2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah bu ankara' da yaşıyorumlar, hemen ardından malesefler.. Malesef cidden, her yer beton yığını, yapmacık göletler, doğa ile alaka sıfır, merkezler hınca hınc dolu. İçime bıkkınlık geldi yine
Kayınvalidem ve kayınpederim yaşadığı için sevmediğim, dönüşleri güzel olan şehir tek iyi yanı gittikçe anıtkabiri ziyaret ediyo olmam. Mayıs ayında bile üşünür mü demeyin. Geceleri üşüyorum ben orda

Kizlar aranizda hamilelikte cekim yaptirmayi dusunen var mi :) ben foto cekilmeyi cok seviyorum nasip olursa 6aylikken cekime gitmek istiyorm ama yaptiran varmi daha once
Ben düşünüyorum ama sonlara doğru. 6 aylık karnımız küçük olur. Ama nereye çektiricem bilmiyorum tanıdığım fotocu yok.

Ben çeyizimi falan da internetten almıştım siz neden pahalı veriyorsunuz internette ucuz dedim. Onalarin elinde mal o kadar çok ki sürümden kazanıyor bizim sattığımiz zaten 5. 10 tane demisti calisan
Ben de internet ten alışveriş yaptım ama bilindik sitelerden . Kimine salatalık yolluyorlar kimine saçma şeyler işte ya da kartindaki para cekiyorlar.insan guvenemiyo . Gerçi bu kapıda ödeme öyle bir şey olmaz neyse senden haber bekliyorum gelince yaz :)

Yüzdeki lekeler kolay kolay geçmiyor Benimde gördüğüm kadarıyla...

Aynen öyle vallaha güvenemiyor insan bazen.
Bende açıp bakıp öyle vereceğim parayı yoksa salatalıkla karşılaşmayayım

Şehirleri sevdiren içinde ki insanlardır diye bir söz var ya aynen öyle.. benimde eşim dışında kimsem yok ve hamilelikle birlikte bunu çok sorun etmeye başladım, annesizlik çok zor geliyor

Doğru ayazı meşhurdur :)

NasilYarDiyeyim aynı durumdayız benim eşim koyalım demiyor aileside dile getirmiyor ama ilk torun bence beklentileri var aradım taradım bir isim de bulamadım böyle ne çok değişik ne çok sıradan orta bişeyler arıyorum

Çantanın içine buz aküleri var ya canım onlardan koymayı düşünüyorum buz kalıbı gibi onlardan .çantanın içinde onlar gün boyu durur

Iyi akşamlar kızlar ben temmuz annesi yim ara ara buraya da bakıyorum ben bebeğimi 14 haftalık ken hissetmeye başlamıştım bir haftadır da yemeklerden sonra çok hareket ediyordu bugün ama öyle hissetmedim canım sıkıldı sizce normal mi yarın 16 haftalik olucak

Su an düzenli bir hareketlenme zaten söz konusu olamaz. Daha çok ilerde düzenli olarak hissedersin. Yani her gün hissetmesende normal canım illaki hissedersin nasılsa.
Daha küçük

Benımde bi kere 2 gün hareket etmedi bemde senın gibi cok endişelenmiştim. Sonra yeniden başladım hissetmeye

Ben düşünüyorum ama sonlara doğru. 6 aylık karnımız küçük olur. Ama nereye çektiricem bilmiyorum tanıdığım fotocu yok.
Canim benim erken dogum ihtimalim yuksek. O donemde ayakta fazla duramayabilirim o yuzden 6 6bucukken dusunuyorum. Bi de tesetturlu oldugum icin elbiseler tam istedigim gibi durmayabilir cok cikarsa karnim:) o yuzden biraz kucuk gozuksede olur :) bulundugun sehrin fotocularini arastirabilirsin internetten. Ben instagramdan bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…