- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.901
peki cnm ❣Yok canım dünden beri örmedim işlerim var dı bitince atarım:))
bende baktım merak edip cok uygunları var :)
yani cnm tabikide onun içinde belirli markalar var zaten bilindik :)Aynen war ama mali nasil bilmem:) biraz saglam olmali sanirim plastik urun sonucta
Çok güzel ya canimmFiyatları da kalitesine göre yani 250 ye de var 1000 kusurlere de indirimleri takip edersek 500 gibi alabiliriz böyle biseyi..
Evet canım bizim de ilk bebeğimiz. Ama biz heyecanimizi esimle birlikte yaşayamıyoruz maalesef uzaktayiz. Yani heves edip şunu da söyle yapalım deyip karşılıklı konuşamadık bile.. ikimiz de heyecanliyiz ama kendi içimizde.. öyle birşey var işte bizde de... inşallah herşey gönlümüzce olur hepimizin...
Bikac marka baktim cnm bende nette.uygun fiyatli olanlarda var.sunny baby mesela yada graco marka
Amin cnm insallah.Yurtdisinda falan mi.?Insallah ikincide Rabbim nasip ederde beraber konusup anlasirsnz :)❤Özuluyodurr sizi yaa o da cok zor uzakta nasil dayaniyosn Allah yardimcin olsun doguma falan insallah gelir:)
Çok güzel ya canimm
Ucuza da çok 200 e bile alabilirsin. Ama naylon yani ben tercih etmem açıkçası. Ben almışken iyi bişey alıp diğer çocuklara da eskimeden saklama çabasındayım.. O nedenle almışken kaliteli almak herseyde O nemli benceeAynen war ama mali nasil bilmem:) biraz saglam olmali sanirim plastik urun sonucta
Aynen war ama mali nasil bilmem:) biraz saglam olmali sanirim plastik urun sonucta
biz o zaman park yatak yatağı almıştık ince oluyor onun uzerinede çok ince yün yatak yapmıştı kvNasil almali ki yatagini acaba???
Canım sen tecrubelisin bende park yatak düşünüyorum. Hem anne yani gibi hemde odadan odaya götürürüm.. Ama kendi odasına da beşik almalı miyim yani oda yapacağız k.v. alacaklar ama onlar genç odası alalım diyorlar kararsizim.
Kizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:)
Kizlar hayirli aksamlar.park yatak daha once kullanmis veya park yatak hakkinda bilgisi olan warmi?saglam mi mesela?cocuk sanirim 4 yasina kadar yatabiliyormus.hareketli diyelim mesela tepinirken cocuk kirilabilirmi?yada neye gore almali?kimisi terletiyor diyor dayaniksiz diyor.boyutlari ne olmali en buyukmu tercih etmeli???anneler fikir verin
Grubun rekorunu elimde bulunduruyorum yinedebende 74 kg la hamile kaldım ve hizla kilo aliyorum veriliyor takma kafana
Evet Canim ici rahat, benim oğlum Yeni doğduğunda gündüz ve gece onun içimde yatmıştı daha minikken. :) kendini hareket ettirene kadar. Zaten titresimliydi , uyurdu içinde uzun uzunBence sever :) bnde baktim aynisinin baya uygunu war nette alinabilir yani.ama yaticak dimi icinde.besik gibi oluyo dimi bu?
Benim bir anda oldu bide, öksürürken vs değilde anlık, o yüzden biraz korktum ama çok şükür saniyelikti yani . Sanırım normal
geçmiş olsun canım ben sıcak suya limon sıkıyordum bir de kuru nane ekleyip içiyordum boğaz agrisinada tuzlu su ile gargara ins ise yararKızlar selamlar, park yatak ben de düşünüyorum kesinlikle, 3 yaşından sonra da o da yaparız artık.
Ben galiba grip oluyorum burnum akıyor, boğazım sızlıyor. Var mı kolay atlatmam için önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?