- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.801
Hemen hemen aynı kilodayız. Ben de 63'le başladım. Şu an 64.5 kgyim. Dr neden ikincide az alırsın dedi acaba? Ablam ilkinde 17 ikincide 11 kg almıştı. Yeğenimin peşinde koşmaktan. Ben de ilkinde 11 kg aldım. Bunda kaç alacağımı merak ediyorum.ben 65,5 gibiydim şuan 67 yim fazla almadım ilk hamileliğimde de 65 ile hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim. dr 2. hamilelikte daha az alırsın dedi ama bakalım kısmet :) iştahım çok var durup durup bişiler yemek istiyorum
Ben de iki üç günde bir hissediyorum. Dr normal dedi. Kızımda 13'te hissettiğimi söyleyince o bebeğin nabzıdır dedi. Benim de ikinci olacak inşallah. Aklıma takılmıştı hissetmemem. Dr rahatlattı. Bana ilk dr folik asit sonrası kan sulandırıcı ve multivitamin vermişti. Yeni dr hapı sevmediğimi söyleyince vitamin çok da gerekli değil. Zaten iyi besleniyorsundur dedi ve kan hapı verdi.Herkese merhaba umarım herkes iyidir bulantılar hafiften azaldı çok şükür yavaş yavaş herkes kıpırtıları hissetmeye başlamış bizde tık yokBende hissetmek istiyorum 2. Hamilelik üstelik. Birde ben hala hiç bir vitamin kullanmıyorum folik asiti de bıraktım hiç bir dr bana bişey vermedi siz kaçıncı haftalar kullandınız
Doktorun günahını aldım ya kız.. Bak bu seferde eczacı hata yapmış.. Okuduğun iyi olmuş, değiştir valla..Canm doktor decavit yazmış adam dedi elimizde elevit var ikisi de aynı dedi bende o yüzden aldm prospektus okumadan ilaç icimedigim için içmeden gördüm yarın gidip vericem degistircem
Canım ben şimdi; multivitamin, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum her gün.. Haftada iki günde omega 3 kullanıyorum.. Onu kullandığım gün multivitamini içmiyorum..Canım bende multivitamin kullanıyorum doktor bitince devam etmemi söylemişti ama aile hekimliği decavit vermişti, decaviti kullanırsan ek bişey kullanacak mısın ?
Aynen, bende kendi başıma gelince isimleri anlamlı bulmaya başladım.. Yazdığın isimlerin hepsi çok güzel canım ama en çok Agah ismini sevdim, çok güzel geliyor..İçin ferah olsun. Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle.
Geçmiş olsun.
Amin. Bana çok anlamlı gelen isimler bazılarınca alelade söyleniyor. O zaman isim de anlamını yitiriyor. Erdem, Kemal (olgunluk), Agah (bilgili) gibi isimlerin anlamları da hoşuma gider mesela. Erkek ismi bulmak ne zormuş hakikaten.
Bacaklar bol geliyor değilmi.. ben sürekli işyerinde elbise giyiyorum hamile corabı ile .. rahat oluyorAy aynen yaa zayıf olunca hamile pantolonu bulmak da zorlaştı
Nar suyu diye duymuştum 6 sene evvel kızımda denedim faydayı bırak zararı oldu mu diye şüphe ediyorum 6 ay kolikten uyumadık.zombi gibi olmuştumDoğduğunda ağzına bişey damlatıyorlarmış neydi unuttum gaz sancisi olmuyormus böyle şeylere inanıyor musunuz kızlar??
Canım ben şimdi; multivitamin, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum her gün.. Haftada iki günde omega 3 kullanıyorum.. Onu kullandığım gün multivitamini içmiyorum..
Doktorum bana decavit yazdı, ilacın bitince başla dedi.. Bir sonraki randevu da yine multivitaminden bir paket daha al dedi.. Decavit'e başlayamadım henüz..
Doktorlar multivitamin ile birlikte; kasılmalar için magnezyum, kan için demir takviyesi veriyorlar galiba.. Hatta D vitamini damlası da kullanan arkadaşlar var.. Tabi doktoru hiçbir ilaç yazmayan arkadaşlar da var.. Doktorumuza güveneceğiz artık. Ama doktoruna hatırlat bir istersen.
Nar suyu diye duymuştum 6 sene evvel kızımda denedim faydayı bırak zararı oldu mu diye şüphe ediyorum 6 ay kolikten uyumadık.zombi gibi olmuştum
Ben de hissediyorum bebeğimi artık bir iki kez annem ve eşim de hissetti. Ama canı istedi mi vuruyor bizimki :) biraz daha guclensin de her gün bı sürü kez hissedecezKizlarr merhabaBi kac gundurr bebegimi tam olarak hissediyormm Babasinaa bi sürü tekmeler atti bizim paşa.Sanirim babacı birz o gelince hmen basliyor pıt pıt
Bizden simdilik bu kadar sizlerr nasilsnz
?
Sagol canim benimİçin ferah olsun. Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle.
Geçmiş olsun.
Amin. Bana çok anlamlı gelen isimler bazılarınca alelade söyleniyor. O zaman isim de anlamını yitiriyor. Erdem, Kemal (olgunluk), Agah (bilgili) gibi isimlerin anlamları da hoşuma gider mesela. Erkek ismi bulmak ne zormuş hakikaten.
Kizlarr merhabaBi kac gundurr bebegimi tam olarak hissediyormm Babasinaa bi sürü tekmeler atti bizim paşa.Sanirim babacı birz o gelince hmen basliyor pıt pıt
Bizden simdilik bu kadar sizlerr nasilsnz
?
Bende yeni iyileştim o yüzden yemek istemiyorum ama içim feryat figan dondurma istiyorKızlar ben de hergun dondurma yiyorum ya çok canım istiyor
Yiyorum mecbur çünkü napiyim yoksa soğuk içecek içiyorum o da meyve suyu falan kesmiyor kola da kalıyor gözüm en iyisi dondurma yiyorum en azından zararlı değil diye düşünüyorumBende yeni iyileştim o yüzden yemek istemiyorum ama içim feryat figan dondurma istiyor
Aynen en iyisi dondurma yine :)Yiyorum mecbur çünkü napiyim yoksa soğuk içecek içiyorum o da meyve suyu falan kesmiyor kola da kalıyor gözüm en iyisi dondurma yiyorum en azından zararlı değil diye düşünüyorum
Bende her alışverişe gittiğimde o köpük gibi olan külahta dondurmalardan alıyorum.Kızlar ben de hergun dondurma yiyorum ya çok canım istiyor
Ben de ne ararsanız var :) pis boğaz ben. Patates cipsi ve gazoz favorim, Ne yapayım abartmasikca ara ara tüketiyorum :) burdaki doktorlar fazla kisitlamiyor :)) hergün olmadıkça bir zararı olduğunu düşünmüyorum bendenAynen en iyisi dondurma yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?