- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #38.561
Kızlar ben de felaket kasık ağrısı ve çatı ağrısı başladı, hafif te sırt ağrısı ve sulu akıntı var :/ ilkinde olmayan şeyler bakalım hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Masalhh geçmiş olsun annesiKızlar inşallah yarın akşam yogunbakimdan çıkıyoruz inşallah doktorumuz dedi kan tahlilleri iyi çıkarsa yarın taburcu edecek bebeğimizi :)
Çok teşekkür ederim sormuştunuz sağ salim kucagimiza aldık.cok şükür saglikli bir bebek darısı başınızaAllah analı babalı büyütsün canım. Cok sevindim.
Kızlar nişan geldi. Bundan sonrası hayırlısı . Panik oldum niyeyse
Benim ikinci olacak inşallah. Nette okuyunca ikinci de nişan gelince yakın zamanda oluyormuş Dogum. Ilkinde suyum gelmişti hiç nişan farketmemistim o yüzden hem korkuyorum hem heyecan yaptım şimdi. Yarına kadar beklesem birşey olmaz demi ?Hayirli olsun cnm bn nisan geldikten tam bi hafta sonra geldigi gunun gecesi dogurdm her an hazirlikli ol dusunu faln all temizlen
Benim çok olurdu süt kanallarında dugumlenme. Bol bol emzir veya sağ sütünü. Tam boşalması lazım , ateş te yapıyor bazen Eğer öyle olursa yani tehlikeli değil de ateş ve ağrı fazla olursa antibiyotik veriyorlarKizlar bebegimin cok gazi var gazi yuzunden dogru durust emmiyor.Sag gogusumde sut birikmis ve cok aciyor mememi sagdim sicak su ile masaj yaptm oglusuma emdirdm birazcik olsun hafifledi agrisi.Yarin saglik ocagindaki hemsiremi ariyacagim.Sizin basiniza geldimi geldiyse nasil gecti?![]()
Benim ikinci olacak inşallah. Nette okuyunca ikinci de nişan gelince yakın zamanda oluyormuş Dogum. Ilkinde suyum gelmişti hiç nişan farketmemistim o yüzden hem korkuyorum hem heyecan yaptım şimdi. Yarına kadar beklesem birşey olmaz demi ?
Benim çok olurdu süt kanallarında dugumlenme. Bol bol emzir veya sağ sütünü. Tam boşalması lazım , ateş te yapıyor bazen Eğer öyle olursa yani tehlikeli değil de ateş ve ağrı fazla olursa antibiyotik veriyorlar
Kızlar ben bugün 12 de kucağıma alem kızımı. Normal doğum epidurial bile yapmadım. Doğaya has doğum. 3.800kq kızimin köprücük kemiğinde azcık cat var. Sorum şu 6 dikiş atdilar çok açıyor. Nasil tuvalete gitdiniz oturdunuz mu klozette? Damla damla saf kan geliyor hala hastanedeyiz ne zaman geçer? Meme sorunum da tabi olmazsa olmaz inliyorum emzirince
Benim nisanda cumartesi sabah geldi bugün sali 2. Dogum olcak ama birşey olmaz ilkinde nisan geldi ertesi gün dogum olmustu şaşırttı bu beniBenim ikinci olacak inşallah. Nette okuyunca ikinci de nişan gelince yakın zamanda oluyormuş Dogum. Ilkinde suyum gelmişti hiç nişan farketmemistim o yüzden hem korkuyorum hem heyecan yaptım şimdi. Yarına kadar beklesem birşey olmaz demi ?
Ömürlü olsun canım masallahKızlar ben bugün 12 de kucağıma alem kızımı. Normal doğum epidurial bile yapmadım. Doğaya has doğum. 3.800kq kızimin köprücük kemiğinde azcık cat var. Sorum şu 6 dikiş atdilar çok açıyor. Nasil tuvalete gitdiniz oturdunuz mu klozette? Damla damla saf kan geliyor hala hastanedeyiz ne zaman geçer? Meme sorunum da tabi olmazsa olmaz inliyorum emzirince
amin insallah canim benim allahim korusun meleklerimiziYapiyirm cnm basina yasin koydum eskisi gibi degil azaliyo yavas yavas insallah gecer Sagoll Allah razi olsun