- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.881
Canım yanlış bilgi vermek istemem belki sadece benim dr önlem için demiştir ama chia tohumu bueme demişti bana. Bi araştır istersen.Chia tohumu, yulaf ezmesi, çiğ ıspanak, tuketilebilir kalsiyum için. Ayrıca kaşar peyniri de iyi kalsiyum deposu
Bi ara çok modaydı zayıflamak için herkes kullanıyordu ordan biliyorum bende
benim olmuyorda arkadaşım hamile onun kanıyormuş normal mi bilmiyorumdiş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Canım yanlış bilgi vermek istemem belki sadece benim dr önlem için demiştir ama chia tohumu bueme demişti bana. Bi araştır istersen.
benim olmuyorda arkadaşım hamile onun kanıyormuş normal mi bilmiyorum
Ay yani öyle bi yazmışım ki kusura bakma Yeme zararlı olabilir demişti.Ne demişti canım anlamadım doktorun
Ay yani öyle bi yazmışım ki kusura bakma Yeme zararlı olabilir demişti.
benim olmuyorda arkadaşım hamile onun kanıyormuş normal mi bilmiyorum
Penti den almıştım canım ben, o baktıgın yerde kalmamış olabilirhamile çorabını nerden aldın? geçen pentiden baktım yokmuş başka nerde vardır bilemedim
benim de çok kanıyor normal diye biliyorum canım diş etlerim de hep dolgun ve şiş fırça değer değmez baya bir kanıyordiş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Benim çok kanıyor bazen fırçalama dan ağzımda kan tadı alıyorum bakıyorum kanamis.hamilelikte normal canım.diş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Gaz bende de hala var ya bu sabah kalktığımda çok fenaydi.asiri derece gazın var nedense.hatta eşime dedim bebekler kimbilir neler çekiyor yavrularBende dün sağlık ocağına gittim. Oğlumda 16 haftalıkken arayıp çağırmıştınız bunda hala aramadınız bi sorun mu var diye geldim dedimhemşire baktı takibiniz bugün başlamış dedi gelmeseydiniz muhtemelen bugün arayacaktık dedi :) tansiyonuma baktı bişey demedi, bebeğimin kalp atışlarını dinledik bende ilk kez duydum maşallah çok iyi dedi, kiloma baktı hala 46 beğenmedi kilo almaya çalış sağlıklı beslen filan dedi, zaten yeterince yiyorum sağlıklı beslenmeye de dikkat ediyorum dedim yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum tetanozla ilgili doktorunla konuş dedi konuştuğumu ve gerek görmediklerini söyledim o yüzden yapmadı. Şubat sonu tekrar çağırdı emzirme eğitimi verecekmiş.
Dün çocuk hstanesinden de fetal eko için gün aldım taaaaa 24. Haftaya gün verdineyse ki ondan önce detaylıya giricem orda da bakılcak kalbine
Bugün yine yoğun gaz sancısı çekiyorum gına geldi artık
Büyük marketlerde satılıyordur sanırım. Belkide aktarda, burda heryerde bulabiliyorum ama TR de büyük marketlere bakmak lazımNerde satılıyor peki
Benimde çok kanıyor ben de normal diye biliyorum. Paradontax iyi geliyor muş kullanan arkadaşlarım vardı.diş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Ben kullanıyorum ve bir çok yerde hamileler için sakıncası olmadığı yazıyor :) hamile blogger lar da yazmış kullandıklarını. Günlük bir yemek kaşığı ile sınırlandirdim ben kendimi, Çok şükür bi sıkıntı yok hatta faydasını gördüm tabi siz doktorunuzu dinleyin yinedeCanım yanlış bilgi vermek istemem belki sadece benim dr önlem için demiştir ama chia tohumu bueme demişti bana. Bi araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?