- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.841
İki üç haftadır ben de öyleyim nefes alsam derin derin karnıma sığmıyor nefes karnım gergin... Olur böyle seyler herhaldeKizlar naber? Bugün kendimi cok siskin hissediyorum nefes alamiyorum sanki söyle dolu dolu. Halbuki cok biseyde yemedim.
Bide canim öyle cok buzzz gibi kola cekti ki. Ama yok malesef olsa icicem bi bardak
Ben de çalışıyorum ve en fazla 6ay ücretsiz izin alabilirim.yani çalışmaya başladığım da kısmetse bebeğim 7-8aylik olacak.calismamayi hiç düşünmedim.Annem ya da kayınvalidem bakarsa bakacak bakamazsa bakıcı bulacağız.ozelnsektorde çalışanlar için 2yil bebegimize bakmak rüya gibi.hicnduymadim.bazi yerler 6ay ücretsiz bile vermiyor buna da şükür diyorum.eger kayinvaliden bakabiliyorsa baksın sadece 2tane daha çocuğa bakması biraz teredutte bırakıyor.zaten 3yasindan sonra kesinlikle krese vermeyi planlıyorum annem baksa bile.bakalim hayırlısı planlar böyle yine de Allah bilir.kızlar selam nasılsınız ?
sizlere bir sorum var akıl verin bana
şimdi ben çalışıyorum dün patronlarla konuştuk çalışıp çalışmayacağımı düne kadar kv bana bakarım falan demedi çocuğuna falan neyse eltim söylemiş mydestinyy'nin yerine eleman alıyorlar falan kv demiş ki bırakmasın işini ben bakarım fakat kv şuan 8 yaşında ve 7 aylık torununa bakıyor eltimin çocuklarına bende burda kararsızım acaba yetebilecek mi bakabilecek mi diye bir yanım diyor ki otur çocuğuna bak yıllardır bekledin bir yanım da çalış çocuğuna güzel bir gelecek ver eşim düne kadar sen bak anneme bırakma diyen bak annem iyi hoş temiz güzel bakar ama eğitim olarak sıfır bekleme birşey diyordu şimdide sen bilirsin madem patronların seni gözden çıkarmıyorlar devam etmeni istiyorlar çalış diyor kafam allak bullak
Güzel haberlerle dön canım inşallah :)Gunaydin kizceleer
Ben saglik ocagindayim kan verdim asimin geçmesine iki gun kala asi olcam birazdan:) once bi kahvalti yapalim dedk sonra asimi olcam.ogleden sonrada detayli ultrasonum var kismetse insaallah guzel haberlerle gelirim
kiz bebeklerin kilitorisinin erkek bebegin cikintisini oldugu sanilabiliyormus yada kordon gorunuyormus.Bende anlamıyorum kızı nasıl erkek olarak görüyolar insanın kafası allak bullak olur neden dikkatli bakmıyor bu doktorlar
Günaydın canım inşallah detaylın cok güzel gecer. Kan ne için vermiştin?Gunaydin kizceleer
Ben saglik ocagindayim kan verdim asimin geçmesine iki gun kala asi olcam birazdan:) once bi kahvalti yapalim dedk sonra asimi olcam.ogleden sonrada detayli ultrasonum var kismetse insaallah guzel haberlerle gelirim
Canlar , ayrıntılı utrasonna giren arkadaslarim bir anlatsaniz bize , hangi doktor yapti , ne kadar sürdü , nelere bakti ne gördü , anlattı mi ayrıntılı , neler önemli birsey dedi mi , birsey yaptiniz mi , önemli önemsiz ne varsa neler oldu bir anlatıp bizleride bilgilendirirseniz canlar
Ben kıyamıyorum bazen cips yiyorum ama gerçekten üzülüyorum sonra diyorum meyve yoğurt yemek varken cips niye yiyorum diyeve bu dönem kalsiyum almak için en önemli dönem. Bundan sonra çok sık süt içmeliyiz. Nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç..
Bacaklar bol geliyor değilmi.. ben sürekli işyerinde elbise giyiyorum hamile corabı ile .. rahat oluyor
Gunaydin kizceleer
Pentide var cnm sitesinden alabilirsinhamile çorabını nerden aldın? geçen pentiden baktım yokmuş başka nerde vardır bilemedim
Günaydın canım inşallah detaylın cok güzel gecer. Kan ne için vermiştin?
hamile çorabını nerden aldın? geçen pentiden baktım yokmuş başka nerde vardır bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?