2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar eşim su an yatak odasını boyuyor odaya çok girmiyorum ama yinede biraz koku geliyor. Bu sorun olur mi ki ?

Yazarim canim sen kullaniyomusun magnezyumu

Evet ya icmek cok zor magnezyumu demek ki bi sikinti cikarmiyo kasilma oluyo icerken de..
Ben hic kasilma hissetmedim yada oldu anlamadim, anlamama durumum var mi ki kizlar :s
İlklerde genellikle hissetmeyen çok oluyormuş canım. Ben ilkinde kasılma vs hiçbişey hissetmedim. Dr verince içmiştim mecburiyet hissedip.

Bende olmamıştıda o yüzden endişelendim. Geçer inşallah dediğin gibi. Bugün nasılsın?

Kızlar kan şurubu kabız yapmıyor ben en başından beri kapsül değil tüp kullanıyorum içmek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsun
Benim kan değerlerine bakıp gerek görmemişti ilave kan ilacı . Vitaminin içinde de varmış doktorun dediğine göre . Vitamin de yapıyo sanki de onu sorucam kan ilacına gerek varsa srnün dediğin gibi kapsül istemeyim. Tşkler

Bende olmamıştıda o yüzden endişelendim. Geçer inşallah dediğin gibi. Bugün nasılsın?
Bugün çarşı pazar ne varsa gezdik, 3,5 km yürümüsüm hemen hemen:) eve de geldim yemek bulaşık, sil süpür çamaşır.. Durmak yoktu:) halen oturuyorum yatamıyorumda:)) şükür halime :))

Bugün çarşı pazar ne varsa gezdik, 3,5 km yürümüsüm hemen hemen:) eve de geldim yemek bulaşık, sil süpür çamaşır.. Durmak yoktu:) halen oturuyorum yatamıyorumda:)) şükür halime :))
Ohh masallah :) bende çıktım gezdim eve kendimi atar atmaz yorgunluktan koltukta uyuya kalmisim :) banada gelse o enerji artık

Kızlar basurdan bahsetmişsiniz bende çıktı 2tane acı sizi yok ama utanıyorum ben ya normal doğum olursa lama falan yapılıyor mu orayı gorucek mi doktor yada ebeler. Çatala oturunca orası gorunuyor mu

Size bir sorum olcak kimin ikinci ucuncu cocugu hepsi aynimi sevilior ayni heycan ayni sevgi yani
Canım benim 3 cü cocuğum 3 de benim canım 3 de aynı tek fark bunda annelik duygularımı daha yoğun yaşıyorum ben küçük anne olduğum icin çocuk bakmanın ne demek olduğunu bilmeden anne oldum yaşanmamısliklarda var tabi ama bunda öyle değil bile isteye yaşiyorum herseyi tek fark bu eminim ilk kez anne olsamda aynı bu duyguyu yaşıyor olurdum çünkü anneliğin bilincine vardıgım yastayım bu benim nacizhane kendi fikrim kişiye göre değisir

Sırt ustu yatmaktan uyandıgımda her tarafım uyuşmuş oluyor ne sagıma yatabılıyorum ne soluma ...bana adet sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarım sanki patlıycak ama sırt ustu yatınca geçiyor...
Benimde iki gündür uyandığımda kasıgım ve bacağım fena ağrıyor adet ağrılarım gibi aynı sanırım doğuma kadar böyle olacak

Kac yasindasin simdi ilkinde kactin
Evet evlat evlattir hepsi ayri hepai heycan ilk alacagin gunu beklemek heycanla yani illaha ilki baska diyenlere bendee inanmiomm benim icin ikide ucte ayni ama suan daha ilk cok sukur benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…