda olana bittim canım fiyat ne kadar peki
Aaaaa bana da kesin dedi doktorum ama bende şimdi şüpheye düştüm. Kızım olsun istiyordum sen bana umut oldunYaaa kizlar doktordan ciktimbebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi
Bende gri yada açık kahve tonları.. Eki Görüntüle 2076371 Eki Görüntüle 2076372 Eki Görüntüle 2076373
Normal de e bebekte var dı biraz pahalı 1000 e yakın ama indirime girince 500 e falan düşebiliyor takipte kalmak lazımYesiili olan cok guzelmis cnm.fiyatlari ne?
Normal de e bebekte var dı biraz pahalı 1000 e yakın ama indirime girince 500 e falan düşebiliyor takipte kalmak lazım
Bunlardan istiyor odamiza koyalim kullan diyo
Sanırım 4 yaşına kadar kullanılıyor büyük yani 70 e 100 diye biliyorum ölçüleri 15 kiloya kadar taşıyabiliyorOoo 1000 mi???baya pahaliymis.peki boyutlari ne baktinmi cnm?yani bunlar kac yasina kadar kullanilanlar?
Biz de en başta böyle istiyorduk ama sabit bunlar ve de yani çok büyük
Ayn cnm simdide kizmiz konuşmuyo bn karışmıyorm ne aliyosan al diyo
Ay o da ona heves etti demek ki napsın..
Olsun canım hevesli olması ne kadar güzel.. mantıklıca konuşup bir karara varırsınız daha çok var :)
Aynn diyo daha 6 ay varr simdiden besik fikri erken :) Hevesli tabi ilk kez baba olucak :) Cok ilgili masallah Rabbim nazarlardan korusun❤Sizinki de mi ilk
naptın yelek bittimi :)Evet canım bizim de ilk bebeğimiz. Ama biz heyecanimizi esimle birlikte yaşayamıyoruz maalesef uzaktayiz. Yani heves edip şunu da söyle yapalım deyip karşılıklı konuşamadık bile.. ikimiz de heyecanliyiz ama kendi içimizde.. öyle birşey var işte bizde de... inşallah herşey gönlümüzce olur hepimizin...
Sanırım 4 yaşına kadar kullanılıyor büyük yani 70 e 100 diye biliyorum ölçüleri 15 kiloya kadar taşıyabiliyor
Yok canım dünden beri örmedim işlerim var dı bitince atarım:))naptın yelek bittimi :)
bende baktım merak edip cok uygunları var :)Bikac marka baktim cnm bende nette.uygun fiyatli olanlarda var.sunny baby mesela yada graco marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?