2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim ben gyno ferro sanol b12li demir ilaci vitamin olarak imom ve magvital kullaniyorum canim. Demir kullanmama ragmen demirim dusuk bence dr a guvenmeliyiz bu konuda tabi dr dan eminsek
Ee baska baska, var mi doguran :)
Canım magvitale devam ediyor musun anlamadım

Canım magvitale devam ediyor musun anlamadım
Evet canim ama haftaya sorucam magvitale devam mi diye cunku bazi yerlerde sancilari kasilmalari engelliyo diye okumustum. Gerci ben magvitale ragmen bacaklarima kramp giriyor ama kasilma hissetmiyorum yada ben anlamiyorum

Siz bide beni görün hamileliğim boyunca 5 tane kullandım doktorum her gittiğimde soruyor unuttuğumu söyluyorum ve her gittiğimde yazıyor bari son ay kullan dedi ama ben hâlâ almadım bile bu yüzden sorun olursa eşim çok pis bozar beni doktorumda kızacaktır bebişime zarar gelmesinde bende bundan korkuyorum

Kızlar ben sızı cok bunaltıyorum ama bende merak ettiğim için sormak ihtiyacı duyuyorum kusuruma bakmayın ikindi vakti tuvalete girdiğimde koyu sarı cok acık kahverengi diyeceğim bir akıntım gelmişti gördüm ama neyse dedim şimdide kremsi beyaz akıntı gelmiş ...yoksa ben enfeksiyon mu gecırıyorum..kasıntı sızıntı yok idrar yaparken acıma felan da yok...

Ama doktorlar da yürüyüş yapın diyor. Bu ne yaman çelişki
Tabiki yürümek çok faydalı canım yürüyüş yapmak gerekiyor ama ben yapamıyorum baskıdan dolayı ilk hamileliğimde benim tanıdığım bi bayan vardı aramızda 2 gün vardı o doğurana kadar eve girmedi ben biraz yürüdümmü çocuk düscek gibi hissediyordum gene aynıyım

Canım benim ilk hamileliğimde nişanım açık kahverengi leke olarak gelmisti kücuk dikkat et

Yapı meselesi demek ki. Ben de aynı durumdayım yürüyüş seviyorum ama yapamıyorum korkuyorum. İlki normal mi sezeryan mı oldu canım

Evet canim ama haftaya sorucam magvitale devam mi diye cunku bazi yerlerde sancilari kasilmalari engelliyo diye okumustum. Gerci ben magvitale ragmen bacaklarima kramp giriyor ama kasilma hissetmiyorum yada ben anlamiyorum
Evet canım ben de okudum ama bazı yorumlarda da etkisi olmadığı söylenmiş sorunca yazar mısın

Canım ben enfeksiyonu tesadüf öğreniyorum hep, belirti vermiyor. Ama senin anlattığın enfeksiyona benzemiyor. Zaten olsada artık son zamanlardasın ve dr .da pek önemsemicektir benimki bile tahlil istemedi. Çünkü ilaç işe yaramıyor.
Kahverengimsi akıntıda nişandır muhtemelen.

Evet canım ben de okudum ama bazı yorumlarda da etkisi olmadığı söylenmiş sorunca yazar mısın
Canım ben dün gittim daha kontrole. Karnımın altına fena sancı giriyodu. Kaslarını zorluyodur dedi dr ve magnezyum iç dedi. İlkinde de doğuma kadar içtim. Bir sıkıntı olmuyor. Ben içtiğim halde kasılmalarım vardı ama midem kötüleşince bıraktım.

Sen ne zaman doktora gitceksin canım? Yarın git bence açılma var dicek gibi geliyor bana doktorun.

Anladım canım enfeksiyon olmasında doğumda sıkıntı oluyor bebek için hakkımızda hayırlı olsun

Hımm demekki son aylarda kullanmak daha doğru. Baksana doktorun öyle hissettrmiş. Bende başlayım bari yeniden :) S sez07

Hangi ilacın hemoroid yaptığını düşünüyosun canım
Bende de başlıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…