2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benımde eşim gidip elalemin kızını sorsa onu parçalardım bu kıskançlık degil olması gereken birşey :)

yok canim ben gunese cikamiyorum zaten hep evdeyim kremede baslamadim daha.leke gormedim henuz aynada ama tirsiyorum olur diyede açikcasi

Ne dertleri var bu insanların ben anlamıyorum bıraksana adam evlenmiş ne soruyorsun demi ama .

Manyak işte ya zaten biz sevgiliyken hep mesaj atıyordu öldürecektim onu. Sonra biz nişanlandık evlendik herşeyi takip etti biliyorum. Eltime dedim ki birdaha sorarsa karnı burnunda dersin dedim

Manyak işte ya zaten biz sevgiliyken hep mesaj atıyordu öldürecektim onu. Sonra biz nişanlandık evlendik herşeyi takip etti biliyorum. Eltime dedim ki birdaha sorarsa karnı burnunda dersin dedim
sen sakin ol boşver. Ben normalde cok kıskançtım hamileyken duruldum niyeyse :) şimdide eşim daha cok kıskanıyor ben niye mandalinavı veyseli dinliyomusum birde komik komik şeyler

Zaten kapıda ödeme ile aldım geldiğinde bakarım ona göre veririm yoksa geri gönderirim sıkıntı olacağını sanmıyorum canım.
Evet baktım kapıda ödeme seçeneği var sadece kart veya nakit diye seninki gelsin ama internet ve eczaneler arasında çok fark var kar payı çok mu koyuyorlar üstüne ne anlamadım

Kızlar internet alışverişi yapıyorsanız eger kapıda odemelide pahalıya geliyor ben bi kart cıkarttım kendime yükledign kadar harcıyorsun kartın limiti 750 lira. Ondan cıkartıp bilimdik sitelerden kapıda odemeli alışveriş yapabilrsiniz kartın ismi ininal kart. Migrostan aldım ben

Kızlar karnınızda çatlak oluştu mu?
Ben de yok şuan göğüslerimde oldu bi iki çatlak devamı gelmedi çok şükür ama yorumları okuduğum kadarıyla son ayda genelde oluyormuş durup durup son üç haftada çatır çatır çatlayanlar var :/

Ben normalde kıskanç bir insandim.ama eşimle tanıştıktan sonra çok az kıskancım yani ona çok fazla güveniyorum.boyle şeyler aklımın ucundan bile geçmiyor.ona bakmış buna bakmış o sormuş şöyle olmuş .bence sende kafana takip onu da kendini de huzursuz etme.boyle konularda bence rahat olmak gerek.olacagi varsa neler duyuyoruz ne hikayeler oluyor.kiskanclik yaparak engel koyarak birseylerin önüne geçileceğini düşünmüyorum.kendisi bilir olsa da diye düşünüyorum.kiskandigimda da belli etmem havalara girmesin

Benim göbek deliğinde ufak çatlaklar belirdi. Onun dışında yok ama Lierac kullanıyorum. Çok düzenli kullandığımı söyleyemeyeceğim tabi, arada bebe yağı falan da sürüyorum. Son aylarda artıyor genelde çatlaklar bakalım ne olacak :)

ilk çocuğum erkek ikinciside erkek ilk defa duydum canım bende olmadi
Kızlar karnınızda çatlak oluştu mu?

henüz olusmadi ama ilkinden çok fazla catlagim var zaten ilk bebgimde bu haftalarda başlamıştı catlaklarim

Bende tam analttigin gibiydim ama hamilelikte oldu gerçekten bu olay

Evet baktım kapıda ödeme seçeneği var sadece kart veya nakit diye seninki gelsin ama internet ve eczaneler arasında çok fark var kar payı çok mu koyuyorlar üstüne ne anlamadım

Ben çeyizimi falan da internetten almıştım siz neden pahalı veriyorsunuz internette ucuz dedim. Onalarin elinde mal o kadar çok ki sürümden kazanıyor bizim sattığımiz zaten 5. 10 tane demisti calisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…