2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Süt gerçekten önemli 2 yıl emzirdim bir kere bile hasta olmadı hastane yüzü görmedik ne zmn kestim yavaş yavaş başladı hastalıklar. Çok zor hiç kolay değil ben çok yıprandım ama değdi:) tabi emzirmenin en iyi yanı ise kiloların sen farketmeden gitmesi:)

Kızlar ben yarın 11+2 olacağım. Normal kadın doğumcuma gitsem ikili test yaparmı ? Fetal dna için doktorum haftasonuna kadar düşün demişti. Bir fikir almış olurum ne dersiniz.

Kızlar ben yarın 11+2 olacağım. Normal kadın doğumcuma gitsem ikili test yaparmı ? Fetal dna için doktorum haftasonuna kadar düşün demişti. Bir fikir almış olurum ne dersiniz.

11-14 arası uygun ikili testte .. ama kadın doğumcu yapmıyor bildiğim kadarı ile radyoloji uzmanı yapıyor canım

11-14 arası uygun ikili testte .. ama kadın doğumcu yapmıyor bildiğim kadarı ile radyoloji uzmanı yapıyor canım
Benim kadın doğumcum 15 gün sonra gelirsin kontrol ederiz. 1 hafta sonrada ikilini yaparız demişti. Ama ben normal tüp bebek doktoruyla çakışıyor diye ertelemiştim. Yarına alabildim randevu bakalım ne diyecek

Şükür mide bulantılarından eser kalmadı artık

Çok zordu ama hepsi bir dönem işte ... şimdi ufak ufak ne başladı ..mide yanmaları ..ekşimeler ....

bir de kasık krampları ...

Hepsi ile barışık olmaya çalışıyorum şükür .

Benim kadın doğumcum 15 gün sonra gelirsin kontrol ederiz. 1 hafta sonrada ikilini yaparız demişti. Ama ben normal tüp bebek doktoruyla çakışıyor diye ertelemiştim. Yarına alabildim randevu bakalım ne diyecek

Kadın doğumda bakabiliyormuş evet , yaptır bence dr un tamam der muhtemelen ....

Yok daha ekleme canım içim de hala kız olabilir gibi bi his var. Bacak arasından her ne kadar bisi gözüksede

Valla canım ben hala bi çare bulamadım umarım çabuk geçer

Sağlık ocağından geliyorum normal olur dediler klasik işte hatta 9 ay olan bile varmış yediğini hemen çıkartan.. napalım sıkıcaz dişimizi. Kızlardan var mı acaba bulantıları geçen rahatlayan ?

Sağlık ocağından geliyorum normal olur dediler klasik işte hatta 9 ay olan bile varmış yediğini hemen çıkartan.. napalım sıkıcaz dişimizi. Kızlardan var mı acaba bulantıları geçen rahatlayan ?

Benim bulantim sıfır iştah başladı

takım çok alma derim çok çabuk büyüyo benim giydirmediğim 3 tk kaldı. hastane çıkışı 1ad yda 2ad alabilrsin birde hastane veriyor çantasıyla takım. normal tk ağırlık verebilirsin. yenidoğanlar çok küçük oluyor ve büyüdüğü için kullanamıyorsun
sarı tülbent olmazsa olmazlarım arasında olmuştu. sarılık olmasını önler diyolar bizde çok şükür olmadık hiç
banyo küvetine file yada sünger koyuyolar ben kullanmadım bebek suyun üstünde kalıo üşüyo ben büyük hamam havlusu almıştım her banyoda küvetin altına seriyordum onun üstüne yatırıyodum.
birde kendin için elbise al canım hastanede doğumdan sonra doktor alttan muayne ederken falan rahatlık oluyor elbise

benim deneyim ve tecrübelerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…