- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #26.921
Hadi ya..insallah hayirlisiyla kendiliginden gelir kolayca saglikli bir dogum yaparim ya valla dusun dusun stres oluyor insan.tekrar gittigimde konusurum olmazsa doktorla.ya doktora gidince de kafamdaki tum sorular ucuyor gidiyorbenim de adete göre 3 mart ama doktorum doğum başlamazsa bir hafta daha bekleyebiliriz dedi. 42.haftaya kadar beklenebiliyor bildiğim kadariyla, normal doğum istiyorsanız ve herhangi bir sorun olmazsa bence normalde diretin. Sezaryenle 3 hafta yatmak zorunda kalanları okuyorum, hayirlisiyla inşallah hem bebis hem ben sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparım
Nasil yani dogum baslasin diye doktorun yuruyus mu yap dedi?Kızlar ne sıklıkla ve ne kadar yuruyus yapıyorsunuz? ben egzersiz yürüyüş yapıyodum zaten de çocuk kafasını soksun dıye bıraz daha arttır dedi dr bugun. ayak tabanlarım aglıyor yurumekten. 3 saat egzersizi yürüyüşe tercih ederim ya
Kuzum süphanallah zikrini de tavsiye ederim kolay doğum içinAynen öyle canım aynen öyle
Esmalara bakıyorum hep el mümin ismini okucam güven veren ismiymiş Allahın ,
136 defa okunuyor.Allahım güvenmizi selamete çıkarsın.
Seninki kaçıncı haftadaydı canım?Selam kızlarAllahın izniyle ben bi doğursam ne iyi olcak bugun kac cikolata yedim sayısını bilmiyorum browniler kondu nescafeler yapıldı ben hâlâ devam offff
Amin inşallh rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlarla ödüllendirsin bizleri..Aynen öyle canım aynen öyle
Esmalara bakıyorum hep el mümin ismini okucam güven veren ismiymiş Allahın ,
136 defa okunuyor.Allahım güvenmizi selamete çıkarsın.
Hadi hayirlisi cnm bendede kasilmalar cok buguny4zy4qmurum bizim sancı çok da düzene gırmıyor.. Benim de sancım var belki gece giderim çünkü artık belıme ve sol kasıgıma vuruyor..yarım saatte 20 dakka da giriyor 10 dakia ya düşmüyor ..
36 canımSeninki kaçıncı haftadaydı canım?
Gitme canım, ayırt edebiliriz gerçeğini muhtemelen. Olsun diye heveslenince insanın gidesi geliyor sadece. Ondan oluyor bu:)y4zy4qmurum valla bugunude atlattık cok şükür gelen günler bizimdir canım düzenli gelmedıkce gıtmıycem Allahın izniyle ...
Açılman falanmı vardı ki , doğursam dedin36 canım
yok canım benim bebeğin başı doğum kanalına yakın ama hafif sağda. tam kanala girmesi için arttır dedi yürüyüşle egzersizi. belki doğuma da etkisi vardır bilmiyorum canımNasil yani dogum baslasin diye doktorun yuruyus mu yap dedi?
Onu dilimden düşürmüyom o muayenelerde nstlerde Allahım kabul etsin inşallah canım.Kuzum süphanallah zikrini de tavsiye ederim kolay doğum için
doktorla aynı kafada olmak çok önemli, sizi strese sokmasın. bana da diyor ki normal doğum isteyenler stres yapıyor vaktinde gelmiyor ama sezaryen olacaklarda haftasından önce doğum başlıyor diyeHadi ya..insallah hayirlisiyla kendiliginden gelir kolayca saglikli bir dogum yaparim ya valla dusun dusun stres oluyor insan.tekrar gittigimde konusurum olmazsa doktorla.ya doktora gidince de kafamdaki tum sorular ucuyor gidiyor
Ne kadar detayli bir bilgi vermis boyle doktorun cok iyiyok canım benim bebeğin başı doğum kanalına yakın ama hafif sağda. tam kanala girmesi için arttır dedi yürüyüşle egzersizi. belki doğuma da etkisi vardır bilmiyorum canım
Aslinda doktorumu cok seviyorum ama yine de bilemedim niye oyle dedi ben bir sorayimdoktorla aynı kafada olmak çok önemli, sizi strese sokmasın. bana da diyor ki normal doğum isteyenler stres yapıyor vaktinde gelmiyor ama sezaryen olacaklarda haftasından önce doğum başlıyor diye
benim de ilk doğumum cok stres yapiyorum ister istemez, geçen gece rüyamdan imdat diyerek uyandım eşim de noluyo diyor
atlaticaz insallah bugünleri yavrularımıza kavuşacağız hayırlısıyla
Bendensin canımUykusuz gecede ne güzel de gidiyor TolgShow
haklısın ben de çok dayanamıyorum canim, gunde ortlama 30 40 dk filan yürüyorum. ama evde surekli hareket halindeyim, egilip comelme egzersizleri de yapıyorum. bebeğin doğum kanalına inmesini kolaylaştırmak icin pilates topu üzerinde 8 çiz benim doktorm tavsiye etti. ayrıca adacayi ic, hurma ye, ananas kivi ye dedi doktorum. normal doğum yapan bir arkadaşım da yere oturup bağdaş kur oyle oturmaya alis dedi. dünden beri aşağıda daha yoğun baskı hissediyorum umarım inmiştir, keşke anlamanın bir yolu olsa.Kızlar ne sıklıkla ve ne kadar yuruyus yapıyorsunuz? ben egzersiz yürüyüş yapıyodum zaten de çocuk kafasını soksun dıye bıraz daha arttır dedi dr bugun. ayak tabanlarım aglıyor yurumekten. 3 saat egzersizi yürüyüşe tercih ederim ya
Yok canım açilmam miniğim erken gelmezse ayın onunda sezeryan olacağım. Sadece doktor 10 kalmazsın büyük ihtimalle dedi. Ona istinaden yani benim bebisler 15 20 gün once ceee diolar bakalim bu ne zaman gelcekAçılman falanmı vardı ki , doğursam dedin
Bende çok istiyorjm ama haftam daha küçük benim 34+4 gelişiminden emin olsam valla yarına doğurasım var :):)
Hmm anladım kuzum hayırlısı olaun inşallah. 40 dan öncemi? Yoksa 38 den 10 gün öncesi kadarmı?Yok canım açilmam miniğim erken gelmezse ayın onunda sezeryan olacağım. Sadece doktor 10 kalmazsın büyük ihtimalle dedi. Ona istinaden yani benim bebisler 15 20 gün once ceee diolar bakalim bu ne zaman gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?