2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Chia tohumu, yulaf ezmesi, çiğ ıspanak, tuketilebilir kalsiyum için. Ayrıca kaşar peyniri de iyi kalsiyum deposu
Canım yanlış bilgi vermek istemem belki sadece benim dr önlem için demiştir ama chia tohumu bueme demişti bana. Bi araştır istersen.

Bende sağlık ocağına gidip geldim . Aslında haftaya özelde randevu ve saglik ocagindaki tahlillerim ama cuma tatil başlıyorAllah nasip ederse cuma yola cikacaz 2 hafta yokum gitmeden tahlilleri olayım Bebeğimi iyi olduğunu bileyim.
Ozeldeki doktorum kan tahlili ve idrar tahlili istemişti onu yaptirmaya gittim. Ebemde gebe takip odasina aldi tansiyona baktirdı kilomu ölçü , bebikimin kalp atışını dinnlemeye çalıştılarveee bulmusken beni aşımı yapiverdikorkuyordum eşimle gelirim ben sonra dedim. Birsey olmaz aç omzunu dedi. Diger hemşirenin sorularina cevap verecem derken bi baktim olmus. Bitti mi Yaptim sen farketmedin dedi hissetmedim anlamadim bile. Eşine nazda yapamadin bir dahakine artik dedi . Korktuğum gibi olmadi ebeyle güle güle çıktık . Allah nasip ederse de yarın sonuclari alip özeldeki doktoruma bebikimi görmeye gidecegim

Bende dün sağlık ocağına gittim. Oğlumda 16 haftalıkken arayıp çağırmıştınız bunda hala aramadınız bi sorun mu var diye geldim dedim hemşire baktı takibiniz bugün başlamış dedi gelmeseydiniz muhtemelen bugün arayacaktık dedi :) tansiyonuma baktı bişey demedi, bebeğimin kalp atışlarını dinledik bende ilk kez duydum maşallah çok iyi dedi, kiloma baktı hala 46 beğenmedi kilo almaya çalış sağlıklı beslen filan dedi, zaten yeterince yiyorum sağlıklı beslenmeye de dikkat ediyorum dedim yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum tetanozla ilgili doktorunla konuş dedi konuştuğumu ve gerek görmediklerini söyledim o yüzden yapmadı. Şubat sonu tekrar çağırdı emzirme eğitimi verecekmiş.

Dün çocuk hstanesinden de fetal eko için gün aldım taaaaa 24. Haftaya gün verdi neyse ki ondan önce detaylıya giricem orda da bakılcak kalbine

Bugün yine yoğun gaz sancısı çekiyorum gına geldi artık

Bu arada ben hiç süt içmiyorum hamilelikte başlarda tiksindim.simdide marketlerdekileri icemiyorum açık almıştım yoğurt mayalamak için onu kaynattıktan sonra canım çekti ictimama sadece bir kere.yogurt yiyorum ama bol bol ev yoğurdu.ilk onu da yiyemiyordum bulantilarim fazla iken sonra yemeye başladım.oglen yemekte iş yerindeki kapalı yoğurdu yiyorum.4gibi kendim evden getirdigim 1kase yoğurdu yiyorum akşam da 1kase yiyorum ama sütle aram pek yok.

Gaz bende de hala var ya bu sabah kalktığımda çok fenaydi.asiri derece gazın var nedense.hatta eşime dedim bebekler kimbilir neler çekiyor yavrular

Canım yanlış bilgi vermek istemem belki sadece benim dr önlem için demiştir ama chia tohumu bueme demişti bana. Bi araştır istersen.
Ben kullanıyorum ve bir çok yerde hamileler için sakıncası olmadığı yazıyor :) hamile blogger lar da yazmış kullandıklarını. Günlük bir yemek kaşığı ile sınırlandirdim ben kendimi, Çok şükür bi sıkıntı yok hatta faydasını gördüm tabi siz doktorunuzu dinleyin yinede

Ben detaylidan ciktimm kizimiz iyi cok sukur yuzunu eliyle kapatiyordu genelde ama gorduk yinede.sorun yok dedi dr muz kadin dogumcu prof 200lira verdik on dk kadar sürdü kisa geldi bana ama adam her seyi olctu yorumunu da yazdı bitirdi.toplamda 15dk surmustur.cd verdiler goruntulerin eve gidince izlicem hemencok sukur bundan da gectik Allah saglikla kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…