2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir de doğumun Olacağı günden bir gece öncesini asla unutmam, normal doğum yaptım ne zaman geleceğini bilmiyoruz tabi, Biz daha bir kaç hafta daha var derken o gece yattık, karnimda Sanki savaş var nasıl bir tepinmeye nasıl bir hareket, eşim o geceyi asla unutmam der. Resmen yatağın titredigini biz, sabitken başka birşeyin yatağı oynattigini kendi gözleriyle gördü :) dedik ne yapıyor bu oğlan, meğer keseyi patlatmaya çalışıyormuş zaten gece 4 te suyum geldi yata
maşAllahh ya ne güzelll :)❣ inşAllah o günleride yasıcaz zamanı gelince ❣

Geldim kızlar 1.90 cıktı ölçüm dedi dr kan testti istedi ikili test ona yarin gtcem herşey iyi dedi iki testle kendisinin yaptığı ölçümü karşılaştırıp ölçecek sonuç söyleyecek gayet hareketiymiş net cinsiyet söylemedi ama erkek ismi ne düşündünüz dedi bizde söyledik güzel isim dedi koyarsınız ozaman bu ismi dedi bilmece gibi konuştu geldik kalp atışına baktı ıyi o sesi duyduk ve ağladım çok güzeldi rabbim sağlık versin bebeklerimizede bizlerede
inşAllah iyi cıkar cnm kan sonuçlarında❣erkek ismi ne düşündünüz :) AMİNNNN ya onlar iyi sağlıklı olsunlar hepp❣

Teşekkür ederim cnm sagol umarim kan testim iyi çıkar yaşım 37 olunca korkuyorum
Çıkar canım Allah'ın izniyle, benimde cuma günü , ikili test olacak, kan vermiştim de Hem Onun sonucunu ogrenicem hemde bebeğe bakılacak , düşünmemeye çalışıyorum ama yinede biraz stres korku ve heyecan var :/ ilkinde yaptirmamistim bunda kendim istedim ama bazen keşke hiç yaptirmasamiydim diyorum. Hakkımızda hayırlısı

Kızlar oğlumla kocaman bi kase mısır patlattık yiyoruz ama kendime hakim olamıyorum bi seferlik abartsam bişe olur mu ki

Dr yazdı cnm yap diye kan testini herkese veriyorlar galiba
İkili testin prosedüründe kan vermek şart canım. ben ikili test yaptırmadım aslına bakarsan, sadece bi nebze içim rahat etsin diye burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bide ensesindeki kalınlığa bakın dedim doktora o da normal dedi o kadar :)

Kızlar oğlumla kocaman bi kase mısır patlattık yiyoruz ama kendime hakim olamıyorum bi seferlik abartsam bişe olur mu ki
Kilodan Başka bir zararı olmaz sanırım :) ben de bayılırım bak şimdi içimden bir ses kalk yap diyor, diğer yanımda "boşver bu saatte ,birde kazma dişlerinin arasına girer bütün gece uğraşırsın diyor " :):halay::KK70:

Çıkar canım Allah'ın izniyle, benimde cuma günü , ikili test olacak, kan vermiştim de Hem Onun sonucunu ogrenicem hemde bebeğe bakılacak , düşünmemeye çalışıyorum ama yinede biraz stres korku ve heyecan var :/ ilkinde yaptirmamistim bunda kendim istedim ama bazen keşke hiç yaptirmasamiydim diyorum. Hakkımızda hayırlısı

Canım gözüme çarptı da sen niye tablo da yoksun ya da ben mi göremedim:)

iki kese varmış amniyon kesesi bebeğin suyunun olduğu kese, dışta koryon kesesi denen bi kese daha bulunurmuş bunlar 12 haftada artık birleşmiş olması gerikiyormuş. Benimkiler birleşik değil ve doktorum apar topar ikili testi yaptı o yüzden. O düzgün çıkınca da düşebilir dedi. İnsanın başına birkaç defa düşük olayı gelince korkuyor. Doğal olarak bunu öğrenince yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum. Zaten normal yolla bebeğimiz olmuyor zaman da ilerliyor maalelef. Teşekkürler iyi dilekleriniz için
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer bu dönem dua et bol bol olmazsa riskli gebelik uzmanı gidip gorun.

Back
X