- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.821
Bende her alışverişe gittiğimde o köpük gibi olan külahta dondurmalardan alıyorum.Geçen gittigimde yağmur yagiyordu ben dondurma yiyordum Esimde bir hasta ol ben sana gösteririm , diye kızıyordu
Ben de ne ararsanız var :) pis boğaz ben. Patates cipsi ve gazoz favorim, Ne yapayım abartmasikca ara ara tüketiyorum :) burdaki doktorlar fazla kisitlamiyor :)) hergün olmadıkça bir zararı olduğunu düşünmüyorum benden
Ben de hissediyorum bebeğimi artık bir iki kez annem ve eşim de hissetti. Ama canı istedi mi vuruyor bizimki :) biraz daha guclensin de her gün bı sürü kez hissedecez
Benim eşinde uzakta olduğu için hiç hissedememişti bu hafta sonu burdaydı izinde.. o burdayken çok vurdu ilk defa hissetti o da çok güzel bir duygu.. :)
Ben bulantı falan yaşamadığım için güzel besleniyorum yani hamilelikten önce de her besin grubundan tuketirdim , Şimdi de aynı o yüzden ufak kacamaklara yer var bende :) kalsiyum için chia tohumu tüketiyorum ben , süt de tabi... yogurttan soğudum sadece ama ayran icebiliyorumBen kıyamıyorum bazen cips yiyorum ama gerçekten üzülüyorum sonra diyorum meyve yoğurt yemek varken cips niye yiyorum diyeve bu dönem kalsiyum almak için en önemli dönem. Bundan sonra çok sık süt içmeliyiz. Nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç..
Bende merak ettim iyi mi acaba?
Benimde ikinci gebelik bende hissetmiyorum heralde ilkinde şöyle oturup dinliyorduk bilemedim. Ben sadece vitamin kullaniyorum her seferinde kan ilacini sormamam ragmen israrala daha degil diyor en son biraz dusuk cikti normal degerlerden bir dahaki sefere baslariz dedi bende bir dahaki randevuda alırım inşallah magnezyum.d vitamini de kullanmiyorum sadece vitamin iciyorumHerkese merhaba umarım herkes iyidir bulantılar hafiften azaldı çok şükür yavaş yavaş herkes kıpırtıları hissetmeye başlamış bizde tık yokBende hissetmek istiyorum 2. Hamilelik üstelik. Birde ben hala hiç bir vitamin kullanmıyorum folik asiti de bıraktım hiç bir dr bana bişey vermedi siz kaçıncı haftalar kullandınız
Benimde olmuştu oyle bir agri gecen haftalarda ara ara oluyor dinlen oyle oldugu zamanlar su iç bol bol yine gecmezse doktoruna sorarsinYa kızlar, bugün öğleden beri vajinanın sol tarafında bir ağrı var. Vajina kemiği mi yoksa kas mı anlayamıyorum ama vajinanın üst kısmı ve sol tarafında. Doktoruma sordum parol yada minoset alabilirsin ama geçmezse haber ver dedi. Neden oluyor olabilirki? Böyle bir ağrı hissettiğiniz oldu mu?
Canım ücretsiz izin filan alabilme imkaninin varmi en azindan ilk zamanlar sen bakarsin kv iki çocuğa bakıyor iyice dusun senin cocuguna yetisebilecekmi en iyi sen ve esin bilir kv maşallah 2 cocuga birden ben tekine yetisemiyorumkızlar selam nasılsınız ?
sizlere bir sorum var akıl verin bana
şimdi ben çalışıyorum dün patronlarla konuştuk çalışıp çalışmayacağımı düne kadar kv bana bakarım falan demedi çocuğuna falan neyse eltim söylemiş mydestinyy'nin yerine eleman alıyorlar falan kv demiş ki bırakmasın işini ben bakarım fakat kv şuan 8 yaşında ve 7 aylık torununa bakıyor eltimin çocuklarına bende burda kararsızım acaba yetebilecek mi bakabilecek mi diye bir yanım diyor ki otur çocuğuna bak yıllardır bekledin bir yanım da çalış çocuğuna güzel bir gelecek ver eşim düne kadar sen bak anneme bırakma diyen bak annem iyi hoş temiz güzel bakar ama eğitim olarak sıfır bekleme birşey diyordu şimdide sen bilirsin madem patronların seni gözden çıkarmıyorlar devam etmeni istiyorlar çalış diyor kafam allak bullak
Bnim esimde inanmiyodu tekme attigina dokununca anladi:))
Ben bulantı falan yaşamadığım için güzel besleniyorum yani hamilelikten önce de her besin grubundan tuketirdim , Şimdi de aynı o yüzden ufak kacamaklara yer var bende :) kalsiyum için chia tohumu tüketiyorum ben , süt de tabi... yogurttan soğudum sadece ama ayran icebiliyorum
Hamilelik çok farklı bir şey. Maalesef benim de canım asitli şeyler istiyor bazen. Bu akşam eşimin ice teasından iki yudum aldım. Asitli şey istediğimde sade sodanın içine limon koyup bekleterek içiyorum. Asidi gitsin diye. Güya asitli şey içeceğim. Minnoşa yine de kıyamıyorumKizlar naber? Bugün kendimi cok siskin hissediyorum nefes alamiyorum sanki söyle dolu dolu. Halbuki cok biseyde yemedim.
Bide canim öyle cok buzzz gibi kola cekti ki. Ama yok malesef olsa icicem bi bardak
Lor peynirinde de bol kalsiyum varmış. Hatta kaşardan daha fazlaymış. Onu da dene dilersen.Chia tohumu, yulaf ezmesi, çiğ ıspanak, tuketilebilir kalsiyum için. Ayrıca kaşar peyniri de iyi kalsiyum deposu
Bende aynen sola saga dön derken uyanıyorum belim de ağrıyor artık. Gece uyuyamayincs gündüz uyuyom bu sefer yine ayni . Gündüz uyumamaya çalıştım gece daha rahat uykuya daldim ama tuvalet meselesi var uykum çok olsa bile tutmaya calisssamda anca 1 saat ertrleyip yine kalkiyorum istePiliç çevirme gibi bir sağa bir sola dönmekten yoruldum. Yine de uyuyamıyorum. Her hamilelik gerçekten farklıymış. Bu sefer uyku nedir unuttum. İlk aylarda akşam erken uyuduğum için gece kalkıyorum diyordum ama alakası yokmuş. Gece en az iki saat ayaktayım. Sabah da zombi gibi işe gidiyorum. Minnoş doğunca zaten uykusuz kalacağız. Bari son aylarda uyusam. Uykusuzluğa çare bulan var mı?
İşe ne zaman döneceğinize bağlı ilk 2 yıl bence kesinlikle bir bebeğin anneye ihtiyacı var... Eğer maddi olarak çalışmanız gerekmiyorsa. Ben birde ne kadar kazanırsan o kadar harcandığına inanıyorum yani daha iyi bir gelecek için değilde yakın zamanları doya doya geçirme taraftarıyım:)naçizane önerim:)kızlar selam nasılsınız ?
sizlere bir sorum var akıl verin bana
şimdi ben çalışıyorum dün patronlarla konuştuk çalışıp çalışmayacağımı düne kadar kv bana bakarım falan demedi çocuğuna falan neyse eltim söylemiş mydestinyy'nin yerine eleman alıyorlar falan kv demiş ki bırakmasın işini ben bakarım fakat kv şuan 8 yaşında ve 7 aylık torununa bakıyor eltimin çocuklarına bende burda kararsızım acaba yetebilecek mi bakabilecek mi diye bir yanım diyor ki otur çocuğuna bak yıllardır bekledin bir yanım da çalış çocuğuna güzel bir gelecek ver eşim düne kadar sen bak anneme bırakma diyen bak annem iyi hoş temiz güzel bakar ama eğitim olarak sıfır bekleme birşey diyordu şimdide sen bilirsin madem patronların seni gözden çıkarmıyorlar devam etmeni istiyorlar çalış diyor kafam allak bullak
Aynen bende 7 yıl önce doğunca kızıma nar suyu damlattım ağzına ilk gün ama 1 yıl boyunca kolik bir bebeğim vardıbende zararımı oldu die düşünmüyo değilim:)))Nar suyu diye duymuştum 6 sene evvel kızımda denedim faydayı bırak zararı oldu mu diye şüphe ediyorum 6 ay kolikten uyumadık.zombi gibi olmuştum
Chia tohumu omega 3. Kalsiyum ve demir içeren birşey, küçük tohumlar suya atınca etrafı jel lesiyor ama suya tat koku renk vermiyor ve herşeye koyabilirsin çorbaya, tatlıya, içeceğe be hamileler de tuketebiliyorSut falan içiyorsan yoğurt yemesende olur o diğerini tolere eder. Chia tohumu nedir ben hiç duymadım..
Canım benim mendillerimi annem tülbent bezinden yapmıştı çok işime yaramisti altı içinde e bebekte pamuklar var kare şeklinde onları kullandım 6 ay kadar çok işimi görmüştü yine onları alırım kismetse
zaten her zaman demiyorum pamuk ve ıslak mendil fiyatlarını görünce şaştım valla doğalı arayalım dedik ama insanı kazıklıyorlar arada yaparım pamukta yetişmez ıslak mendili de ilk aylar kullanmak istemedğim için dedimZ zerenzerengil gratiste benni kare pamuklar var ordan ya da e-bebekten yine kare şeklinde pamuklardan çok kullanmıştım ilk zamanlar. Bence kumaş alıp yıkama fikrini unut :) yemek yemeğe duş almaya vakit bulamayacaksın ki :)
Yaaa ben bi hissedemedim hareketlerini
benim de ikinci gebeliğim ama hiç bir şey anlamıyorum ilkinde sanırım tum dünyamız oydu ama şimdi yavrularımız var çalışıyorum gun içindeki telaşeden anlamıyorum akşam da dinlenmeye fırsat olmuyor kiBenimde ikinci gebelik bende hissetmiyorum heralde ilkinde şöyle oturup dinliyorduk bilemedim. Ben sadece vitamin kullaniyorum her seferinde kan ilacini sormamam ragmen israrala daha degil diyor en son biraz dusuk cikti normal degerlerden bir dahaki sefere baslariz dedi bende bir dahaki randevuda alırım inşallah magnezyum.d vitamini de kullanmiyorum sadece vitamin iciyorum
her gün dondurma soğuk su tüketiyorum içimi rahatlatıyorKızlar ben de hergun dondurma yiyorum ya çok canım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?