2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neden gununun dolmasınıdbeklemıyor

Burada herkes nisandan filan bahsediyor benim doktorum hiiic boyle seyler soylemedi yaa suyun gelirse sancin gelirse ara diyor biraz rahat biri sanirim bilemedim
valla ben baktığımda benimki tam bir nişana benziyor ama kansızi lekesiz. Öyle olunca aciliyet gerektirmiyormuş ve doğum yakın demekmiş, şimdi okudum. Bende yurt dışında olduğumdan çok umursamaz davranıyorlar burada da, doğurmaya 5 dk kala gidicem ben hastaneye, sancımı evde küvette suda çekmeyi düşünüyorum Ne de olsa oraya gidince de birşey yapmayacaklar..

Burada herkes nisandan filan bahsediyor benim doktorum hiiic boyle seyler soylemedi yaa suyun gelirse sancin gelirse ara diyor biraz rahat biri sanirim bilemedim
Nişan çokta önemli değil çünkü 3 gün öncesinden gelen tanıdıklarım var sancıyla su önemli nişan doğumun başlamasının yakın olduğunu gösteren bir durum yani su yada sıklaşan sancı gibi değil

35+5 cnm korkma bisey olmaz allahim korusun bebeklerimizi bende çok korkmuştum allahim korusun hepsini kucagimizi boş birakmasin

Doktorum biraz rahat biri ona göre saglıklı bebek hareket eder ama hareketleri normal değil aşırılık var sürekli ayakları gerdiriyor sanki titretiyor sürekli sallanıyor gibi :/
Valla ben olumlu oldugunu düsunuyorum bazen agzimdan çikcak faln saniyorum enerjisini atsin ayaga kalkmaya çalisiyor sanki ayaciklari bazen elimin altina geliyo amn erken gelmesinde gelirsede bu dünyaya ayak uydcrak kadar gelişmiş olsun insallh

Yok canım mıdem bulanmıyor senin bence en fazla bir hafta var çünkü sancın çıkmış nst de sadece çoğalacak..
Kuzum o da belli olmuyormuş ki, geçebiliyomuş şiddetli bile olsa. Kasılmalarım var mesela halen ama sancı hissetmiyorum şimdide. Amann saldım çayıra mevlam kayıra :)) sen ne alemdesin, gidicek misin karar verdin mi?
Bebek yavastan asagı indiğinde karın küçük gözükürmüş canım. Onla ilgilidir belki.
Canim belki mide bulantisi açılmayla alakalıdır bir araştir istersen
Yok canım değil sanırım, bugün gittim kontrole daha 30 mm.de duruyor açıklık yok.
Doktorum biraz rahat biri ona göre saglıklı bebek hareket eder ama hareketleri normal değil aşırılık var sürekli ayakları gerdiriyor sanki titretiyor sürekli sallanıyor gibi :/
O itme esneme tarzı hareketler bende de oluyodu özellikle bebeğin sırtı yukarda kalacak sekilde yan yattıgımda. Bazı bebekler normalden fazla aktif bazıları ise sakin olabiliyomuş. Bence için rahat olsun.
kuzular bu nişan 1 kere mi geliyor ara ara da gelir mi ? iyice kafayı yedim ben yaa, ama baya pelte gibi bişey bu böyle sarımtrak, google bi kez arattım da midem kalktı ya
Kim dedi google da var diye ben meraklı melahat de baktım delilik edip

35+5 cnm korkma bisey olmaz allahim korusun bebeklerimizi bende çok korkmuştum allahim korusun hepsini kucagimizi boş birakmasin
Beni cok iyi anlıyosun o zmn aramızda 3-4 gün var.Korkmuyordum ama bugün karnım nerdeyse 1 saat arayla sertleşiyor.Ondan biraz korkmaya başladım yakın mı doğum diye.inşllah 37 yi bekler bebişler.Allaha emanet hepsi canm dediğin gibi.Sen nasılsın bugünlerse.Adalat içiyorum ben (sancınkesici) sen?

Sezeryan doğum yapan varmı daha önce. Genel anestezi mi daha iyi epidural anestezi mi? Doğumdan sonra süt hemem gelir mi ?

Benim kasıklarinda bazen agrilar oluyor ama dr soylemedim daha sali kontrde soyleyecegim birde bazen boynumdan kalça kemigime kadar bi agri giri off çok fena bilmiyorum nedndir korkuyorum açikcasi bi hastanede yatinca 3 gun dr hemen yatiş veriyo dualarla giriyrm nts ye hayirlisi aslinda ne zmn saglikla sihatle gelcekse o zmn gelsin baska bi dilegim yok üzmesinler yeterki..

Ben dedim

benim de adete göre 3 mart ama doktorum doğum başlamazsa bir hafta daha bekleyebiliriz dedi. 42.haftaya kadar beklenebiliyor bildiğim kadariyla, normal doğum istiyorsanız ve herhangi bir sorun olmazsa bence normalde diretin. Sezaryenle 3 hafta yatmak zorunda kalanları okuyorum, hayirlisiyla inşallah hem bebis hem ben sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparım

Kızlar ne sıklıkla ve ne kadar yuruyus yapıyorsunuz? ben egzersiz yürüyüş yapıyodum zaten de çocuk kafasını soksun dıye bıraz daha arttır dedi dr bugun. ayak tabanlarım aglıyor yurumekten. 3 saat egzersizi yürüyüşe tercih ederim ya

Aynen öyle canım aynen öyle
Esmalara bakıyorum hep el mümin ismini okucam güven veren ismiymiş Allahın ,
136 defa okunuyor.Allahım güvenmizi selamete çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…