- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.601
Kayınvalidem ve kayınpederim yaşadığı için sevmediğim, dönüşleri güzel olan şehirAh bu ankara' da yaşıyorumlar, hemen ardından malesefler.. Malesef cidden, her yer beton yığını, yapmacık göletler, doğa ile alaka sıfır, merkezler hınca hınc dolu. İçime bıkkınlık geldi yine
Ben düşünüyorum ama sonlara doğru. 6 aylık karnımız küçük olur. Ama nereye çektiricem bilmiyorum tanıdığım fotocu yok.Kizlar aranizda hamilelikte cekim yaptirmayi dusunen var mi :) ben foto cekilmeyi cok seviyorum nasip olursa 6aylikken cekime gitmek istiyorm ama yaptiran varmi daha once
Yok canım nerdeee.... Esim babasının adını koymasa göbek aticam. Ben de bıraktım şu aralar aramayı. Sen?
Ben de internet ten alışveriş yaptım ama bilindik sitelerden . Kimine salatalık yolluyorlar kimine saçma şeyler işte ya da kartindaki para cekiyorlar.insan guvenemiyo . Gerçi bu kapıda ödeme öyle bir şey olmaz neyse senden haber bekliyorum gelince yaz :)Ben çeyizimi falan da internetten almıştım siz neden pahalı veriyorsunuz internette ucuz dedim. Onalarin elinde mal o kadar çok ki sürümden kazanıyor bizim sattığımiz zaten 5. 10 tane demisti calisan
Yüzdeki lekeler kolay kolay geçmiyor Benimde gördüğüm kadarıyla...Moral bozmak istemiyorum kızlar ama bünye ile de alakalı sanırım bu durum.kızıma hamileyken göz altımda çok hafif bi leke olmuştu.(güneş kremi kullandığım halde)kızım 6 yaşında ve geçmedi.yazları koyulaşır kışları açılır.bir sürü de leke kremi kullandım her kış İnşallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum
Ben almayı düşünüyorum teşekkürler :) şimdi girdim indirimde değil 21de demişsin zaten o zaman tekrar denerimSlm Kızlar civilim sitesinde dalin bakım seti saat 21:00/22:00 indirime girecekmiş bu akşam kargo bedava ilgilenen olursa
Ben de internet ten alışveriş yaptım ama bilindik sitelerden . Kimine salatalık yolluyorlar kimine saçma şeyler işte ya da kartindaki para cekiyorlar.insan guvenemiyo . Gerçi bu kapıda ödeme öyle bir şey olmaz neyse senden haber bekliyorum gelince yaz :)
Heh kuzum ayynen öyle. Gri bir şehir bir kere havası kışın hep bulutlu hep gri, her taraf beton grisi, soğuk yani resmi bir şehir gel de sev. Bir de benim hiçbir sevdiğim insan burda değil ailem arkadaşım kimsem yok. Biraz da ondan
Kayınvalidem ve kayınpederim yaşadığı için sevmediğim, dönüşleri güzel olan şehirtek iyi yanı gittikçe anıtkabiri ziyaret ediyo olmam. Mayıs ayında bile üşünür mü demeyin. Geceleri üşüyorum ben orda
Cuma GNU doktora gidicem hayırlısı insallar iyi gelirBeslenmene çok dikkat edemiyorsan ve vitamin takviyesine ihtiyaç varsa etkisi olacağını düşünüyorum çünkü hamileler için multivitamin canım.
Çantanın içine buz aküleri var ya canım onlardan koymayı düşünüyorum buz kalıbı gibi onlardan .çantanın içinde onlar gün boyu dururÇalışacak olan annelere birşey sormak istiyorum. İş yerinde sütünüzü sağıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Şöyle ki benim işyerimde buzdolabı yok. Sabahtan akşama kadar sağdığım sütü nasıl muhafaza edebilirim acaba? Soğutucu çantalar var ama gün boyu buzdolabı kadar soğutma sağlar mı ondan emin değilim. Fikriniz var mı kızlar bu konuda?
Iyi akşamlar kızlar ben temmuz annesi yim ara ara buraya da bakıyorum ben bebeğimi 14 haftalık ken hissetmeye başlamıştım bir haftadır da yemeklerden sonra çok hareket ediyordu bugün ama öyle hissetmedim canım sıkıldısizce normal mi yarın 16 haftalik olucak
Benımde bi kere 2 gün hareket etmedi bemde senın gibi cok endişelenmiştim. Sonra yeniden başladım hissetmeyeIyi akşamlar kızlar ben temmuz annesi yim ara ara buraya da bakıyorum ben bebeğimi 14 haftalık ken hissetmeye başlamıştım bir haftadır da yemeklerden sonra çok hareket ediyordu bugün ama öyle hissetmedim canım sıkıldısizce normal mi yarın 16 haftalik olucak
Bir haftadır düzenli hissedince bugün olmayınca korktumSu an düzenli bir hareketlenme zaten söz konusu olamaz. Daha çok ilerde düzenli olarak hissedersin. Yani her gün hissetmesende normal canım illaki hissedersin nasılsa.
Daha küçük
Çok mutlu oldum cevabın için perşembe gidicem zaten inş yarın yada yatmadan hissederimBenımde bi kere 2 gün hareket etmedi bemde senın gibi cok endişelenmiştim. Sonra yeniden başladım hissetmeye
Henuz kucuk canim 17.haftayi dolduktan sonra duzenli hareketler almaya basladim ben ikinci gebeligim olmasina ragmenBir haftadır düzenli hissedince bugün olmayınca korktum
İnşAllah içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey yoktur ❣Çok mutlu oldum cevabın için perşembe gidicem zaten inş yarın yada yatmadan hissederim
Meraklanmana gerek yok canım daha minik zamanla düzenli hal alırBir haftadır düzenli hissedince bugün olmayınca korktum
Canim benim erken dogum ihtimalim yuksek. O donemde ayakta fazla duramayabilirim o yuzden 6 6bucukken dusunuyorum. Bi de tesetturlu oldugum icin elbiseler tam istedigim gibi durmayabilir cok cikarsa karnim:) o yuzden biraz kucuk gozuksede olur :) bulundugun sehrin fotocularini arastirabilirsin internetten. Ben instagramdan bakiyorumBen düşünüyorum ama sonlara doğru. 6 aylık karnımız küçük olur. Ama nereye çektiricem bilmiyorum tanıdığım fotocu yok.
Inşallah canımMeraklanmana gerek yok canım daha minik zamanla düzenli hal alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?