2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar biz dr a gittik.vajinal de bakti bebegin esi asagidaymis 24den sonra yukari cikmasi gerekiyormus en gec.suan yakinmis asagiya.cok gazin var dedi ki ben hic hissetmiyorum oyle bi agri tuvalete de rahat cikiyorum.yatis yapicakti ama evde ailem var onlarn yaninda evimde serum yemeyi tercih ettm kolumda serum yatiyorum yine.hareketlerini hissediyor musun dedi evet dedm.hissetmezsen gel dedi Allah korusun.bi gün boyunca hissetmezsem gidicem.
Çok geçmiş olsun canım.genelde yukarı çıkıyor plasenta.biz bu bebisleri dogurana kadar dokuz doguracaz bu gidişle

Kızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün oldu:KK43: hiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız... :KK43:
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana :anne::KK42:
Hepinizin dualarını bekliyorum kızlar hamileyiz hepimiz çok makbule geçer :dua:
Rabbim esininde bütün askerlerimizinde sağ salim gelmesini nasip etsin Rabbim kimseye evlat acısı eş acısı yaşatmasın insallah çok zor günlerden geciyoruz

Tünaydın kızlar :KK54:herkes iyidir insallah benim pek keyfim yok bugün büyük oğlum dün gece hiç uyumadı vede uyutmadı tadı yok hasta olmasa bari yine daha bir hafta oldu antibiyotigi birakali:hasta:

canım geçmiş olsun senin ağrın vardı değil mi ?

Sagol canm evet ama o gaz sancisiymis.bu vesileyle esin asagida oldugunu ogrendik

ayaklarını yukarı dik yat zaten çıkar yukarı.. ayakta kalma bişey taşıma.. bebek kendi kendine yukarı çıkarır plesantayı...

İnsaallah canm dedigini yapaym bakalim sagol

Allah korusun, çok geçmiş olsun canım. Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun, bizlere bağışlasın. Ultrasonla anlaşılmıyor mu acaba eşinin aşağıda olup olmadığı?

Ultrasonla anladi ama karindan baktiginda değil de vajinal bakip soyledi bunu

Çok geçmiş olsun canım.genelde yukarı çıkıyor plasenta.biz bu bebisleri dogurana kadar dokuz doguracaz bu gidişle
Aynen canim yaa benimki dokuzu bile gecebilir:D

Kizlar biz dr a gittik.vajinal de bakti bebegin esi asagidaymis 24den sonra yukari cikmasi gerekiyormus en gec.suan yakinmis asagiya.cok gazin var dedi ki ben hic hissetmiyorum oyle bi agri tuvalete de rahat cikiyorum.yatis yapicakti ama evde ailem var onlarn yaninda evimde serum yemeyi tercih ettm kolumda serum yatiyorum yine.hareketlerini hissediyor musun dedi evet dedm.hissetmezsen gel dedi Allah korusun.bi gün boyunca hissetmezsem gidicem.
Canım çok geçmiş olsun, plesenta aşağıda olması durumunu yaşayan baya kişi var. Bebek kilo aldıkça yukarı cekiyormus genelde. Sen uzan ve dinlen,çok gerekli olmadıkça kalkma. İnşallah hicbisey olmadan sağ salim alacaz kucağımiza bebeklerimizi:KK200::KK200:
Kızlar 17+1 ve ben hala hiç hareket hisetmiyorum 2. Gebelik bide doktora mi gitsem acaba korkmaya başladım
Korkmak için çok erken daha. 20. Haftaya kadar zamanı var. Hatta 22de duyanlar bile oluyor. Ben 19. Haftada hissetmeye başladım yavaş yavaş,üstelik ikinci bebegim. Her bebek farklıdır telaslanma hemen:KK54::KK54:

Sevgili ankaradaki arkadaşlarım ben yarın optimuma gideceğim kahvaltı yapar sonra da dolaşırım hamile kıyafetleri bluz pantolon bide çamaşır vs bakarım pentiden, işi olan yoksa ve bana katılmak isteyen olursa özel mesajdan haberleselim. Beraber dolaşıp sonrasinda da çay kahve icebiliriz :) S Soydanayse @rukiyemustafa @jelibons @maknemakin @safari_go @Zeynep3406 Sekercikiz Sekercikiz P pamukefe

bende şehir dışındaydım yeni gördüm mesajınızı. baya kalabalıkmışız cidden

Geçmiş olsun canim aman Dikkat et kendini yorma o zaman doktor ne diyosa onu yap hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah

Canım çok geçmiş olsun, plesenta aşağıda olması durumunu yaşayan baya kişi var. Bebek kilo aldıkça yukarı cekiyormus genelde. Sen uzan ve dinlen,çok gerekli olmadıkça kalkma. İnşallah hicbisey olmadan sağ salim alacaz kucağımiza bebeklerimizi:KK200::KK200:

Korkmak için çok erken daha. 20. Haftaya kadar zamanı var. Hatta 22de duyanlar bile oluyor. Ben 19. Haftada hissetmeye başladım yavaş yavaş,üstelik ikinci bebegim. Her bebek farklıdır telaslanma hemen:KK54::KK54:

Geçmiş olsun canim aman Dikkat et kendini yorma o zaman doktor ne diyosa onu yap hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah

Amin kizlar sagolun:dua:

İnsan özene özene örer valla:KK69: Ben de amigurumi oyuncak örüyorum :) Geçen sene arkadaşımın bebeği için örmüştüm, şimdi kızıma örüyorum. Çalıştığım için yavaş ilerliyor tabi.

Bende amigurumiden harf yapıyorum ismini yazacağım inşalalh:) insan çocuğu için çok hevesli oluyor

Blackbluee1 Blackbluee1 canim rabbim yardimcin olsun.bende bir asker esiyim seni cok cok iyi anlarim.dularimiz onlarla .
bebesini hissetmeyen arkadaslar endiseye kapilmayin hemen kemikleri daha da guclendigi de daha iyi hissedeceksiniz.benim 3. gebelik 19 .haftam gece gec saatlerde cook nadir bi elektrik carpmasi oluyor oda bu hafta oldu.21 22 den oncehissetmemistim digerlerini.

Kızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün oldu:KK43: hiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız... :KK43:
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana :anne::KK42:
Hepinizin dualarını bekliyorum kızlar hamileyiz hepimiz çok makbule geçer :dua:
Ah canım ya çok zor gerçekten diken ustundesindir seni çok iyi anlıyorum.. Ama gönlünü ferah tut stres yapma eninde sonunda gelecek eşin sağ salim bak göreceksin. Dualarimiz tüm askerlerimizle

Kizlar ben dünden beri uyuyorum kendime gelemiyorum. Normal yiyip iciyorum ama. Kussamdq yiyip iciyorum. Anormal bi durum mu var aceba

21. haftadan merhaba :anneadayı: şuan bir küçük göbükcük şeklinde:KK48:
Şimdiden 5 kilo almışım ya sinirim bozuldu
Siz kaç kilo aldınız kızlar?

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-23-13-07-26.webp
    Screenshot_2018-01-23-13-07-26.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 106
Back
X