- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.621
Bende aynıyım adam deliriyor nefes alamıyor:))Kilzar hamileliğimin başından beri aşırı derece de kıskançlık başladı. Kendime şaşırıyorum resmen..eşimi normalde kıskanırdım ama yani böyle nadiren..
Şimdi basimdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Bi yere gittiğim de biri mi geçti bişey mi dedi napti nereye gitti. Bir de benim eltim eşimin eski sevgilisinin çok yakın arkadaşı. O kız sormuş falan iyice fena oldum. Içimden canavar cıktı resmen. Bizimki de diyor ki vesvese geliyor sen git namaz kıl noldu sana diyor ay ne kötü birşeymis bu kıskançlık
Allah'tan benimki sürekli yanında değil yoksa vallahi kafayı yerdiBende aynıyım adam deliriyor nefes alamıyor:))
Çantanın içine buz aküleri var ya canım onlardan koymayı düşünüyorum buz kalıbı gibi onlardan .çantanın içinde onlar gün boyu durur
Ay, benim arkadaşım sorsa ağzının payını veririm, eltime de söylemem.. Nasıl sorabilir ya? Ne haddine.. Bence eşine de söyleme canım.. Bu sefer neden merak ediyor diye aklının köşesine girer.. Ben sinir oldum valla..Kilzar hamileliğimin başından beri aşırı derece de kıskançlık başladı. Kendime şaşırıyorum resmen..eşimi normalde kıskanırdım ama yani böyle nadiren..
Şimdi basimdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Bi yere gittiğim de biri mi geçti bişey mi dedi napti nereye gitti. Bir de benim eltim eşimin eski sevgilisinin çok yakın arkadaşı. O kız sormuş falan iyice fena oldum. Içimden canavar cıktı resmen. Bizimki de diyor ki vesvese geliyor sen git namaz kıl noldu sana diyor ay ne kötü birşeymis bu kıskançlık
Ben Efa Mom kullanıyorum..Kızlar omega3 balık yagı hangisini kullanıyorsunuz
Benşm yüzüm zaten benli ve biraz lekeli, alıştım galiba.. İnşallah artmaz :)Moral bozmak istemiyorum kızlar ama bünye ile de alakalı sanırım bu durum.kızıma hamileyken göz altımda çok hafif bi leke olmuştu.(güneş kremi kullandığım halde)kızım 6 yaşında ve geçmedi.yazları koyulaşır kışları açılır.bir sürü de leke kremi kullandım her kış İnşallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum
ben kızımda çay ocağındaki buzdolabına koyuyordum bir güzel sarıp sarmalayıp, şimdi her departmanda mini buzdolabı var çok şükür. siz de de çay ocağı varsa oradakı dolaba koyabilirsiniz rica edip ya da buz kalıplarında idare ettiği kadar eder hiç kullanmadım bilemiyorumÇalışacak olan annelere birşey sormak istiyorum. İş yerinde sütünüzü sağıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Şöyle ki benim işyerimde buzdolabı yok. Sabahtan akşama kadar sağdığım sütü nasıl muhafaza edebilirim acaba? Soğutucu çantalar var ama gün boyu buzdolabı kadar soğutma sağlar mı ondan emin değilim. Fikriniz var mı kızlar bu konuda?
Ben OMEGA 3 ve multivitamin kullanmıyorum.doktor vermedi.bakalim bu ay tahlil yaptırmayı düşünüyorum duruma göre belki multivitamin verirPeki ek olarak vitamin kullanıyormusunız ben vitamin kullanıyorum sadece omega3 içerikli balık yagı istiyorum
bence de konuş canım o kabızlık meselesi zaten çok zor. bir de hamilelikle kabızlık şişkinlik daha zorlayıcı oluyor.Gynoferon diye bi ilaç bide magnezyum var . Şuan hepsini bıraktım ve ağrılarım geçti.yan etkilerinde karin ağrısı kabızlık yazıyor zaten.oda belime vurmuştu artık.cok şükür rahatladım bırakınca.ama ne yapacağımı da bilmiyorum doktorumla konuscam bi
sadece bir tane vitamin kullanıyorum içinde her vitamin ve omega 3 var demir hapını bıraktım kabız yapıyor diye tahlilde sınırda cıktı düşük değil diye ara verdim diyelimPeki ek olarak vitamin kullanıyormusunız ben vitamin kullanıyorum sadece omega3 içerikli balık yagı istiyorum
Ben, multivitamin olarak Vinalac, omega 3 olarak Efa Mom, demir ilacı olarak Ferrum Fort ve Magnezyum kaynağı olarak Diasporal kullanıyorum.. Sadece Efa Mom'ı haftada iki gün içiyorum ve onu içtiğim gün multivitamini içmiyorum.. Diğerlerini hergün içiyorum..Peki ek olarak vitamin kullanıyormusunız ben vitamin kullanıyorum sadece omega3 içerikli balık yagı istiyorum
maşallah. bebeğin yüzü resmen belli tatlı bi bebiş geliyor.iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir bakamıyorum kaç gündür misafirim var .Bugün detaylı ultrason günümüzdü çok şükür her şey yolunda 55 dk boyunca inceledi dr bizimki de inat etti yüzünü zor gösterdi
buda fındık burunlu Deniz Alp'im
sadece bir tane vitamin kullanıyorum içinde her vitamin ve omega 3 var demir hapını bıraktım kabız yapıyor diye tahlilde sınırda cıktı düşük değil diye ara verdim diyelim
Ben OMEGA 3 ve multivitamin kullanmıyorum.doktor vermedi.bakalim bu ay tahlil yaptırmayı düşünüyorum duruma göre belki multivitamin verir
Ben, multivitamin olarak Vinalac, omega 3 olarak Efa Mom, demir ilacı olarak Ferrum Fort ve Magnezyum kaynağı olarak Diasporal kullanıyorum.. Sadece Efa Mom'ı haftada iki gün içiyorum ve onu içtiğim gün multivitamini içmiyorum.. Diğerlerini hergün içiyorum..
Doktor vermek istemese de alırdım.. Çünkü beslenemiyorum pek..
Ben canım 2.5 3 aylarda yaşadım ben ve kanamam çok olmuştu dr demesine göre de eş tutmuş içerde yoksa kaybedermişim şimdilik iyiyiz gittiğim kontrollerde de birşey demediler benim de 10 şubatta ayrıntılı var bakalım bana ne diyeceklerGünaydın kızlar benim ayrıntılı ultrason muayenem vardı malesef plesentada ayrılma görüldü ve 2-3 cm kadar kanama alanı neyseki pıhtılaşmış şimdilik bi sıkıntı görülmüyor ama neden ve nasıl olduğu belli değil o yüzden riskli gebelik uzmanına görüncem. Doktor baya rahatlattı gerçi bebişin kilosu 400 gr,plesentanın görevi bebeği beslemek ve bebeğinde gayet güzel beslenmiş falan diye ama bilemiyorumgeçmişi sık sık okuyorum ama hiç rastlamadım başına böyle bişey gelen varmı?
baba doktor omega 3 için balık yağı vermedi. ceviz fındık ye dedi.Bende vitamin kan ilacı kullanıyorum balık yeyemedigim için kullanmak istiyorum ama hala bulamadım iyi bir marka teşekkür ederim canım
Anladım cnm çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir seninki,gidip gelince yazarsan sevinirim gelişmeleri,ben bundan sonra iki haftada bir kontrole gitcem umarım bi sıkıntı çıkmazBen canım 2.5 3 aylarda yaşadım ben ve kanamam çok olmuştu dr demesine göre de eş tutmuş içerde yoksa kaybedermişim şimdilik iyiyiz gittiğim kontrollerde de birşey demediler benim de 10 şubatta ayrıntılı var bakalım bana ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?