- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #26.941
Beyazı kaçırmıştım ama buna yetiştimBendensin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazı kaçırmıştım ama buna yetiştimBendensin canım
Erken gelmesinden iyidir canım vakitlice gelsin inşallah :)Yok canım şimdide bnm kız beni bekletiyo :)
40tan aşağı yok gibi cnm 50 var 60 var bi tanede
Canım normalde mart 17 mecburi sezeryan olacağım için doktor tarihi 10 a çekti işte şubat sonlarına olur gibi 38 falan 2 side 15 20 gün erken oldularHmm anladım kuzum hayırlısı olaun inşallah. 40 dan öncemi? Yoksa 38 den 10 gün öncesi kadarmı?
Evet canım o konuda çok şanslıyım doktorumu çok seviyorum çok anlayışlı ve tatlı bi bayanNe kadar detayli bir bilgi vermis boyle doktorun cok iyibizimki hic boyle seyler soylemiyor
![]()
Canım hepsini hatta daha fazlasını yapıyorum da tek yürüyüş sıkıntı, sevmiyorum bi de . Neyse bugün bi yarım saat 45 dk yürüdüm soğukta napim yoksa cadı sokamıcak kafayı yerinehaklısın ben de çok dayanamıyorum canim, gunde ortlama 30 40 dk filan yürüyorum. ama evde surekli hareket halindeyim, egilip comelme egzersizleri de yapıyorum. bebeğin doğum kanalına inmesini kolaylaştırmak icin pilates topu üzerinde 8 çiz benim doktorm tavsiye etti. ayrıca adacayi ic, hurma ye, ananas kivi ye dedi doktorum. normal doğum yapan bir arkadaşım da yere oturup bağdaş kur oyle oturmaya alis dedi. dünden beri aşağıda daha yoğun baskı hissediyorum umarım inmiştir, keşke anlamanın bir yolu olsa.
Yok canim vermedi doktor ya sen
Yok canim bende kullanmadım hiç . Hatta bu aralar hiç bu aralar hiç bir ilaç kullanmıyor umYok canim vermedi doktor ya sen
Öyle kuzum:) ah bi de şu heyecan söz dinlese :)Erken gelmesinden iyidir canım vakitlice gelsin inşallah :)
Ben onada başlıcam, sonunda pes eder gelir heralde :)) hayırlısı hakkımızda:)kızlar normal doğum yapmak için squat öneririm :) ben sancı çekerken eşim yaptırdı saolsun çok faydasını gördüm hızlı oldu doğumum çok şükür hatta keşke doğumdan çnce egzersiz olarak yapsaymışım dedim bide meryem ana otunu suya koydurmuştum görümcem okudu hep onlarında faydası olmuştur heralde çabuk açıldı ot dedi hatta bende 4saatte doğurdum
bilsem xnm kac kilo aldin cnmKızlar daha 21 yaşındayım ve çatlak için kullanmadigim şey kalmamasina rağmen gibegimin her yeri aşırı derecede catladiüst taraf değil amamalt taraf catlaktN gözükmüyor o derece yanlara dogruda yayılıyor hep
ne yapi cam bi akıl verin
![]()
Yok canım hiç sormadım belki ciğer gelişimi tamamlandıysa ondan olabilirmi kiBenimki önceleri gunde 4 kez 10 dk yakin hıçkıriyodu son zamnlarda azaldi günde 1 veya 2 yine 10 dk niye azaldıki dr sordunmu hiç sen
AĞIkızlar normal doğum yapmak için squat öneririm :) ben sancı çekerken eşim yaptırdı saolsun çok faydasını gördüm hızlı oldu doğumum çok şükür hatta keşke doğumdan çnce egzersiz olarak yapsaymışım dedim bide meryem ana otunu suya koydurmuştum görümcem okudu hep onlarında faydası olmuştur heralde çabuk açıldı ot dedi hatta bende 4saatte doğurdum
kızlar normal doğum yapmak için squat öneririm :) ben sancı çekerken eşim yaptırdı saolsun çok faydasını gördüm hızlı oldu doğumum çok şükür hatta keşke doğumdan çnce egzersiz olarak yapsaymışım dedim bide meryem ana otunu suya koydurmuştum görümcem okudu hep onlarında faydası olmuştur heralde çabuk açıldı ot dedi hatta bende 4saatte doğurdum
Sağol canım benim, acı eşiğim yüksek benim, acıya dayanıklıyımdır, tabi doğum sancısını tecrübe etmedim ama kızken regl sancısı çekerdim doğum sancısı gibiydi.. Yaş 26Karistirdim cunku bi arkadas vardi osa hollandada almanyaya tasinmistixa onla ksristi masallah ya iyi cesaret cnm.yasin kacti
Adet agrisi ben cekiom bazen ciddetli oluor agliom bile ama yani idare ediok sukurSağol canım benim, acı eşiğim yüksek benim, acıya dayanıklıyımdır, tabi doğum sancısını tecrübe etmedim ama kızken regl sancısı çekerdim doğum sancısı gibiydi.. Yaş 26![]()
Masaallah..Hadi hayırlısı olsun insaallah canim. Saglikla doğur insaallah. Normal mi olacak yani?Kızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Ne güzel bir haber :) hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz çok kolay bir doğum olur inşallah :)Kızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah çabucak sağlıkla çıkarsınız. Gelişmelerden haberdar et burayı, merak ediyoruuuuzzzKızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
Canım bende olmadı hiç ama ben ilkinde önlem amaclı bi kaç defa acıbadem yağı sürmüstüm belki denemissindir ama bide aktarlar bunun için özel karışım hazırlıyor bide cilt doktoruna çıktınmıKızlar daha 21 yaşındayım ve çatlak için kullanmadigim şey kalmamasina rağmen gibegimin her yeri aşırı derecede catladiüst taraf değil amamalt taraf catlaktN gözükmüyor o derece yanlara dogruda yayılıyor hep
ne yapi cam bi akıl verin
![]()
Canım gözün aydın rabbim kolay kurtarsınKızlaar :) bende şubat annesi oluyorum :) yatışım yapıldı 3 cm açılmam var. Sancılarım var. Dua edin sağlıkla kolaylıkla kurtulalım ikimizde :)
anlıyorum seni ah o heyecan merak benim kız iç sesimi dıydu kesin diyorum :) pazartesi biberon deniceklermiş perşembede beni emerse çıkıcak benim kuzu inşallah az kaldı sabrediyorumÖyle kuzum:) ah bi de şu heyecan söz dinlese :)
Siz nasıl oldunuz, var mı yeni bir gelişme?
Ben onada başlıcam, sonunda pes eder gelir heralde :)) hayırlısı hakkımızda:)