2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben kıyamıyorum bazen cips yiyorum ama gerçekten üzülüyorum sonra diyorum meyve yoğurt yemek varken cips niye yiyorum diye ve bu dönem kalsiyum almak için en önemli dönem. Bundan sonra çok sık süt içmeliyiz. Nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç..

Ben bulantı falan yaşamadığım için güzel besleniyorum yani hamilelikten önce de her besin grubundan tuketirdim , Şimdi de aynı o yüzden ufak kacamaklara yer var bende :) kalsiyum için chia tohumu tüketiyorum ben , süt de tabi... yogurttan soğudum sadece ama ayran icebiliyorum

Chia tohumu, yulaf ezmesi, çiğ ıspanak, tuketilebilir kalsiyum için. Ayrıca kaşar peyniri de iyi kalsiyum deposu

Benimde ikinci gebelik bende hissetmiyorum heralde ilkinde şöyle oturup dinliyorduk bilemedim. Ben sadece vitamin kullaniyorum her seferinde kan ilacini sormamam ragmen israrala daha degil diyor en son biraz dusuk cikti normal degerlerden bir dahaki sefere baslariz dedi bende bir dahaki randevuda alırım inşallah magnezyum.d vitamini de kullanmiyorum sadece vitamin iciyorum

Benimde olmuştu oyle bir agri gecen haftalarda ara ara oluyor dinlen oyle oldugu zamanlar su iç bol bol yine gecmezse doktoruna sorarsin

Canım ücretsiz izin filan alabilme imkaninin varmi en azindan ilk zamanlar sen bakarsin kv iki çocuğa bakıyor iyice dusun senin cocuguna yetisebilecekmi en iyi sen ve esin bilir kv maşallah 2 cocuga birden ben tekine yetisemiyorum

Sut falan içiyorsan yoğurt yemesende olur o diğerini tolere eder. Chia tohumu nedir ben hiç duymadım..

Kizlar naber? Bugün kendimi cok siskin hissediyorum nefes alamiyorum sanki söyle dolu dolu. Halbuki cok biseyde yemedim.
Bide canim öyle cok buzzz gibi kola cekti ki. Ama yok malesef olsa icicem bi bardak
Hamilelik çok farklı bir şey. Maalesef benim de canım asitli şeyler istiyor bazen. Bu akşam eşimin ice teasından iki yudum aldım. Asitli şey istediğimde sade sodanın içine limon koyup bekleterek içiyorum. Asidi gitsin diye. Güya asitli şey içeceğim. Minnoşa yine de kıyamıyorum
Chia tohumu, yulaf ezmesi, çiğ ıspanak, tuketilebilir kalsiyum için. Ayrıca kaşar peyniri de iyi kalsiyum deposu
Lor peynirinde de bol kalsiyum varmış. Hatta kaşardan daha fazlaymış. Onu da dene dilersen.

Piliç çevirme gibi bir sağa bir sola dönmekten yoruldum. Yine de uyuyamıyorum. Her hamilelik gerçekten farklıymış. Bu sefer uyku nedir unuttum. İlk aylarda akşam erken uyuduğum için gece kalkıyorum diyordum ama alakası yokmuş. Gece en az iki saat ayaktayım. Sabah da zombi gibi işe gidiyorum. Minnoş doğunca zaten uykusuz kalacağız. Bari son aylarda uyusam. Uykusuzluğa çare bulan var mı?

Bende aynen sola saga dön derken uyanıyorum belim de ağrıyor artık. Gece uyuyamayincs gündüz uyuyom bu sefer yine ayni . Gündüz uyumamaya çalıştım gece daha rahat uykuya daldim ama tuvalet meselesi var uykum çok olsa bile tutmaya calisssamda anca 1 saat ertrleyip yine kalkiyorum iste çok uykum vardi lavaboya kalkınca yine acildi gözlerim. Tabi perşembe günü utrasonum var soracaklarim var nasil diyecek doktor onlar kafamda olunca tekrar uyuyamayip sinir oluyorum . Kafamiz bos olmasi lazim uyumamiz icin ama bebegimiz iyi mi , şu hap var yok iyi geliyor mu , ayrıntılı utrason nolacak , sonuçlar iyi gelecek mi ..... bir sürü sorular olunca hamilelik sürecinde zor bize derin uykular

Canlar , ayrıntılı utrasonna giren arkadaslarim bir anlatsaniz bize , hangi doktor yapti , ne kadar sürdü , nelere bakti ne gördü , anlattı mi ayrıntılı , neler önemli birsey dedi mi , birsey yaptiniz mi , önemli önemsiz ne varsa neler oldu bir anlatıp bizleride bilgilendirirseniz canlar

İşe ne zaman döneceğinize bağlı ilk 2 yıl bence kesinlikle bir bebeğin anneye ihtiyacı var... Eğer maddi olarak çalışmanız gerekmiyorsa. Ben birde ne kadar kazanırsan o kadar harcandığına inanıyorum yani daha iyi bir gelecek için değilde yakın zamanları doya doya geçirme taraftarıyım:)naçizane önerim:)
Nar suyu diye duymuştum 6 sene evvel kızımda denedim faydayı bırak zararı oldu mu diye şüphe ediyorum 6 ay kolikten uyumadık.zombi gibi olmuştum
Aynen bende 7 yıl önce doğunca kızıma nar suyu damlattım ağzına ilk gün ama 1 yıl boyunca kolik bir bebeğim vardıbende zararımı oldu die düşünmüyo değilim:)))

Sut falan içiyorsan yoğurt yemesende olur o diğerini tolere eder. Chia tohumu nedir ben hiç duymadım..
Chia tohumu omega 3. Kalsiyum ve demir içeren birşey, küçük tohumlar suya atınca etrafı jel lesiyor ama suya tat koku renk vermiyor ve herşeye koyabilirsin çorbaya, tatlıya, içeceğe be hamileler de tuketebiliyor

mermerşahi tülbent bezi gerçekten çok işe yarıyor
zaten her zaman demiyorum pamuk ve ıslak mendil fiyatlarını görünce şaştım valla doğalı arayalım dedik ama insanı kazıklıyorlar arada yaparım pamukta yetişmez ıslak mendili de ilk aylar kullanmak istemedğim için dedim
Yaaa ben bi hissedemedim hareketlerini
benim de ikinci gebeliğim ama hiç bir şey anlamıyorum ilkinde sanırım tum dünyamız oydu ama şimdi yavrularımız var çalışıyorum gun içindeki telaşeden anlamıyorum akşam da dinlenmeye fırsat olmuyor ki
Kızlar ben de hergun dondurma yiyorum ya çok canım istiyor
her gün dondurma soğuk su tüketiyorum içimi rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…