2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Amin cnm insallah.Yurtdisinda falan mi.?Insallah ikincide Rabbim nasip ederde beraber konusup anlasirsnz :)❤Özuluyodurr sizi yaa o da cok zor uzakta nasil dayaniyosn Allah yardimcin olsun doguma falan insallah gelir:)

Amin cnm insallah.Yurtdisinda falan mi.?Insallah ikincide Rabbim nasip ederde beraber konusup anlasirsnz :)❤Özuluyodurr sizi yaa o da cok zor uzakta nasil dayaniyosn Allah yardimcin olsun doguma falan insallah gelir:)

Eşim askeri personel canım o yüzden suriye de gorevde 45 günde bir izne geliyor. Bir süre böyle devam edecek. Doğuma yakın gelecek inşallah tamamen. (Birdahaki göreve kadar)
Tabiki çok özlüyor ve çok merak ediyorum diyo.. ilk başlarda çok midem bulanıyordu. Anlatıyordum telefonda. Sama göre kötü bişey ama keşke ben de yanında olsam diyordu. Şimdi hep der. Nasıl oldun acaba.. karnın buyudu mu diye.
Özlem gerçekten çok zor ve hamilelikte ×10 daha zor maalesef.

Aynen war ama mali nasil bilmem:) biraz saglam olmali sanirim plastik urun sonucta
Ucuza da çok 200 e bile alabilirsin. Ama naylon yani ben tercih etmem açıkçası. Ben almışken iyi bişey alıp diğer çocuklara da eskimeden saklama çabasındayım.. O nedenle almışken kaliteli almak herseyde O nemli bencee

Aynen war ama mali nasil bilmem:) biraz saglam olmali sanirim plastik urun sonucta

Benim kardeşimin var park beşik..
Annemin sonradan oldu 2 yaşında bir kardeşim var.. O kadar tatlı geldi ki seneler sonra. Annem onu hep yanında yatırdı. Birgün olsun ayrı yatmadılar. Dayimlar da hediye olarak almışlardı o beşiği. Tabi kullanmadı hiç. Annemde kutusuna koyduğu gibi kaldırdı.
Annem vereyim onu sana ister 1 çocuk büyüt ister 2 diyor.
Eşimle hiç konuşma fırsatım olmadı ki. Eğer annem den o beşiği alırsam içinde yatağı da var hiç durmam bebek odası da yaparım büyüyen beşikli çünkü çok hevesleniyorum odaya en başından beri
Cibinligide vardı ama ben sevmiyorum cibinlik

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben DNA genetik test yaptırmıştım 2li test için çok şükür düşük risk çıktı ve aynı zamanda bu testle cinsiyetinide öğrendik bi kızımız daha oluyor:)
Bu arada bendeki tüm belirtiler erkek bebek belirtisiydi çin takvimine göre de erkekti mesela kalbi 140 ın altında atıyordu ve bunun gibi internette dolaşan bi çok bilgi uyuyordu ama kızım oluyor:))

kendi odasına beşik alma bence ben sadece dolabını ve park yatağını aldım bazasını bu yaz aldım. ama almak istiyosan çocuk odası alabilirsin.

Kizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:)

aynen öyle ben annemlere tatile giderken taşıyordum çok rahat oluyodu yerini yadırgamıyordu :)

sağlam hatta çok sağlam oğlum bazen yanına istiyodu beni bende yatıyodum yanına ilkinde korka korka yattım ama maşallaaah baya sağlam :) boyutuna gelince çok büyük almanıza gerek yok normal standart boy alın. 3 yaşına gelsede sığamamazlık gibi bi durum olmuyor.

Bence sever :) bnde baktim aynisinin baya uygunu war nette alinabilir yani.ama yaticak dimi icinde.besik gibi oluyo dimi bu?
Evet Canim ici rahat, benim oğlum Yeni doğduğunda gündüz ve gece onun içimde yatmıştı daha minikken. :) kendini hareket ettirene kadar. Zaten titresimliydi , uyurdu içinde uzun uzun Bu yaz Türkiye'deki kuzenimin bebeği içinde hediye aldım öyle, çok sevdi kendisi ve bebeği

Kızlar selamlar, park yatak ben de düşünüyorum kesinlikle, 3 yaşından sonra da o da yaparız artık.
Ben galiba grip oluyorum burnum akıyor, boğazım sızlıyor. Var mı kolay atlatmam için önerisi olan?

Kızlar selamlar, park yatak ben de düşünüyorum kesinlikle, 3 yaşından sonra da o da yaparız artık.
Ben galiba grip oluyorum burnum akıyor, boğazım sızlıyor. Var mı kolay atlatmam için önerisi olan?
geçmiş olsun canım ben sıcak suya limon sıkıyordum bir de kuru nane ekleyip içiyordum boğaz agrisinada tuzlu su ile gargara ins ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…