- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.041
Canım magvitale devam ediyor musun anlamadımCanim ben gyno ferro sanol b12li demir ilaci vitamin olarak imom ve magvital kullaniyorum canim. Demir kullanmama ragmen demirim dusuk bence dr a guvenmeliyiz bu konuda tabi dr dan eminsek
Ee baska baska, var mi doguran :)
Evet canim ama haftaya sorucam magvitale devam mi diye cunku bazi yerlerde sancilari kasilmalari engelliyo diye okumustum. Gerci ben magvitale ragmen bacaklarima kramp giriyor ama kasilma hissetmiyorum yada ben anlamiyorumCanım magvitale devam ediyor musun anlamadım
Siz bide beni görün hamileliğim boyunca 5 tane kullandım doktorum her gittiğimde soruyor unuttuğumu söyluyorum ve her gittiğimde yazıyor bari son ay kullan dedi ama ben hâlâ almadım bileBen artık nedense ne vitamini ne magnezyumu düzenli kullanamıyorum unutuyorum hep. Aslında sonrada pişman oluyorum ama büyüdü diyede üstünde durmuyorum sanırım
birde çok kabızlık yapıyor , bebek çıkacak diye korkuyorum birazda ondan salladım. Kontrolde sorucam devam edeyim mi diye.
Ama doktorlar da yürüyüş yapın diyor. Bu ne yaman çelişkiEvet son ayda öyle oluyor bende biraz yürüdümmü rahatsız oluyorum
Tabiki yürümek çok faydalı canım yürüyüş yapmak gerekiyor ama ben yapamıyorum baskıdan dolayı ilk hamileliğimde benim tanıdığım bi bayan vardı aramızda 2 gün vardı o doğurana kadar eve girmedi ben biraz yürüdümmü çocuk düscek gibi hissediyordum gene aynıyımAma doktorlar da yürüyüş yapın diyor. Bu ne yaman çelişki
Canım benim ilk hamileliğimde nişanım açık kahverengi leke olarak gelmisti kücuk dikkat etKızlar ben sızı cok bunaltıyorum ama bende merak ettiğim için sormak ihtiyacı duyuyorum kusuruma bakmayın ikindi vakti tuvalete girdiğimde koyu sarı cok acık kahverengi diyeceğim bir akıntım gelmişti gördüm ama neyse dedim şimdide kremsi beyaz akıntı gelmiş ...yoksa ben enfeksiyon mu gecırıyorum..kasıntı sızıntı yok idrar yaparken acıma felan da yok...
Yaa canım baya cok gelmişti avuç ıcım kadarCanım benim ilk hamileliğimde nişanım açık kahverengi leke olarak gelmisti kücuk dikkat et
Yapı meselesi demek ki. Ben de aynı durumdayım yürüyüş seviyorum ama yapamıyorum korkuyorum. İlki normal mi sezeryan mı oldu canımTabiki yürümek çok faydalı canım yürüyüş yapmak gerekiyor ama ben yapamıyorum baskıdan dolayı ilk hamileliğimde benim tanıdığım bi bayan vardı aramızda 2 gün vardı o doğurana kadar eve girmedi ben biraz yürüdümmü çocuk düscek gibi hissediyordum gene aynıyım
Evet canım ben de okudum ama bazı yorumlarda da etkisi olmadığı söylenmiş sorunca yazar mısınEvet canim ama haftaya sorucam magvitale devam mi diye cunku bazi yerlerde sancilari kasilmalari engelliyo diye okumustum. Gerci ben magvitale ragmen bacaklarima kramp giriyor ama kasilma hissetmiyorum yada ben anlamiyorum
Canım ben enfeksiyonu tesadüf öğreniyorum hep, belirti vermiyor. Ama senin anlattığın enfeksiyona benzemiyor. Zaten olsada artık son zamanlardasın ve dr .da pek önemsemicektir benimki bile tahlil istemedi. Çünkü ilaç işe yaramıyor.Kızlar ben sızı cok bunaltıyorum ama bende merak ettiğim için sormak ihtiyacı duyuyorum kusuruma bakmayın ikindi vakti tuvalete girdiğimde koyu sarı cok acık kahverengi diyeceğim bir akıntım gelmişti gördüm ama neyse dedim şimdide kremsi beyaz akıntı gelmiş ...yoksa ben enfeksiyon mu gecırıyorum..kasıntı sızıntı yok idrar yaparken acıma felan da yok...
Canım ben dün gittim daha kontrole. Karnımın altına fena sancı giriyodu. Kaslarını zorluyodur dedi dr ve magnezyum iç dedi. İlkinde de doğuma kadar içtim. Bir sıkıntı olmuyor. Ben içtiğim halde kasılmalarım vardı ama midem kötüleşince bıraktım.Evet canım ben de okudum ama bazı yorumlarda da etkisi olmadığı söylenmiş sorunca yazar mısın
Bence nişan olabilir canım dikkat et sen takipte kal olmadı bir acile git istersen için rahat eder hemYaa canım baya cok gelmişti avuç ıcım kadar
Sen ne zaman doktora gitceksin canım? Yarın git bence açılma var dicek gibi geliyor bana doktorun.Kızlar ben sızı cok bunaltıyorum ama bende merak ettiğim için sormak ihtiyacı duyuyorum kusuruma bakmayın ikindi vakti tuvalete girdiğimde koyu sarı cok acık kahverengi diyeceğim bir akıntım gelmişti gördüm ama neyse dedim şimdide kremsi beyaz akıntı gelmiş ...yoksa ben enfeksiyon mu gecırıyorum..kasıntı sızıntı yok idrar yaparken acıma felan da yok...
Canım persembe daha bende gitmek istiyorum ama daha önceye randevu yok..ben özel değil devlet o yüzden hep sıkıntıSen ne zaman doktora gitceksin canım? Yarın git bence açılma var dicek gibi geliyor bana doktorun.
Yok kız ben varken :) ben senden daha fazla soru soruyorum :) sen böyle devam ederse hiç bekleme perşembeyi acilden gir kahverengi leke geldi nişan olduğunu düşünüyorum de.Mecbur bakarlarKızlar ben bir dogursaydım benden kurtulacakdınız
Anladım canım enfeksiyon olmasında doğumda sıkıntı oluyor bebek için hakkımızda hayırlı olsunCanım ben enfeksiyonu tesadüf öğreniyorum hep, belirti vermiyor. Ama senin anlattığın enfeksiyona benzemiyor. Zaten olsada artık son zamanlardasın ve dr .da pek önemsemicektir benimki bile tahlil istemedi. Çünkü ilaç işe yaramıyor.
Kahverengimsi akıntıda nişandır muhtemelen.
Hımm demekki son aylarda kullanmak daha doğru. Baksana doktorun öyle hissettrmiş. Bende başlayım bari yeniden :) S sez07Siz bide beni görün hamileliğim boyunca 5 tane kullandım doktorum her gittiğimde soruyor unuttuğumu söyluyorum ve her gittiğimde yazıyor bari son ay kullan dedi ama ben hâlâ almadım bilebu yüzden sorun olursa eşim çok pis bozar beni doktorumda kızacaktır bebişime zarar gelmesinde bende bundan korkuyorum
Hangi ilacın hemoroid yaptığını düşünüyosun canımBnm iki hfta oldu bırakalı. Midem almıyor artık.
Demir ve vitamin ilaclarınıda devamlı kullanamıyorum, hemoroid olusmus bi tane ama cok acıtıyo ilaçlarıda alınca
Anladım canım.
Dr hep karından bakıyo 30 mm açıklık yok diyo. Acaba alttan bakınca farkediyo mu diye düşündüm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?