- 20 Mayıs 2016
- 151
- 192
- 23
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.641
sana katiliyorum canim.essegin aklina karpuz kabugunu getiriyorsun hic lafini bile etme.hamileyken sinir endise kapris olusabiliyor ama ben esime hic bisey yansitmiyorum.gunduz dinleniyorum evimi falan temizleyip yemek yapiyorum aksam o gelmeden rujumu kalemimi surup onu oyle karsiliyorum.hamileyim diye hic onu ilgisiz birakmiyorum.ne disarda ne evde ne cinsel hayatimizda.sende esine boyle davranmalisin.kesinlikle o ex kisiye eltiye sinirini asla esine caktirmamalisin.bitmis gitmis zaten.ben senin yerinde olsam 1 saniye bile takilmam o eltiyede mesafemi kkoyarim.it iti istirmazmis.eltin sana yakinda dursa onun arkadasi asla unutmaBen normalde kıskanç bir insandim.ama eşimle tanıştıktan sonra çok az kıskancım yani ona çok fazla güveniyorum.boyle şeyler aklımın ucundan bile geçmiyor.ona bakmış buna bakmış o sormuş şöyle olmuş .bence sende kafana takip onu da kendini de huzursuz etme.boyle konularda bence rahat olmak gerek.olacagi varsa neler duyuyoruz ne hikayeler oluyor.kiskanclik yaparak engel koyarak birseylerin önüne geçileceğini düşünmüyorum.kendisi bilir olsa da diye düşünüyorum.kiskandigimda da belli etmem havalara girmesin
Yazarım tabi canım bugün tam 21+0 olduk inşallah bi aksilik olmadan hepimiz tamamlarız günlerimiziAnladım cnm çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir seninki,gidip gelince yazarsan sevinirim gelişmeleri,ben bundan sonra iki haftada bir kontrole gitcem umarım bi sıkıntı çıkmaz
Amin inşallahYazarım tabi canım bugün tam 21+0 olduk inşallah bi aksilik olmadan hepimiz tamamlarız günlerimizi
Çalışacak olan annelere birşey sormak istiyorum. İş yerinde sütünüzü sağıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Şöyle ki benim işyerimde buzdolabı yok. Sabahtan akşama kadar sağdığım sütü nasıl muhafaza edebilirim acaba? Soğutucu çantalar var ama gün boyu buzdolabı kadar soğutma sağlar mı ondan emin değilim. Fikriniz var mı kızlar bu konuda?
Ben, multivitamin olarak Vinalac, omega 3 olarak Efa Mom, demir ilacı olarak Ferrum Fort ve Magnezyum kaynağı olarak Diasporal kullanıyorum.. Sadece Efa Mom'ı haftada iki gün içiyorum ve onu içtiğim gün multivitamini içmiyorum.. Diğerlerini hergün içiyorum..
Doktor vermek istemese de alırdım.. Çünkü beslenemiyorum pek..
Kilzar hamileliğimin başından beri aşırı derece de kıskançlık başladı. Kendime şaşırıyorum resmen..eşimi normalde kıskanırdım ama yani böyle nadiren..
Şimdi basimdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Bi yere gittiğim de biri mi geçti bişey mi dedi napti nereye gitti. Bir de benim eltim eşimin eski sevgilisinin çok yakın arkadaşı. O kız sormuş falan iyice fena oldum. Içimden canavar cıktı resmen. Bizimki de diyor ki vesvese geliyor sen git namaz kıl noldu sana diyor ay ne kötü birşeymis bu kıskançlık
baba doktor omega 3 için balık yağı vermedi. ceviz fındık ye dedi.
hamilelikte balıktan zehirlendim. balık yiyemedim bi daha
çok şükür mide bulantısı yaşamıyorum diye sevinirken. iş yerinde yediğim balık zehirledi beni.Ay cok kötü gebelikte başına gelmesi köyü olmuş bende artık kendimi zorlayıp cevizi düzenli yesem aslımda yeterlı olacak günde 3 adet
bebişler iyi olsun da :)Ay cok kötü gebelikte başına gelmesi köyü olmuş bende artık kendimi zorlayıp cevizi düzenli yesem aslımda yeterlı olacak günde 3 adet
Benımde oluyor hatta su gibi akıntımda oluyor 2 kere acile gittim bunun için bi sorun cıkmadı şükürkizlar 19 haftadayim ben.ic camasirimi devamli degistiririm ama butun gun islaklik hissediyormusunuz ic camasirinizda yoksa sadece ben mi hissediyorum
bende 2 hafta once gittim doktoruma dedim su gibi altimdan akinti bosaldigi oluyor dedim.bi enfeksiyon ilaci verdi.bosuna verdi cunku kan tahlilinde idrarda enfeksiyon falan cikmadi onlem olsun diye dedi.3 gun oncede yine acile oglumu gormeye gittim.bi sorundan soz etmedi normal heraldeBenımde oluyor hatta su gibi akıntımda oluyor 2 kere acile gittim bunun için bi sorun cıkmadı şükür
kizlar 19 haftadayim ben.ic camasirimi devamli degistiririm ama butun gun islaklik hissediyormusunuz ic camasirinizda yoksa sadece ben mi hissediyorum
Selam kızlar ben üniversite hastanesine gidiyorum balık yiyemediğim için doktora sordum balık hapı alabilirmiyim diye oda içinde başka vitamin olmayan kullanabilirsin dedi netten araştırdım hamileler için başlığın gövdesinden yapılan haplar daha iyiymiş sizin bu şekilde kullandığınız marka varmı güvenilir
Benim de akintim var ilk aylarda hiç yoktu rengide koyu doktora söyledim vajinal fitil verdi ama ben almadım.bu gittiğim başka bir doktor kendi doktoruma da gittikten sonra belki kullanırım.ama renksiz ve kokusuzsa normal diye biliyorumkizlar 19 haftadayim ben.ic camasirimi devamli degistiririm ama butun gun islaklik hissediyormusunuz ic camasirinizda yoksa sadece ben mi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?