2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
maşAllahh ya ne güzelll :)❣ inşAllah o günleride yasıcaz zamanı gelince ❣

inşAllah iyi cıkar cnm kan sonuçlarında❣erkek ismi ne düşündünüz :) AMİNNNN ya onlar iyi sağlıklı olsunlar hepp❣

Teşekkür ederim cnm sagol umarim kan testim iyi çıkar yaşım 37 olunca korkuyorum
Çıkar canım Allah'ın izniyle, benimde cuma günü , ikili test olacak, kan vermiştim de Hem Onun sonucunu ogrenicem hemde bebeğe bakılacak , düşünmemeye çalışıyorum ama yinede biraz stres korku ve heyecan var :/ ilkinde yaptirmamistim bunda kendim istedim ama bazen keşke hiç yaptirmasamiydim diyorum. Hakkımızda hayırlısı

Kızlar oğlumla kocaman bi kase mısır patlattık yiyoruz ama kendime hakim olamıyorum bi seferlik abartsam bişe olur mu ki

Dr yazdı cnm yap diye kan testini herkese veriyorlar galiba
İkili testin prosedüründe kan vermek şart canım. ben ikili test yaptırmadım aslına bakarsan, sadece bi nebze içim rahat etsin diye burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bide ensesindeki kalınlığa bakın dedim doktora o da normal dedi o kadar :)

Kızlar oğlumla kocaman bi kase mısır patlattık yiyoruz ama kendime hakim olamıyorum bi seferlik abartsam bişe olur mu ki
Kilodan Başka bir zararı olmaz sanırım :) ben de bayılırım bak şimdi içimden bir ses kalk yap diyor, diğer yanımda "boşver bu saatte ,birde kazma dişlerinin arasına girer bütün gece uğraşırsın diyor " :)

Canım gözüme çarptı da sen niye tablo da yoksun ya da ben mi göremedim:)

Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer bu dönem dua et bol bol olmazsa riskli gebelik uzmanı gidip gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…