2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sana katiliyorum canim.essegin aklina karpuz kabugunu getiriyorsun hic lafini bile etme.hamileyken sinir endise kapris olusabiliyor ama ben esime hic bisey yansitmiyorum.gunduz dinleniyorum evimi falan temizleyip yemek yapiyorum aksam o gelmeden rujumu kalemimi surup onu oyle karsiliyorum.hamileyim diye hic onu ilgisiz birakmiyorum.ne disarda ne evde ne cinsel hayatimizda.sende esine boyle davranmalisin.kesinlikle o ex kisiye eltiye sinirini asla esine caktirmamalisin.bitmis gitmis zaten.ben senin yerinde olsam 1 saniye bile takilmam o eltiyede mesafemi kkoyarim.it iti istirmazmis.eltin sana yakinda dursa onun arkadasi asla unutma

süt çabuk bozulan bişey, bakteri üretebilir farketmezsin ama bi araştır netten filan elektrikli küçük kutular filan olabilir bence kargoda da bazen bozulacaş şeyler kargoya verilebiliyor onlar nasıl yapıyorlar acaba en kötü güneş almayan bir odada bir çanta içine buz torbaları koyarsın idare eder umarım. ya da iş yerine yakın market- restoran varsa onlardan rica etsen yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Bende vinalac kullanıyorum harici hiç bir şey vermedi. Beslenemiyorumdan kastın ne canım ? Bende aşırı çok yiyen bir insan değilim normal üç öğün yiyorum o kadar. Acaba bende mi istesem doktorumdan ek birşeyler ?

canım kıskanabilirsin ama bunu gidip de eşine söyleme aklında yokken adamın aklına getirirsin belli etme, nerdeydin kimleydin tarzı sorular soruyorsan bunları da çaktırmadan sor ortada bir şey yokken baskı kurarsın ve erkekle baskıdan hiç hoşanmaz ne yapıyorsan asıl niyetini belli etmeden yap hamilelikte kıskançlık oluyor diye duymuştum ama ben normalde de kıskanç değilimdir eşime de güvendiğim için kıskançlığın k si bile aklıma gelmiyor

Selam kızlar ben üniversite hastanesine gidiyorum balık yiyemediğim için doktora sordum balık hapı alabilirmiyim diye oda içinde başka vitamin olmayan kullanabilirsin dedi netten araştırdım hamileler için başlığın gövdesinden yapılan haplar daha iyiymiş sizin bu şekilde kullandığınız marka varmı güvenilir

baba doktor omega 3 için balık yağı vermedi. ceviz fındık ye dedi.
hamilelikte balıktan zehirlendim. balık yiyemedim bi daha

Ay cok kötü gebelikte başına gelmesi köyü olmuş bende artık kendimi zorlayıp cevizi düzenli yesem aslımda yeterlı olacak günde 3 adet

Ay cok kötü gebelikte başına gelmesi köyü olmuş bende artık kendimi zorlayıp cevizi düzenli yesem aslımda yeterlı olacak günde 3 adet
çok şükür mide bulantısı yaşamıyorum diye sevinirken. iş yerinde yediğim balık zehirledi beni.
kusma, ishal,,,
ayy Allah kimseye vermesin.
2 gün çektim ama çok fenaydı...

kizlar 19 haftadayim ben.ic camasirimi devamli degistiririm ama butun gun islaklik hissediyormusunuz ic camasirinizda yoksa sadece ben mi hissediyorum
Benımde oluyor hatta su gibi akıntımda oluyor 2 kere acile gittim bunun için bi sorun cıkmadı şükür

Hamilelik psikolojisinden midir nedir bilmiyorum memleketteyiz ben dusuk riskim ve miyomum icin vajinal jel kullaniyorum. Eltim vardi kullandigin ne ilaci dedi vitamin falan bi de hala bi jel var vajinal dusuk riskim icin kullaniyorum dedm gosterdim. Ayyy hic bakmimmm ayyy hic gerek yookk bilmem ne falan yapip espriyle tiye aldi ama ister istemez moralim bozuldu ben de keyfi kullanmiyorum bunu annelik kolay degil. Boyle seylerde moral gerek yani ne bileyim ya amann

Benımde oluyor hatta su gibi akıntımda oluyor 2 kere acile gittim bunun için bi sorun cıkmadı şükür
bende 2 hafta once gittim doktoruma dedim su gibi altimdan akinti bosaldigi oluyor dedim.bi enfeksiyon ilaci verdi.bosuna verdi cunku kan tahlilinde idrarda enfeksiyon falan cikmadi onlem olsun diye dedi.3 gun oncede yine acile oglumu gormeye gittim.bi sorundan soz etmedi normal heralde

Sevgili haziran anneleri,

Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli ara ara okudum ama son gelişmelerden pek haberim yok, kısmetse biraz geçmişe dalacağım . şimdiden hasta ve ya sıkıntıda olan annelerimize acil şifalar diliyorum, hamilelikte en önemli şeyin moral olduğunu unutmayalım ve ne olursa olsun kendimizi güçlü tutalım.
Bebeğimin cinsiyeti kız, ikinci kızım olacak inş, detaylı ultrasonu yaptık hafta sonu çok şükür her şey yolunda bebekle ilgili,
ama bende çok fazla kasılma varmış, allah korusun erken doğuma sebep olur, magnezyum ve progestan kullan dedi doktorum, ayrıca demir ilacı takviyesi verdi. Onun dışında kilo artışına dikkat etmemi istedi(bir ayda 3 kilo almışım) makarna pilav ekmeğin sadece bana kilosu olur bebeğe faydası olmaz dedi ama benimde en çok yediklerim

kız anneleri ya da aklında kız isimleri olanlardan yardım henüz isim bulamadım, ayrıca bebeğin suyunun artmasına neler iyi gelir?

merhaba, ben kızım için möller's balık yağı şurup olarak kullanıyorum, möllerin kapsul formatı hem yetişkinlere uygun hemde içerisinde başka bir vitamin yok, bir araştır istersen.

kizlar 19 haftadayim ben.ic camasirimi devamli degistiririm ama butun gun islaklik hissediyormusunuz ic camasirinizda yoksa sadece ben mi hissediyorum
Benim de akintim var ilk aylarda hiç yoktu rengide koyu doktora söyledim vajinal fitil verdi ama ben almadım.bu gittiğim başka bir doktor kendi doktoruma da gittikten sonra belki kullanırım.ama renksiz ve kokusuzsa normal diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…