2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sadece igneyle mi kanama yaşadın,yoksa beraberinde coraspin de kullanip ikisi de ağır gelince mi kanama oldu? Kızlar cok korkuyorum yaa bi kayip daha yasamak istemiyorum 5 senelik evliyim.kimi yerde coraspin bebege kan akışını hizlandirir iyi olur falan diyo anlamis degilim acikcasi

canım coraspirin tüm gebeler rahatlıkla kullanıyor ben,m hafif kanama zaten vardı coraspirinde geliyordu ama iğneye başlayınca bildiğin kan boşaldı.. en az yarım litre gitmiştir tek seferde çok korkmuştum.. sende korkma çok sağlıklı bebek bir şekilde tutunuyor annesine birşey olmuyor.. ebnim 9. haftadan sonra hiç kanamam olmadı tamamen durdu.. bazı anneleremizde devam edenler bile oluyor

Kızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün oldu:KK43: hiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız... :KK43:
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana :anne::KK42:
Hepinizin dualarını bekliyorum kızlar hamileyiz hepimiz çok makbule geçer :dua:
Hep duamda askerlerimiz Allah’ım sağ salim başarı ile dönmelerini nasib etsin. Ya zaten hep dua ediyodum dönsünler sağlıcakla diye senin eşinin orda olması çok etkiledi şu an beni :cry: Allah sana da sabır güç kuvvet versin ay ağlıyorum şu an...

Sadece igneyle mi kanama yaşadın,yoksa beraberinde coraspin de kullanip ikisi de ağır gelince mi kanama oldu? Kızlar cok korkuyorum yaa bi kayip daha yasamak istemiyorum 5 senelik evliyim.kimi yerde coraspin bebege kan akışını hizlandirir iyi olur falan diyo anlamis degilim acikcasi
Eltim ilkini düşük yaptı ikinciye tedbir amaçlı yanlış hatırlamıyosam 8. Aya kadar iğne ve hap kullandı, doktoru sonra bıraktırdı bebeği doğdu sağ salim. Şimdi yine hamile bi ara kanaması oldu geçti ama iğne ilaç kullanmıyor

Blackbluee1 Blackbluee1 canım merhaba o battaniyeyi sen mi yapmıştın çok güzel olmuş ellerine sağlık.. :KK76:ben kendime az güvensem yaparım ama çok basit modeller anca beceririm heralde...:KK12::KK12: Örgü mü oluyor bu yoksa başka birşeyle mi yaptın?

Bu arada kızçemin ismini kararlaştırdık.. Binlerce isim fiyaskosundan ve eşimle kavgalarımızdan sonra -malum kendisi yabancı iki kültüre uydurmaya çalışıyoruz:KK70::KK70:- prensesimin adı Yüsra olacak.. Abisinin adı da Yahya idi hem uymuş oluyor..

Örgü canım tığ ile ördüm güncelliyorum :KK36:

Kızlar 17-18. Haftalarda mide bulantısı yeniden başlayan var mı? Bu yaşadığım mide eksimesi mi reflü mu anlayamıyorum bulnti ilaci da ağır içmek istemiyorum.
Benim bulantilarim geçti sayılır canım ama hala her istediğimi yer durumda değilim ara ara bulanıyor.ve bazen midem yanıyor.doktora söyledim bana şurup verdi.sen de doktoruna danış istersen.daha önceden mide problemim olmamasına rağmen reflü gaz geğirme bunlar devam ediyor bende.aci soğan sarımsak baharatlı şeyler yağlı şeyler zaten halen yiyemiyorum.

İnşallah eşin ve diğer tüm askerlerimiz sağlıkla, hayırla memleketlerine dönerler.. Rabbim muzaffer kılsın ordumuzu..

Yaşamayan bilemez cidden.. Asker eşimden bende ayrıyım.. Bazen üzülüyorum ama "Rabbim şükürler olsun, o sağlıklı, evine dönemeyen, eşini göremeyecek insanlar var" diyorum kendi kendime.. Onlar dururken neden üzülüyorsun diye kızıyorum kendime.. Zor ama Rabbim güzel günler gösterecek bize.. Bazen haberlerde bir kedinin yumakla oynaması, pandanın kaydıraktan kayması bile Şehit haberlerinden daha uzun verilse de karşılığında para alıyorlar denilse de, bu kadar cefaya otobüs biletleri neden indirimli dense de bizleri, memleketimizi koruyan fedakar ve yürekli eşlerimiz olduğu için bin şükür..
Allahın izniyle sen, ben ve tüm bekleyenler kavuşacağız canım.. :KK200:

Allah eşini ve tüm vatan evlatlarını korusun canım:dua: İçini ferah tut sen, bebişin etkilenmesin. Rabbim sağ salim yuvalarına dönmelerini nasip etsin inşallah:dua:

Allah yardımcınız olsun inşallah sıkıntısız evine döner tüm bekliyen eşlerin,annelerin,çocukların yüzü güler.

Canım allah yardımcınız olsun iyi düşün geçecek bu günler inşallah

Canım inşallah eşin sağ salim doner. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah. Asker eşi olmak zor gerçekten,hep diken üstünde.

Hep duamda askerlerimiz Allah’ım sağ salim başarı ile dönmelerini nasib etsin. Ya zaten hep dua ediyodum dönsünler sağlıcakla diye senin eşinin orda olması çok etkiledi şu an beni :cry: Allah sana da sabır güç kuvvet versin ay ağlıyorum şu an...

Blackbluee1 Blackbluee1 Allah eşinin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun, sağ salim yuvalarına dönsünler inşallah dualarımız onlarla canım sende iyi olmaya calış gerçekten çok zor bi durum
Kızlar çok tesekur ederim hepinize dualarınız ve desteğiniz için..
Inşallah sağ salim gelecekler buna inanıyorum sağolun hepiniz :KK200:Hoppa

Eltim ilkini düşük yaptı ikinciye tedbir amaçlı yanlış hatırlamıyosam 8. Aya kadar iğne ve hap kullandı, doktoru sonra bıraktırdı bebeği doğdu sağ salim. Şimdi yine hamile bi ara kanaması oldu geçti ama iğne ilaç kullanmıyor
Sagol canim korkuyorum acikcasi bi kayip daha yasamaktan

bende ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyken coraspirin ve doktorumun tahmini vermesiyle iğneye başladım.. testlerimi sonra yaptırdım ki gerçekten çok tehlikeli durumdaymış..

iğneyi kullandıktan 1 gün sonra bir kanama boşaldı benden dedim bebek gitti ama çok şükür atlattım
Simdi sadecr coraspin mi kullaniyorsun canim?aynen doktorlar simdi coraspini peynir ekmek gibi dağıtıyorlar zarari olmus olsa zaten vermezler.korkuyo insan iste nw bilim

Simdi sadecr coraspin mi kullaniyorsun canim?aynen doktorlar simdi coraspini peynir ekmek gibi dağıtıyorlar zarari olmus olsa zaten vermezler.korkuyo insan iste nw bilim

canım bende tansıyon hastalıgı geni ile kan pıhtılaşması var o yüzde iğne ve coraspirin kullanıyorum..

3 yaşında oğlumdan hemen hemen hergün o kafalardan yiyorum canım. Sanırım şimdiden kıskanmaya başladı. Orda kardeş var diyor ama yapacağını da yapıyor. Ya karnımın üstüne atlıyor yada kafa atıyor. Korkma canım bişey olmamıştır inşallah...
Bende bezini degistirirken nasibimi aliyorum aradan iki tekme savuruyor ne kadar dikkat etmeye calissamda iki uc kez geldi karnimin ustune oturmaya calismalar simdiden abi dayagi yiyor :KK53:

Kizlar biz dr a gittik.vajinal de bakti bebegin esi asagidaymis 24den sonra yukari cikmasi gerekiyormus en gec.suan yakinmis asagiya.cok gazin var dedi ki ben hic hissetmiyorum oyle bi agri tuvalete de rahat cikiyorum.yatis yapicakti ama evde ailem var onlarn yaninda evimde serum yemeyi tercih ettm kolumda serum yatiyorum yine.hareketlerini hissediyor musun dedi evet dedm.hissetmezsen gel dedi Allah korusun.bi gün boyunca hissetmezsem gidicem.

Kizlar biz dr a gittik.vajinal de bakti bebegin esi asagidaymis 24den sonra yukari cikmasi gerekiyormus en gec.suan yakinmis asagiya.cok gazin var dedi ki ben hic hissetmiyorum oyle bi agri tuvalete de rahat cikiyorum.yatis yapicakti ama evde ailem var onlarn yaninda evimde serum yemeyi tercih ettm kolumda serum yatiyorum yine.hareketlerini hissediyor musun dedi evet dedm.hissetmezsen gel dedi Allah korusun.bi gün boyunca hissetmezsem gidicem.

canım geçmiş olsun senin ağrın vardı değil mi ?

ayaklarını yukarı dik yat zaten çıkar yukarı.. ayakta kalma bişey taşıma.. bebek kendi kendine yukarı çıkarır plesantayı...

Çok geçmiş olsun canım

Allah korusun, çok geçmiş olsun canım. Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun, bizlere bağışlasın. Ultrasonla anlaşılmıyor mu acaba eşinin aşağıda olup olmadığı?

Geçmiş olsun canım

Back
X