• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Acilden geldik simdi ayağımın bir tanesi diğerinin 2 katı kadar şişti. Yarın bebeğin ve benim kontrollerimiz var ama yinede gittik. Pek birşey yapılamadı yarın dopler çekilecek kendi doktoruma göstereceğim. Bu kadın doğumcuya süt gelmediğini söyledim damla yazdı yarın alacağım. Mama takviyesi icin çocuk doktoruyla yarin görüşeceğiz kontrol sırasında. Herşeyi deniyorum ama nasip promalt ta aldım bugün humanaya ek böyle giderse hamilelikte almadiğim kiloyu alacağım

Kızlar nasılsınız
Yenidoğan bebekler var hayırlı olsun annelere geçmiş olsun.
Yeni doğum yapanlar
Merak etmeyin iyileşirken üç günden sonra rahatlarsın iz ama muhakkak ilaçlarınızi için iyileşince bebeğinize de bakacak gücünüz olsun.biz tam 15 günlük olduk
Sizlerde doktor bebekleriniz bebe vitamin başlattığı 15 günlük olunca vitamin yazdı bize aldık yarın başlayacağım.

Kizlar bebegimin cok gazi var gazi yuzunden dogru durust emmiyor.Sag gogusumde sut birikmis ve cok aciyor mememi sagdim sicak su ile masaj yaptm oglusuma emdirdm birazcik olsun hafifledi agrisi.Yarin saglik ocagindaki hemsiremi ariyacagim.Sizin basiniza geldimi geldiyse nasil gecti?:(

Hayirli olsun cnm bn nisan geldikten tam bi hafta sonra geldigi gunun gecesi dogurdm her an hazirlikli ol dusunu faln all temizlen
Benim ikinci olacak inşallah. Nette okuyunca ikinci de nişan gelince yakın zamanda oluyormuş Dogum. Ilkinde suyum gelmişti hiç nişan farketmemistim o yüzden hem korkuyorum hem heyecan yaptım şimdi. Yarına kadar beklesem birşey olmaz demi ?

Kızlar ben bugün 12 de kucağıma alem kızımı. Normal doğum epidurial bile yapmadım. Doğaya has doğum. 3.800kq kızimin köprücük kemiğinde azcık cat var. Sorum şu 6 dikiş atdilar çok açıyor. Nasil tuvalete gitdiniz oturdunuz mu klozette? Damla damla saf kan geliyor hala hastanedeyiz ne zaman geçer? Meme sorunum da tabi olmazsa olmaz inliyorum emzirince

Kizlar bebegimin cok gazi var gazi yuzunden dogru durust emmiyor.Sag gogusumde sut birikmis ve cok aciyor mememi sagdim sicak su ile masaj yaptm oglusuma emdirdm birazcik olsun hafifledi agrisi.Yarin saglik ocagindaki hemsiremi ariyacagim.Sizin basiniza geldimi geldiyse nasil gecti?:KK43:
Benim çok olurdu süt kanallarında dugumlenme. Bol bol emzir veya sağ sütünü. Tam boşalması lazım , ateş te yapıyor bazen Eğer öyle olursa yani tehlikeli değil de ateş ve ağrı fazla olursa antibiyotik veriyorlar

Seçim basladiktan beri bu sabaha kadar evde sancimi cektim ama degisik sirt ve bagirsak agrimla. Fitigim car sanmsm meyer bazilarin dogum sancisi afedersnz gotnden oluyormuş. Dikkat edin kızlar sizde benim gibi sallamayın. Hastaneye bagirsak lagami icin gelmsdm 7sm aciklik varmis suyumda bitmiş çiş sanmsm az az gitmiş şu. Aklma lagam gelmeseydi bebeği oldurcekdm nerdeyse

Benim ikinci olacak inşallah. Nette okuyunca ikinci de nişan gelince yakın zamanda oluyormuş Dogum. Ilkinde suyum gelmişti hiç nişan farketmemistim o yüzden hem korkuyorum hem heyecan yaptım şimdi. Yarına kadar beklesem birşey olmaz demi ?

Valla bilmiyorm cnm yanlis bilgi vermek istemem.

Benim çok olurdu süt kanallarında dugumlenme. Bol bol emzir veya sağ sütünü. Tam boşalması lazım , ateş te yapıyor bazen Eğer öyle olursa yani tehlikeli değil de ateş ve ağrı fazla olursa antibiyotik veriyorlar

Onceden tam emiyordu simdi gazi oldugundan beri emip birakiyor bnim ilk bebegim biraz tecrubesizim bu konularda

Kızlar ben bugün 12 de kucağıma alem kızımı. Normal doğum epidurial bile yapmadım. Doğaya has doğum. 3.800kq kızimin köprücük kemiğinde azcık cat var. Sorum şu 6 dikiş atdilar çok açıyor. Nasil tuvalete gitdiniz oturdunuz mu klozette? Damla damla saf kan geliyor hala hastanedeyiz ne zaman geçer? Meme sorunum da tabi olmazsa olmaz inliyorum emzirince

Hayirli olsun bebisin canim.
Dikisler 10gune yakin seni zorluyor sonra rahatliyorsun bayagi. Wc ye girmekten korkma dikis patlamaz wc ile. Bende korkmuştum kabız oldum bu yuzden ama korkma hic. Normal otur klozete. Yogun kan gelir ilk günlerde sonra azaliyor benim 4 5 gun yogundu galiba sonra adet kanamasi gibi dogum yapali 23 gub oldu hala adet kanaması kadar geliyor. Memeler yara olunca gecene kadar silikon uç kullanabilirsin.

Benim nisanda cumartesi sabah geldi bugün sali 2. Dogum olcak ama birşey olmaz ilkinde nisan geldi ertesi gün dogum olmustu şaşırttı bu beni

Ömürlü olsun canım masallah

Kızlar dogum belirtisi olarak sancı veya nişan beklemeyin bende sadece bunları bekledim gece uyandım kabızlık şikayetiyle kabız oldugumu düşündüğüm için hastnaeye gitme geregi bile duymadım sbaha kadar kabızim diye gezindim hastaneye lavman icin gittim dogum yapıp çıktım sancı arkaya da vurabiliyormuş yani ben ilk defa duydugum icin bilin istedim

Back
X