2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben hala yüzüstü yatıyorum bacağımın birini karnıma çektiğimden pek baskı olmuyor göbeğime sağa sola falan yatmıyorum

doğru karar

Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa
Cnm ben ilk oglumda da bunu kullanmıştım şimdide sadece bu ilacı kullanıyorum

Kizlar naber? Bugün kendimi cok siskin hissediyorum nefes alamiyorum sanki söyle dolu dolu. Halbuki cok biseyde yemedim.
Bide canim öyle cok buzzz gibi kola cekti ki. Ama yok malesef olsa icicem bi bardak
yasak olan tatlı gelir misali hamileleligimin başından beri benimde canım kola istiyor hep normalde de kola içen biri değilimdir

Kızlar ben de hergun dondurma yiyorum ya çok canım istiyor
bende bir ara aseriyordum resmen bir cok tatlidan daha masum bence hatta gecen tv de dr kışında yiyin boğazdaki mikropları öldürüyor falan dedi

14. haftada mecburi girdim ben 20. haftada tekrar girecegim 30 dk bakti organlarını tek tek gösterdi yorumladı cd ve 4D 3 D resim çıktısı verdi canım. Şimdi randevu aldım tok gelmemi istedi 2 li ve 4 lü taramami yanımda götürmemi istedi .

Canım ben olcuyorum ilk bebegimde gebelik şekeri çıkmıştı 24 haftada öğrenmiştim geç kalmistim 3 ay diyet yapmıştım bundada o kadar beklemeyeyim diye Evde de cihazım vardı 15 haftadan beri düzenli olcuyorum günde 6 defa 3 u aç karnına diğer ucude ilk lokmayı aldıktan bir saat sonra ölçülüyorum açlık 90 tokluk 140 gecmiycek iğneden o kadar acıtmıyor korkma cnm

Ayenn öyle çok önemli gerçekten

Chia tohumu omega 3. Kalsiyum ve demir içeren birşey, küçük tohumlar suya atınca etrafı jel lesiyor ama suya tat koku renk vermiyor ve herşeye koyabilirsin çorbaya, tatlıya, içeceğe be hamileler de tuketebiliyor

Nerde satılıyor peki

Kızlar uyandıgımdan beri belimin sol tarafında felaket bir ağrı var neden bu kadar ağrıyor olabilir

Kızlar merhaba farklı bir sorum olacak belki yurt dışında yaşayan arkadaşların bilgisi olabilir. Hangi ülkelerde doğum yaparsam cocuğuma vatandaşlık verilir. Amerika ve Kanada veriyormuş sanırım onun dışında bilen, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

hangi cihazı kullanıyorsun? bana da dr cihaz markası vereceğini söyledi bir de ilk denemelerde değerler normal çıkarsa ne kadar süre daha kontrol ediliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…