2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hadi ya..insallah hayirlisiyla kendiliginden gelir kolayca saglikli bir dogum yaparim ya valla dusun dusun stres oluyor insan.tekrar gittigimde konusurum olmazsa doktorla.ya doktora gidince de kafamdaki tum sorular ucuyor gidiyor

Nasil yani dogum baslasin diye doktorun yuruyus mu yap dedi?

y4zy4qmurum valla bugunude atlattık cok şükür gelen günler bizimdir canım düzenli gelmedıkce gıtmıycem Allahın izniyle ...
Gitme canım, ayırt edebiliriz gerçeğini muhtemelen. Olsun diye heveslenince insanın gidesi geliyor sadece. Ondan oluyor bu:)
Benim dün düzenli oldugu halde gitmedim, zaten değişen bişey olmayacakmış baksana:)

Nasil yani dogum baslasin diye doktorun yuruyus mu yap dedi?
yok canım benim bebeğin başı doğum kanalına yakın ama hafif sağda. tam kanala girmesi için arttır dedi yürüyüşle egzersizi. belki doğuma da etkisi vardır bilmiyorum canım

Kuzum süphanallah zikrini de tavsiye ederim kolay doğum için
Onu dilimden düşürmüyom o muayenelerde nstlerde Allahım kabul etsin inşallah canım.
Hep bakıyorum araştırıyorum ne okunur diye.
Sağ olsun annemde kuran okuyor.
Allaha emanet herşey.Hepimiz sağlıkla selametle kucağımıza alalım

Hadi ya..insallah hayirlisiyla kendiliginden gelir kolayca saglikli bir dogum yaparim ya valla dusun dusun stres oluyor insan.tekrar gittigimde konusurum olmazsa doktorla.ya doktora gidince de kafamdaki tum sorular ucuyor gidiyor
doktorla aynı kafada olmak çok önemli, sizi strese sokmasın. bana da diyor ki normal doğum isteyenler stres yapıyor vaktinde gelmiyor ama sezaryen olacaklarda haftasından önce doğum başlıyor diye
benim de ilk doğumum cok stres yapiyorum ister istemez, geçen gece rüyamdan imdat diyerek uyandım eşim de noluyo diyor
atlaticaz insallah bugünleri yavrularımıza kavuşacağız hayırlısıyla

Aslinda doktorumu cok seviyorum ama yine de bilemedim niye oyle dedi ben bir sorayimAllah bir cirpida kurtarsin hepimizi saglikla kucagimza almayi nasip etsin yavrularimizi insallah

haklısın ben de çok dayanamıyorum canim, gunde ortlama 30 40 dk filan yürüyorum. ama evde surekli hareket halindeyim, egilip comelme egzersizleri de yapıyorum. bebeğin doğum kanalına inmesini kolaylaştırmak icin pilates topu üzerinde 8 çiz benim doktorm tavsiye etti. ayrıca adacayi ic, hurma ye, ananas kivi ye dedi doktorum. normal doğum yapan bir arkadaşım da yere oturup bağdaş kur oyle oturmaya alis dedi. dünden beri aşağıda daha yoğun baskı hissediyorum umarım inmiştir, keşke anlamanın bir yolu olsa.

Açılman falanmı vardı ki , doğursam dedin
Bende çok istiyorjm ama haftam daha küçük benim 34+4 gelişiminden emin olsam valla yarına doğurasım var :):)
Yok canım açilmam miniğim erken gelmezse ayın onunda sezeryan olacağım. Sadece doktor 10 kalmazsın büyük ihtimalle dedi. Ona istinaden yani benim bebisler 15 20 gün once ceee diolar bakalim bu ne zaman gelcek

Yok canım açilmam miniğim erken gelmezse ayın onunda sezeryan olacağım. Sadece doktor 10 kalmazsın büyük ihtimalle dedi. Ona istinaden yani benim bebisler 15 20 gün once ceee diolar bakalim bu ne zaman gelcek
Hmm anladım kuzum hayırlısı olaun inşallah. 40 dan öncemi? Yoksa 38 den 10 gün öncesi kadarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…